وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
مصرف همزمان میوه و سبزیجات مانع افزایش ناگهانی قند خون می‌شود - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A)
+--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24)
+---- انجمن: تغذیه و سلامت (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA)
+---- موضوع: مصرف همزمان میوه و سبزیجات مانع افزایش ناگهانی قند خون می‌شود (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D8%A7%DA%AF%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%82%D9%86%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D9%86-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF)



مصرف همزمان میوه و سبزیجات مانع افزایش ناگهانی قند خون می‌شود - شيدا رها - 2013/04/10

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف همزمان میوه و سبزیجات مانع افزایش ناگهانی قند خون می‌شود.


نسرین علیزاده در گفت وگو با (ایسنا) ، اظهار کرد:میوه‌ها به عنوان یکی از گروه‌های غذایی سرشار از ویتامین، مواد معدنی و دارای فیبر و آب فراوان هستند. تمامی میوه‌ها قند دارند ولی باید در برنامه غذایی روزانه تمامی افراد حتی افراد مبتلا به دیابت گنجانده شود.


علیزاده گفت: از نظر محتوای قندی میوه‌ها به سه گروه اصلی میوه‌هایی با قند بالا، قند پایین و با قند متوسط تقسیم می شوند.


وی با بیان اینکه میوه هایی با قند پایین و متوسط میوه‌های مناسب‌تری برای افراد دیابتی هستند، خاطرنشان کرد: این به معنای کنار گذاشتن میوه‌های با قند بالا نیست بلکه می‌توان به مقدار کم و چند روز یکبار آنها را مصرف کرد.


کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد: میوه‌هایی مانند سیب که با پوست قابل خوردن هستند تا حد امکان بهتر است پوستشان گرفته نشود زیرا در کاهش کلسترول و کنترل بهتر قند خون نقش موثری دارند.


عیزاده گفت: بهتر است میوه‌ها در کنار سبزیجاتی مثل خیار، هویج، کرفس و کاهو مصرف شوند زیرا مانع ناگهانی افزایش قند خون می‌شوند.


وی خربزه، طالبی، گرمک، انجیر، آناناس، انگور، انبه، خرما و موز را میوه‌هایی با قند بالا عنوان و توصیه کرد تا به صورت هفتگی در مقدار کم و در کنار سبزیجات میل شود.


علیزاده انواع توت، گیلاس و زغال اخته را نیز جزء میوه‌هایی با قند پایین برشمرد و افزود: سایر میوه‌ها که در این دو گروه نام برده نشده‌اند جزو آن دسته از میوه‌ها با قند پایین هستند.