![]() |
داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: اخبار مربوط به اماس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) +---- انجمن: اخبار داخلی (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند (/Thread-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D8%B1%D9%81%D9%87%E2%80%8C%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF) صفحه ها:
1
2
|
داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - naazanin - 2012/09/05 داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند چهارشنبه ۱۵ شهريور 1391 دکتر سلیمان عباسی در گفتگو با سینا نیوز با اشاره به صرفه جویی در زمینه استفاده از برخی داروها اظهار کرد: در صورت کمبود برخی از داروها، ممکن است در بسیاری از موارد صرفه جوییهایی صورت گیرد که به هیچ وجه جای نگرانی ندارد. کمبودهای دارویی نگران کننده نیست!! نماینده مردم گناباد در نهمین دوره از مجلس شورای اسلامی در خصوص تمهیدات وزارت بهداشت در زمینه مصرف داروهای کمیاب تصریح کرد: وزارت بهداشت و درمان تمهیدات قابل قبولی را در زمینه مصرف داروهایی که با کمبود مواجه هستند، به کار برده است و اگر احساس خطر در زمینه بحران دارو داشته باشد، تهمیدات و صرفه جوییهای خود را بیشتر خواهد کرد. وی ادامه داد: یکی از این تهمیدات، اولویت بندی مصرف و تزریق داروها در نظام سلامت است که این کار به خوبی در وزارت بهداشت انجام شده است. بیماران نگران کمبود دارو نباشند، داروها تامین میشوند سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به موثر بودن پیگیریهای بیماران در دستیابی به داروهای مورد نظر گفت: تا حالا گزارشی به کمیسیون اعلام نشده است که در آن، فردی تقاضای دسترسی به داروی ضروری را داشته و با عدم همکاریها و در نهایت نرسیدن به دارو مواجه شده باشد. به هر حال داروهای ضروری تهیه میشوند. حمایت و تجویز داروهای ایرانی، راهکار برخی از پزشکان عباسی با اشاره به تجویز داروهای مشابه و کمیاب خارجی، خاطر نشان کرد: کمبود داروهای خارجی مشکلی ایجاد نخواهد کرد ودر حال حاضر بسیاری از پزشکان نیز اقدام به تجویز داروهای مشابه و ساخت داخل کردهاند. RE: داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - MFhealth - 2012/09/05 این تمهیدات تنها در جهت فروش داروهای داخلی و حمایت از داروساز هاست و توجهی به بیمار نشده بهتره بگن تمهیدات برای داروسازها نه بیماران. داروسازها نگران نباشید رقبای خارجی رو براتون کنار میزنیم دیگه رقیب ندارید بیمارا مجبورن داروی شما رو استفاده کنن چاره ندارن. ![]() RE: داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - shahrzad.s - 2012/09/05 نماینده مردم گناباد در نهمین دوره از مجلس شورای اسلامی در خصوص تمهیدات وزارت بهداشت در زمینه مصرف داروهای کمیاب تصریح کرد: وزارت بهداشت و درمان تمهیدات قابل قبولی را در زمینه مصرف داروهایی که با کمبود مواجه هستند، به کار برده است و اگر احساس خطر در زمینه بحران دارو داشته باشد، تهمیدات و صرفه جوییهای خود را بیشتر خواهد کرد. وی ادامه داد: یکی از این تهمیدات، اولویت بندی مصرف و تزریق داروها در نظام سلامت است که این کار به خوبی در وزارت بهداشت انجام شده است. یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی مثلا کسی که ام اس داره وحالش خوبه هیچی نزنه و کسی که حالش بده آمپول بگیره!!!!!!!!! چه شود !!هر دم از این باغ بری میرسد!!!!!!!!!!!! به قول ....هییییی وای من........... RE: داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - atefeh.l - 2012/09/05 با زبان بی زبانی عزیزم دارن انجامش می دند دیگه ، چند روزه دارم دنبال داروم می گردم، نیست که نیست ![]() ![]() ![]() RE: داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - mehdi488 - 2012/09/06 خاک بر سرشون !!! بعد از 4 سال دیگه نمیتونم اونکس بزنم!!! ![]() ![]() ![]() ![]() RE: داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - ساغر - 2012/09/06 (2012/09/05, 02:52 PM)atefeh.l نوشته است: با زبان بی زبانی عزیزم دارن انجامش می دند دیگه ، چند روزه دارم دنبال داروم می گردم، نیست که نیست عزيزم گشتيم نبود نگرد نيست ![]() با دكترت صحبت كن, به جاى بتافرون اكستاويا مصرف كن RE: داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - naazanin - 2012/09/17 تینا جان منو تو لیست سیاه گذاشتی!!!!!!نمیتونم جواب پیام خصوصیتو بدم!!!!!! ![]() RE: داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - TootFarangi - 2012/09/17 بتافرون گیرم نیاد به جاش هیچی نمی زنم دیگه دو سال بتافرون مصرف کردم همه بدنم سیاه و کبود شده و دردناک کلن یکی بهم دست بزنه دادم میره به آسمون بهتر که نیس بهانه واسه نکردن تزریق ![]() ضمن اینکه تصمیم دارم برم سراغ طب سنتی ![]() دارو های خودشون هم رو دست شون می مونه حداقل من استفاده نمی کنم ![]() RE: داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - naazanin - 2012/09/18 توت فرنگی جان حتما با دکترتون مشورت کنید بعدا تصمیم به قطع یا ادامه ی دارو بگیرین چون میتونید به جای بتافرون از اکستاویا استفاده کنید(بتافرون و اکستاویا یکی هستن) RE: داروهای کمیاب صرفهجویی و اولویتبندی میشوند - TootFarangi - 2012/09/27 (2012/09/18, 08:53 AM)naazanin نوشته است: توت فرنگی جان حتما با دکترتون مشورت کنید بعدا تصمیم به قطع یا ادامه ی دارو بگیرین 2 تا دونه دیگه دارم به گفته ی آقای دوست پدر تا 15 ام توزیع میشه دوباره حالا این دو تا دونه رو به صورت جیره بنده میزنم تا 15 مهر برسه ببینم چی میشه ؟ البته من واسه طب سنتی که الکی گفتم ![]() |