2013/05/09, 10:53 PM
مچکریم به خاطر حضورتون.لطف کردین
شاید چون پنجشنبه بوده زودتر خواستن تعطیل کنن
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
اطلاعیه شماره 13 : فراخوان ارسال آثار به اولين نمایشگاه هنرهای تجسم
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/05/09, 10:53 PM
مچکریم به خاطر حضورتون.لطف کردین
2013/05/09, 11:54 PM
بله بله نمایشگاه تا 22 اردیبهشت هست که نمیدونم چرا این ذهنیت اومد سراغم که نمایشگاه تا جمع هست !!!
خلاصه اینکه تا 22 اردیبهشت میتونیم از اثار زیبای دوستانمون لذت ببریم به قول مهسا بیایم با همدیگه حضور رو پر رنگ تر کنیم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
قراه امروز با مامان بابای گرامی نمایشگاه بریم.
مه سا عزیز هم امروز که روز تعطیلیشون بوده از صبح رفتن نمایشگاه و منتظر حضور تک تک ماها هستن (منکه بار پنجممه دارم نمایشگاه میرم) میگم بچه ها امروزم که هوا عااااالیه باور کنید پارکی که فرهنگسرا توشه بقدری زیباست که آدم فک میکنه داره تو عکس کارت پستال راه میره هم از نمایشگاه میتونید لذت ببرین هم بعدش برین تو پارک کلی کیف کنید از این هوا و از این زیبایی امیدوارم با حضورتون دلگرمی به بچه های زحمت کش سایت بدین چون هدف واقعی اینه که همه ماها دست به دست هم بدیم و بگیم که ام اس مساوی با ناتوانی نیس.قراره دیدگاه های غلط جامعه رو خودمون با کارایی که انجام میدیم عوض کنیم. پس با حضورتون اینو ثابت کنید. چون این ما هستیم که باید ثابت کنیم . امیدوارم مثل دیدارهایی که برگزار میشه و بچه ها دور هم جمع میشن بازم غافلگیرشون کنید
2013/05/10, 09:52 AM
(2013/05/09, 09:49 PM)naazanin نوشته است: دیگه کارمنده نامردی قضاوت کردهکدوم دفتر ؟؟؟؟؟؟ چرا من ندیدم چرا من ننوشتم
آنارام باشید
2013/05/10, 10:25 AM
نمایشگاه زمان بدی برگزارشد(البته واسه من زمان بدی بود.امتحانای دانش آموزامه.ناگفته نمونه توی جنوب الان فصل امتحاناته)نمایشگاه وهمایشو از دست دادم.خیلییییییییی ناراحتم
(2013/05/10, 09:52 AM)anaram نوشته است: کدوم دفتر ؟؟؟؟؟؟ آنارام جون یه دفتر نارنجی رو میز گذاشته بودیم واسه اینکه به یادگار واسمون جمله یادبود بنویسید شما چه روز نمایشگاه اومدین؟ (از صبح روز یکشنبه دفتر یادبود روی میز بوده) (2013/05/10, 10:25 AM)moon light نوشته است: نمایشگاه زمان بدی برگزارشد(البته واسه من زمان بدی بود.امتحانای دانش آموزامه.ناگفته نمونه توی جنوب الان فصل امتحاناته)نمایشگاه وهمایشو از دست دادم.خیلییییییییی ناراحتمدوست عزیزم امیدوارم توی همایشای بعدی و نمایشگاه های بعدی بتونید شرکت کنید
2013/05/10, 01:27 PM
نازنین منم بعد از ظهر میاممممم
فکر کنم حدود 2-3 ساعت دیگه نمایشگاه باشم بچه ها بیایدددددددد هم اکنون شما رو به انداختن یک عکس دسته جمعی در گالری دعوت میکنم روز های اخره ، به هنرمندامون دلگرمی بدیم با این حرکت
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/05/10, 03:12 PM
(2013/05/10, 10:54 AM)naazanin نوشته است: آنارام جون یه دفتر نارنجی رو میز گذاشته بودیم واسه اینکه به یادگار واسمون جمله یادبود بنویسید من بعد از همایش رفتم
آنارام باشید
2013/05/10, 05:31 PM
دوستای هنر مند و عزیز دست همتون درد نکنه .واقعا معرکه اید
خوشحالم از اینکه عضو این سایت هستم و اعضای توانمند سایت رو که میببینم خوشحال میشم به امید روزی که همه اعضای سایت تواناییهاشون رو نشون بدن و افراد جامعه متوجه بشن ام اس انتهای زندگی نیست ام اس یعنی پیشرفت موفقیت آففرین به همه
2013/05/10, 10:03 PM
امروز چقذه خوب بود آقا مدیر و آقا پویا میزبان من و مامانمو داداشم تو نمایشگاه بودن بیشتر از هر چیزی الان دارم به جمله ناب!!!!!!!!!!!! داداشم فکر میکنم که تو دفتر یاد بود نوشت
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
22 مهمان |