موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 684
تشکر های دریافت شده :768 بار در 298 پست
سال تشخيص بيماري : 80
دكتر معالج : who cares?
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2024 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
این از نظر علمی ثابت شده که ام اس بیماری ترین هاست! حساس ترین-بهترین-زیباترین-درس خون ترین و ..............
این مطلب رو پزشک ها به تجربه دیدند!
من که در مورد خودم میتونم بگم حساس ترین آدم دنیا هستم و به قول اطرافیان کمال گرا. همیشه در دوران تحصیل شاگرد اول بودم. برای همه غصه می خورم و به قول معروف اشکم دم مشکه
ولی مطمئن باشید ما جزء ترینها هستیم
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2126
تشکر های دریافت شده :1442 بار در 525 پست
سال تشخيص بيماري : 0
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده :
منم با نظرتون موافقم چون علیرضا مهربون ترین حساس ترین و دل نازک ترین انسانیه که من تو زندگیم دیدم.
آخر هرچیزی خوبه ، اگه خوب نشد پس هنوز آخرش نشده!
چارلی چاپلین
موضوعها: 28
تشکر های اهدا شده: 1732
تشکر های دریافت شده :3045 بار در 956 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : سلطان زاده
داروي مورد استفاده :
آدمها خاص با بیماری ها خاص
درسته که ما حساسیم ولی باید توجه داشته باشیم که برای بهبودی بیماریمون باید حساسیت ها را کم کنیم و اگر نمی تونیم احساساتمون را کنترل کنیم , در گیر فضاهای استرس زا و ناراحت کننده نشیم
سرنوشت را کی توان از سر نوشت......
تشکر های اهدا شده: 1380
تشکر های دریافت شده :1080 بار در 286 پست
سال تشخيص بيماري : فروردین 90
دكتر معالج : دکتر نبوی
داروي مورد استفاده : سینووکس
منم هميشه جز بچه مثبت ها بودم ... درسم خيلي خوب بود ... بگذريم كه دوران راهنمايي و دبيرستان كه تيزهوشان مي رفتم و بين كسايي كه خيلي خيلي باهوش بودن يه كم ، كم آوردم
ولي هميشه ادبياتم خوب بود زنگهاي انشا انگاري قند تو دلم آب مي كردن...
هميشه سعي مي كنم با همه به خوبي رفتار كنم كه كسي خداي نكرده ازم نرنجه كه اون دنيا نمي تونم از پس حق الناس بر بيام...
خيلي حساس و زود رنجم ... ولي هيچ وقت اشكم جلوي جمع در نمياد و خلوت خودم رو مي طلبه... هر چند چشمام هميشه احساسات درونم رو فاش مي كنن
از همه چيز بهترين رو مي خوام ... همه چي بايد با نظم و سر زمان خودش پيش بره وگرنه عصبانيم مي كنه..
خودم خيلي مسئوليت پذيرم و از ، از زير كار در رفتن آدما خيلي حرصم مي گيره...
و اينكه تازگيا خيلي زود عصباني مي شم ... مني كه طاقتم و صبوريم زبون زد بود الان خيلي زود از كوره در مي رم
... خدا به خير كنه!
هزار مرتبه بیماری از سلامت به
تو گر کنی قدمی رنجه بر عیادت من...
موضوعها: 10
تشکر های اهدا شده: 4185
تشکر های دریافت شده :4309 بار در 774 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : Leonard Hershkowitz
داروي مورد استفاده :
من هم خاصم
هم چپ دستم
هم خفنم
هم مُخَم ...
Open Your Heart, I'm Coming Home
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/23, 12:09 PM، توسط OMG!.)
(2013/01/23, 11:26 AM)edarzi نوشته است: و اينكه تازگيا خيلي زود عصباني مي شم ... مني كه طاقتم و صبوريم زبون زد بود الان خيلي زود از كوره در مي رم... خدا به خير كنه!
از اثرات جانبی داروت نیست؟
بچه ها به نظرتون اگه سعی کنیم خلاف مسیری که تا حالا رفتیم رو بریم به بهبودمون کمک می کنه؟
یعنی مثلا بی مسوولیت بشیم بد بشیم:دی
پ ن: عمرا بتونیم خودمون رو راضی کنیم که این همه بد باشیم
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
2013/01/23, 02:25 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/23, 07:47 PM، توسط nahid.)
با خاص کردن خودمون موافق نیستم . سارا راست میگه که درباره ما میگن که من من میکنیم . منظورشون اینه که از خود متشکریم نه اینکه کلمه من رو زیاد به کار میبریم.
چندین ماه پیش یه سایت دیدم که مال یکی از بیسوادهای مدعی طب سنتی بود که این صفات بد رو (که پاییزه هم به یکیش اشاره کرد )، به ام اسی ها نسبت داده بود و عنوان صفحه ویژه ام اسش این بود :
مرنج و مرنجان !
من تا این رو دیدم و نظرش رو خوندم آتیش گرفتم که آخه نامرد : تو که مرهم نِئی زخم دلم را ، نمک پاش دل ریشم چرایی ؟؟!!
خلاصه تز یارو که ام اسی ها حرف ،حرف خودشونه ، پیله میکنن و دیگران رو آزار میدن رو قبول نداشتم . الانم ندارم ، شاید درستش اینه که ام اسی ها (و شاید مبتلایان بیماریهای مربوط به اعصاب مرکزی) زیاد فکری و حساس هستن و بی خیال نیستن همین !
حالا هم ممکنه خرفهای دوستان در این تاپیکهای مشابه رو به عنوان سند ادعای مزخرف خودش ضمیمه حرفهای صد تا یه غازش کنه، واقعا هم توی اون سایت یا مشابهش دیدم نوشته های این سایت رو سندِ ادعاشون کردن، برای همین نگرانم. اینقدر از خودتون تعریف نکنین. این خصوصیاتی که نوشتین خصوصیات بیشتر جوانان ایرانیه. شما خاص نیستین . محققان دارن ثابت میکنن چندین ژن توی این بیماری دخالت دارن و روی جهش ژنتیکی و... کار میکنن ، حالا ما بیایم ویژگیهای اخلاقیمون رو بگیم ؟!سن ام اس به کودکی رسیده ، درنظر داشته باشید.
ام اسی ها از بین زیبایان ،باهوشان ،منفی بافان ،خودخوران و مغروران و... گزینش نشده اند ، ام اسی های ایران نماینده ای از همه ویژگی های مردم ایرانند.
این نظر من بود .پوزش میخوام از همتون.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر های اهدا شده: 1380
تشکر های دریافت شده :1080 بار در 286 پست
سال تشخيص بيماري : فروردین 90
دكتر معالج : دکتر نبوی
داروي مورد استفاده : سینووکس
2013/01/23, 02:35 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/23, 02:37 PM، توسط edarzi.)
من با nahid موافقم شديد !
اينكه بيايم بگيم خيلي خوبيم كه نمي شه راست مي گه ... اين مي شه از خود راضي بودن
راستي يادم رفته بود تو خصوصياتم اين مغرور بودن رو و لج بازي رو هم بنويسم
ولي يه جورايي بامزه است كه خصوصياتمون رو چه بد و چه خوب بنويسيم ... شايد براي محاسبه خودمون بد نباشه
... يه مروري روي رفتارامون مي شه
(2013/01/23, 12:06 PM)OMG! نوشته است: از اثرات جانبی داروت نیست؟
نه ، فكر نكنم ... ظرفيتم كم شده ... بايد خودسازي كنم
هزار مرتبه بیماری از سلامت به
تو گر کنی قدمی رنجه بر عیادت من...
داروي مورد استفاده :
(2013/01/23, 02:25 PM)nahid نوشته است: با خاص کردن خودمون موافق نیستم . سارا راست میگه که درباره ما میگن که من من میکنیم . منظورشون اینه که از خود متشکریم نه اینکه کلمه من رو زیاد به کار میبریم.
چندین ماه پیش یه سایت دیدم که مال یکی از بیسوادهای مدعی طب سنتی بود که این صفات بد رو (که پاییزه هم به یکیش اشاره کرد )، به ام اسی ها نسبت داده بود و عنوان صفحه ویژه ام اسش این بود : مرنج و مرنجان !
من تا این رو دیدم و نظرش رو خوندم آتیش گرفتم که آخه نامرد : تو که مرهم نِئی بر زخم ریشم ، نمک پاش دل ریشم چرایی ؟؟!!
خلاصه تز یارو که ام اسی ها حرف ،حرف خودشونه ، پیله میکنن و دیگران رو آزار میدن رو قبول نداشتم . الانم ندارم ، شاید درستش اینه که ام اسی ها (و شاید مبتلایان بیماریهای مربوط به اعصاب مرکزی) زیاد فکری و حساس هستن و بی خیال نیستن همین !
حالا هم ممکنه خرفهای دوستان در این تاپیکهای مشابه رو به عنوان سند ادعای مزخرف خودش ضمیمه حرفهای صد تا یه غازش کنه، واقعا هم توی اون سایت یا مشابهش دیدم نوشته های این سایت رو سندِ ادعاشون کردن، برای همین نگرانم. اینقدر از خودتون تعریف نکنین. این خصوصیاتی که نوشتین خصوصیات بیشتر جوانان ایرانیه. شما خاص نیستین . محققان دارن ثابت میکنن چندین ژن توی این بیماری دخالت دارن و روی جهش ژنتیکی و... کار میکنن ، حالا ما بیایم ویژگیهای اخلاقیمون رو بگیم ؟!سن ام اس به کودکی رسیده ، درنظر داشته باشید.
ام اسی ها از بین زیبایان ،باهوشان ،منفی بافان ،خودخوران و مغروران و... گزینش نشده اند ، ام اسی ها نماینده ای از همه ویژگی های مردم ایرانند.
این نظر من بود .پوزش میخوام از همتون.
منم سایتشو دیدم انگار پدرکشتگی داشت با ام اسیا!
والا ما همچین از خود متشکر هم نیستیم اینا حرفایی هست که تو مغزمون فرو کردند من یکی که خوشم نمیاد از این حرفا.
دفعه ی اولی که این حرفا رو از یه خانومه(دستیار پزشک بود ) شنیدم اصلا خوشم نیومد حس کردم داره اینجوری دلداری میده درحالی که این حرفا اصلا مرهمی روی زخمای ماها نیست مطمئنم خیلیامون حاضریم یه آدم معمولی زیر حد متوسط باشیم ولی سالم باشیم مثه بقیه. با این وجود همچنان معتقدم که خودم زندگی رو سخت می گیرم به خودم و برای همینم هست که استرس و ناراحتی زیادی تحمل می کنم که نتیجه ش میشه هزارتا بیماری که یکیشم میتونه ام اس باشه.