(2013/03/08, 09:22 PM)ابراهیم نوشته است: ممنون از زحمات مدیران
حضور دوستان جالب بود افتخاری شد با محمد علی عزیز بیشتر آشنا شدم
اسم بقیه رو نمی برم چون میترسم یادم بره
ولی جای فرناز و شهرزاد و نگار و پروانه و سعید و سید رضا و هستی و ....................... خیلی خالی بود
از لطفتون ممنونم آقا ابراهیم که به یاد ما هم بودین..........باور کنید هم من هم رضا امروز بدجوری غمگین بودیم
خلاصه قسمت نبود دیگه امیدوارم همگی سال خوبی رو شروع کنید
بازم میگم همه تونو دوست دارم خوشحالم که به همگی خوش گذشت
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
2013/03/08, 11:23 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/03/08, 11:36 PM، توسط nanaz.)
خیلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خوش گدشت مرسی از همــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه و خوشحالم با دوستای جدید آشنــــــــــــــــــــــنا شدم آق حمید وآق فربود ببخشید اگه دستاتون کبود شد ولی کمپرس آب گرم خوبه واستون
(2013/03/08, 09:22 PM)ابراهیم نوشته است: ممنون از زحمات مدیران
حضور دوستان جالب بود افتخاری شد با محمد علی عزیز بیشتر آشنا شدم
اسم بقیه رو نمی برم چون میترسم یادم بره
ولی جای فرناز و شهرزاد و نگار و پروانه و سعید و سید رضا و هستی و ....................... خیلی خالی بود
حیف واقعا حیف که سعادت نداشتم.بخدا من دلم براتون تنگ شده.اما نمیدونم چرا کارهام به مشکل میخوره.
!!!اما میدونم همه امیدم همه انرژیم شماهستیدوخوشحالم بشماها خوش گذشته.میدونم همه چیز مثل دیدارهای قبل عااااااااااالی بوده.به امیددیدار بعد..........
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
2013/03/08, 11:39 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/03/08, 11:42 PM، توسط ابراهیم.)
واقعا جای همه خالی بود راستی معصومه رو یادم رفته بود
اینکه اسامی غائبین نوشتم دوستائی بودن که دیدارهای قبلی اومده بودن و همدیگه رو دیده بودیم
وگرنه جای سارگل و زهرا و پریسا و شیرین و مرضیه و پویش و ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. . . . واقعاً سبز بود
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
خوشحالم از شادی شما دوستان عزیزم
خیلی سفره هفت سین زیباییه تشکر از همه دوستانی که زحمت کشیدن
سال نو پيشاپيش مبارك....آرزوي سلامتي و شادی و موفقيت برای شما عزیزان دارم .
درسته نیومدم ولی مطمئنم مثل همیشه نمرتون 20
ممنون از همه دوستانی که زحمت کشیدند و باز هم دیدار خوبی تدارک دیدند با تمام محدودیت هایی که در برگزاری هست
همگی واقعا خسته نباشید
مرسی از همه دوستان شرکت کننده و سال خوبی برای همه اعضا آرزو می کنم
اونایی که مث من دیر میان پست میذارن حرفاشون تکراری میشه دیگه
خب بابا اینقد زود تند سرییییییع میان همین میشه دیگه
اول اینکه مکان دیدار خیلی جای خوب و در دسترسی بود اونقد که من بدون اشتباه زودی پیداش کردم
دوم هم اینکه همه چی عالی بود مثل همیشه کلی انرژی گرفتن ازتون
سوم هم اینکه خیلی خیلی تشکر میکنم از همه دوستای عزیزم که برای برگزاری دیدار کلی زحمت کشیدن
خیلی ممنون
در یک کلام به قول مهدی: خانم دستتون درد نکنه
دوستون دارم
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن