موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 3679
تشکر های دریافت شده :2768 بار در 559 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دكتر مقدسی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
تشکر شده توسط : | paeazan , shokolat , مـه ســـا , eglantine , نگار زرگام , فرناز , سـاناز , parastoo joon , fireboud , Pooya.N , chipchip , آرزو , N00shin , hamid t , atefe , niloufar , ehsan 10054 , reyhaneh , ارزو , spring , hamid , Hasty , shadi.green86 , Sina , نازی ی , seyyed reza , neda.n |
|
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
چقدر روز خوبی بود
فقط خوب نبود خیلی خیلی خیلی عالی بود به دلایل زیاد!
دوستای جدید ،دیدار دوستای قدیم،از همه مهمتر رضایت یه چندتا از همراه های بچه ها که میگفتن خیلی جمع عالیه ای دارید از این به بعد تشویقشون میکنیم بیشتر شرکت کنن توی این جمع ها
همین یه جمله بالا رو وقتی از دهن چند نفر که تا چندساعت پیش غریبه بودن برامون ولی حالا از این به بعد میشه بگیم والدین یا بستگان دوستای جدیدمونن کافیه که بدونیم برای هم فایده داریم.
پس قدر این با هم بودنو بیشتر تر بدونیم
خیلی ممنون از همه دوستاییکه جدید اومدن وجمع مارو پرنور کردن
خیبلی ممنون از دوستای قدیم که اومدن و دیداری تازه شد برامون و
باز هم خیلی ممنون از تیم پرمهر ومسئول پذیر سایت خانومها(همه جا خانومهه مقدمن )مهسای مهریون،ساناز عزیز،واقایون گرامی اقا فربود،اقاسینا و حمیداقا وهمه کساییکه شاید از قلم افتاده باشن.
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
تشکر شده توسط : | بهــار , melody , مـه ســـا , eglantine , نگار زرگام , paeazan , فرناز , سـاناز , parastoo joon , fireboud , Pooya.N , chipchip , آرزو , N00shin , atefe , hamid t , Ali 324 , niloufar , sooorooosh , reyhaneh , ارزو , سمانه , spring , hamid , O#!!! , Narges , Hasty , نازلی , nanaz , shadi.green86 , Sina , seyyed reza , ابراهیم , neda.n , leili , sanaz-sss |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 449
تشکر های دریافت شده :78 بار در 15 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : دکتر رامین خدابنده لو
داروي مورد استفاده :
برای اولین بار بود که شرکت میکردم خیلی خیلی زیاد به من خوش گذشت و خیلی عالی بود و از همه ی کسانی که زحمت کشیدن بی نهایت تشکر میکنم
تشکر شده توسط : | سـاناز , eglantine , shokolat , paeazan , parastoo joon , fireboud , فرناز , Pooya.N , chipchip , آرزو , N00shin , atefe , hamid t , ehsan 10054 , niloufar , reyhaneh , spring , hamid , Hasty , shadi.green86 , Sina , seyyed reza , neda.n , leili |
|
تشکر های اهدا شده: 10049
تشکر های دریافت شده :6392 بار در 2672 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/21, 10:47 PM، توسط N00shin.)
تشکر شده توسط : | آرزو , Pooya.N , نگار زرگام , atefe , fireboud , hamid t , سـاناز , Ali 324 , ehsan 10054 , paeazan , parastoo joon , niloufar , فرناز , مهدی نصیری , reyhaneh , melody , ارزو , spring , shokolat , 1359 , hamid , Narges , Hasty , shadi.green86 , Sina , seyyed reza , neda.n , leili , chipchip , Saina |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 2265
تشکر های دریافت شده :4044 بار در 811 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
با اینکه نیم ساعت نمیشه که رسیدم خونه....با اینکه از شدت خواب چشمامو به زور باز نگه داشتم....با اینکه هنوز شام نخوردم.....با اینکه از سردرد رو به موت هستم......
ولی دلم نیومد نیام اینجا و تشکر کنم
با تشکر از حضور سبز همه دوستای خوبم ...و تشکر ویژه از :حمید....سینا....فربود....ساناز...مهسا....سارا..و خیلیای دیگه که کلی زحمت کشیدن
و همچنین قابل توجه اونایی که با نبودنشون دیدار رو کوفت من کردن ....انشاالله دیدار بعدی باشید......
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...
تشکر شده توسط : | Pooya.N , niloufar , N00shin , سـاناز , parastoo joon , آرزو , fireboud , ارزو , spring , نگار زرگام , paeazan , shokolat , 1359 , مـه ســـا , hamid , sama , melody , Hasty , shadi.green86 , Sina , نازی ی , seyyed reza , عمومهربان , neda.n , leili , chipchip |
|
تشکر های اهدا شده: 7276
تشکر های دریافت شده :3654 بار در 976 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دكتر اشرفيان
داروي مورد استفاده : سینومر
10 نه به نظرم باید نمره 100 بدیم بهتون
از آقایون:سینا،حمید،فربود و خانمها:سارا(shokolat) ،سانــــاز،مه سا،بهـــــار و همه دوستانی که تدارکِ این مراسم رو دیدند،صمیمانه تشکر میکنم. همگی خسته نباشید،همه چیز عـــــــــالــــــــــــــــــی
سالِ اولِ دانشجویی یه همایش از طرفِ انجمن ام اس بود که اونجا به قید قرعه تو یه مسابقه یه دیوانِ حافظِ خیلی شیک کادو گرفتم ،کادویِ امروزم که یه فانوسِ سنتیِ خوشگل هست کنارش گذاشتم توی ویترینِ اتاقم،انقده عرفانی شده
صفـایـی بـود دیـشب بـا خیـالت خـلـوت مــا را
ولـــی مــن بـاز پنـهانی تـو را هـم آرزو کـردم
تشکر شده توسط : | سـاناز , fireboud , مهدی نصیری , parastoo joon , Pooya.N , sobhan1990 , spring , نگار زرگام , paeazan , shokolat , simin , مـه ســـا , hamid , melody , Hasty , nanaz , shadi.green86 , Sina , آرزو , seyyed reza , hamid t , neda.n , leili , chipchip , N00shin |
|
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 13759
تشکر های دریافت شده :13030 بار در 3593 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
تشکر شده توسط : | سـاناز , ارزو , مهدی نصیری , parastoo joon , fireboud , Pooya.N , spring , نگار زرگام , paeazan , shokolat , simin , مـه ســـا , hamid , Hasty , nanaz , shadi.green86 , Sina , آرزو , seyyed reza , ابراهیم , عمومهربان , hamid t , chipchip , N00shin |
|
تشکر های اهدا شده: 426
تشکر های دریافت شده :203 بار در 80 پست
سال تشخيص بيماري : آبان89
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
منم خیلی تشکر میکنم بچه ها ... از همه کسانی که تلاش کردند این دیدار خوب برگزار بشه ... همگیتون گرم بودید و صمیمی ، همونطور که همیشه فکر میکردم .
بار اولی بود که میدیدمتون اما بعضی هاتون رو انگار مدتها بود میشناختم ، خنده هاتون ، نگاه هاتون ، حرفهاتون ، لحن صداهاتون ،حتی گاهی افکارتون ... همگی آشنا بود .
من مدتهاست که میشناسمتون ...
بازم ممنون از همه ...
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک ، بزرگ شد ؛ در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است !!!
تشکر شده توسط : | parastoo joon , سـاناز , fireboud , Pooya.N , ارزو , spring , نگار زرگام , paeazan , shokolat , hamid , Hasty , nanaz , shadi.green86 , Sina , آرزو , seyyed reza , hamid t , neda.n , chipchip , N00shin |
|
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
یه روز دیگه و در کنار هم بودن .
فرصت نشد خیلی از بچه ها رو که جدید به جمع اضافه شدن بشناسم ولی به هر حال با بعضی ها آشنا شدم .
روز خوبی بود . دیدار خوبی بود . جمع خوبی بود .
به خاطر این روز خوب ممنون
از اینکه یه بخش تخصصی داشتیم ممنون
از اینکه قرعه کشی مفرح گذاشتید ممنون
از پذیرایی دلچسبتون ممنون
همیشه از همه زحمات پیدا و پنهانتون ممنون
دوستان عزیز مهسا ، ساناز ، سارا جان
فربود حمید و سینا از همه تون ممنون
Peace begins with a smile
تشکر شده توسط : | fireboud , Pooya.N , سـاناز , parastoo joon , ارزو , سمانه , مهدی نصیری , spring , نگار زرگام , paeazan , shokolat , simin , مـه ســـا , O#!!! , hamid , Narges , Hasty , nanaz , shadi.green86 , Sina , آرزو , nafass , seyyed reza , hamid t , chipchip , N00shin , Saina |
|
موضوعها: 31
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
داروي مورد استفاده : سینووکس
بچه ها ----- خوشحالم که بهتون خوش گذشته -----
تو حرفاتون میفهمیم چه شور و شوقی بوده...
ایشالا فرصت بشه ما هم تو جمعتون باشیم
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
تشکر شده توسط : | fireboud , سـاناز , سمانه , parastoo joon , neda.n , Pooya.N , ارزو , eftekhari , spring , نگار زرگام , paeazan , shokolat , simin , hamid , Hasty , shadi.green86 , Sina , آرزو , seyyed reza , hamid t , chipchip , N00shin |
|
|