وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
تشکیل گروهی برای درمان - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7)
+--- موضوع: تشکیل گروهی برای درمان (/Thread-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: تشکیل گروهی برای درمان - Aram - 2010/04/25

آقا سینا جدا دست مریزادagreement2، گل کاشتیicon_biggrinicon_biggrinicon_biggrin خیلی خیلی خوشحال شدمicon_biggrin خدا رو شکر، کار درستی انجام دادی، این دکترها رو باید از نزدیک دید و تمام اطلاعات موجود و به روز رو از طریق ارائه مستقیم در لپ تاب و سی دی و پرینت مطالب بهشون ارائه کرد، من این هفته قراره با سه تا از پزشکای عروق صحبت کنم و خوشبختانه یکیشون از اقوام دوستم هست و امیدوارم با اون بتونم مثل سینا حالا نه سه ساعت اگه 30 دقیقه هم بشه صحبت کنم و امیدوارترم بتونم راضیشون کنم که تست ها رو انجام بدنwink2

دوستان، سینا تونسته پزشکای تبریز رو به جنب و جوش بندازه، درسته که همگی ما پارتی و آشنا بین دکترهای متخصص عروق نداریم و نمیتونیم سه ساعت باهاشون صحبت کنیم، اما فکر میکنم اگه همگیمون به پزشکای عروق مراجعه کنیم و ازشون درخواست انجام تست ها و سونو گرافی رو داشته باشیم و با پزشکای مغز و اعصاب که تحت نظرشون هستیم هم در مورد این روش صحبت کنیم و ازشون بخواهیم شروع به تحقیقات کنن، اون وقت فکر میکنم میتونیم شاهد جنب و جوش تمامی دکترهای مربوطه نه تنها در تبریز بلکه در تمامی شهرهای ایران باشیم، بچه ها یک دست صدا نداره، باید همگیمون با همدیگه اقدام کنیم و جریان رو جدی بگیریم، از همگیتون خواهش میکنم به طور جدی قضیه رو پیگیری کنید، یه سونوگرافی کار عجیب و ترسناکی نیست، حداقلش همین سونوگرافی رو انجام بدیم.

آقا سینا بازم ازت ممنونم، امیدوارم جلسه ای که داری پربار باشه و پر از خبرهای خوبwink2 داوطلب خواستی من هستم، هر چند من قدیمی نیستم و وضعیتم هم خوبه، اما هر کاری باشه حاضرم انجام بدمwink2

RE: تشکیل گروهی برای درمان - Sina - 2010/04/25

آرام جان ... قربونت برم ... اگه بتونم دکتر ها رو راضی به یه کنفرانس بکنم فکر کنم تو کل ایران بترکه ..........
ولی هر چقدر در توان دارین دنبال این دکتر ها باشین ....... مهم نیست دکتر عروقه یا کلیه .... مهم اینه که دکتره آدم باشه ... بعد ودش همه چیرو حا میکنه
من با دوازدهمین دکتر نتیجه گرفتم و اونم دکتر مغز و اعصاب و عروق نبود .... دکتر علم الهدی متخصص اورژانسه .... فقط مهم اینه که توی تبریز کمتر دکتری هستش که نشناستش و همه به حرفش اهمیت میدن ..... اینجا بود که تیرم به هدف خورد
مهم سیریش شدنه در حد تیم ملی

RE: تشکیل گروهی برای درمان - Aram - 2010/04/25

(2010/04/25, 10:54 PM)سینا نوشته است: من با دوازدهمین دکتر نتیجه گرفتم و اونم دکتر مغز و اعصاب و عروق نبود ....
مهم سیریش شدنه در حد تیم ملی

آقا سینا مرسی به همتت، دوازدهمین دکتر یعنی یه پشتکار خوب و عالیwink2 درسته اگه تو تبریز دکترها کنفرانس بزارن کل ایران خبرش پخش میشه، قبول دارم و اگه ببینن خود ما بیمارها هم پیگیر هستیم و متقاضی، بیشتر جدی میشنagreement2

در مورد سیریش شدن هم کاملا موافقم:55:

RE: تشکیل گروهی برای درمان - anaram - 2010/04/25

(2010/04/25, 09:54 PM)سینا نوشته است: دکتر پزشکی بهم گفت : همه ی تجهیزاتی رو که واسه آزمایش و درمان لازم داریم تو خود تبریز داریم چه برسه به کل ایران

پزشكم ميگفت يكي از بزرگترين خوشبختيايه ام اسيايه ايران اينه كه علمه ام اس در ايران دقيقا همپايه كله دنيا داره پيشرفت ميكنه و تويه كمتر بيماري اي همچين اوضاعي پيش مياد

RE: تشکیل گروهی برای درمان - mirali - 2010/04/26

سینا جان من به عنوان کوچیک همه ام اسی ها واقعا از این همه زحمتی که میکشی ممنونم.این همه زحمتو هیچ جور نمیشه جبران کرد.واقعا گل کاشتی.ایشالله همیشه سالم و پایدار باشی.icon_questionicon_question icon_question icon_question love51 love51 love51

RE: تشکیل گروهی برای درمان - anasokot - 2010/04/26

دست شما درد نکنه .. واقعا خیلی خیلی زحمت میکشید .. به امید سلامتی همه بیمارها..

RE: تشکیل گروهی برای درمان - N00shin - 2010/04/27

حمید جان رفتی این آزمایش رو انجام دادی؟ سونوگرافی بود یا چیز دیگه؟ می خوام بدونم آزمایشش چطوریه؟

RE: تشکیل گروهی برای درمان - محمود - 2010/04/27

سينا دمت گرم واقعاً خسته نباشي خيلي خوشحال شدم از اينكه بالاخره يكي قبول كرد اين مسئله رو انشالله كه موفق باشي

RE: تشکیل گروهی برای درمان - Matilat - 2010/04/27

وااااااااي سينا تو شاهكاري :* :* :*
خيلي خوشحال شدم كه بالاخره يكيمون موفق شد . خيلي ازت ممنونم نميدوني چقدر ذوق كردم وقتي اين خبر رو شنيدم.
منم دست بردار نيستم و كلي سيريش شدم . بايد بتونيم هممون همچين كاري رو انجام بديم.

RE: تشکیل گروهی برای درمان - khatoon25 - 2010/04/27

سينا دست مريزاد. دستت درد نكنههههههههههههههه اي ولللل