فراموشي - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +---- انجمن: عوارض و علائم (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%A6%D9%85) +---- موضوع: فراموشي (/Thread-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4%D9%8A) |
RE: فراموشي - sarir - 2011/09/21 من پیشنهاد میکنم برای برطرف شدن این مشکلمون تا میتونیم مطلب یا شعر یا قران حفظ کنیم جدول حل کردنم خیلی خوبه مغزم به ورزش احتاج داره باید تا میتونیم ازش کار بکشیم البته اضطراب و استرسم تشدید کنندست حتی استرس اینکه (حافظم خیلی ضعیف شده!!! اصلن بهش فکر نکنید RE: فراموشي - arezooo82 - 2011/09/21 منم وسط جمله آخرش یادم میره.اعصابم خط خطی میشه RE: فراموشي - sarir - 2011/09/21 (2011/09/21, 10:22 AM)baran نوشته است: من جدیدا این مشکل پیداکردم که نمیتونم درست تمرکز کنم مثلا بین صحبتم جمله بعدی رو فراموش میکنم باید یمدت مکس کنم تا جمله بعدی یادم بیاد بعضی وقتا اصلا موضوع رو فراموش میکنم یا آخر صحبتم بی نتیجه میمونه نمی دونم جمله آخر برای چه موضوعی بوده موقع جواب دادن به سوالی که ازم میپرسن هم مشکل دوبرابر میشه چندتا جواب باهم میدم که هیچ کدوم جواب اصلی تو ذهنم نبوده خیلی ناراحتم میترسم اعتماد به نفسم از دست بدم دیگه ارتباطاتم کم کنم لطفا کمکم کنید بین شماها مورد مشابه بوده چکار کنم؟باران جان حتما حتما برای این مشکلت به دکترت مراجعه کن سر سری نگیر شاید لازم باشه درمانتو عوض کنه RE: فراموشي - Saina - 2011/09/21 سلام سلام من بیشتر رو تمرکز کردن و تصمیم گیری مشکل دارم چندبارم اتفاقای جالب افتاد برام مثلا وقتی میخوام یه سری عدد رو بنویسم به طور کاملا ناخوداگاه بر عکس مینویسم که اگه بخوام این کارو در حالت عادی انجام بدم باید بشینم کلی حفظ کنم RE: پاسخ : فراموشي - Hasty - 2011/09/21 (2009/12/21, 05:17 PM)kami نوشته است: مصرف خشکبار به خصوص فندق به تقویت حافظه کمک می کند. فندق داراى پیش ماده سروتونین است.دکتر من گفته فندق ونارگیل برای من بشدت ضرر داره RE: فراموشي - Hasty - 2011/09/21 پریسا جون یعنی عاشقتم........ منم معتقدم بعضی وقتها فراموشی موهبت بزرگیه از طرف خدا چون اگه فراموشی نبود فوت بهترین دوستم رو (فرحناز) رو هرگز نمی تونستم فراموش کنم وواقعا زندگی مدتی برام جهنم بود تا تونستم کمکم فراموش کنم یا یک مورد دیگه تو این خاله زنک بازی بعضی ها که مثلا میخوان راجع به یکه بد گویی کنند ودنبال مقصر می گردند..ومن هم حضور داشتم میتونم قسم بخورم چیزی یادم نیست اما شده بارها موبایلمو تو یخچال پیدا کردم یا مثا بیشتر دوستان وسط حرف زدنم اگه کسی چیزی بگه کل رشته کلام از دستم خارج میشه..... برای همین تو جلسات مهم تذکر میدم مواردو یادداشت کنید آخر از من به تفکیک بپرسدبابا اینهم یک هدیه از طرف msکه باید مغزمونو بیشتر بکار بگیریم...اما منکر مصرف دارو ویا تغذیه مناسب نمی شم RE: فراموشي - paeeze - 2011/09/22 وای من چند روز پیش تویه موسسه ای بودم داشتم طبق معمول انتقاد میکردم یکی بود که خواست بحث تخصصی تر بشه و داشت موضوع رو میپیچوند منم شروع کردم به گفتن ادله هام که یه هو چشمم افتاد به یه پوستر ...کلا حواسم رفت یه جای دیگه اصلا فراموش کردم چی میگفتم....خیلی ضایع بودیه جوری بالاخره جمع و جورش کردم بعدش هم کلی خندیدم واقعا این جور فراموشی ها به ام اس ربط داره؟ چون من قبلا آدمی نبودم که با یه پوستر حواسم پرت شه RE: فراموشي - Saina - 2011/09/23 (2011/09/22, 11:55 PM)sara.161 نوشته است: وای من چند روز پیش تویه موسسه ای بودم داشتم طبق معمول انتقاد میکردم به نظرم عزیزم تو با دقت تر شدی نه حواس پرت RE: فراموشي - ساغر - 2011/09/23 من که به آلزایمر معروف شدم بین دوستام.نه اسم یادم میمونه نه شماره تلفن .تو اداره هم یادم میره رو نامه ها اقدام کنم همشون تاریخ گذشته میشن. بدترین چیز اینه که حتی قیافه مامانم که همه زندگیم بود رو هم به زور یادم میاد واسه همین عکسشو گذاشتم رو اوپن اشپزخونه که جلو چشمم باشه. هرچند موز و پسته زیاد میخورم ، ا مگا 3 هم که میگن واسه حافظه خوبه روزی یه دونه میخورم اما فایده نداره.به دکترم هم گفتم جواب خاصی نداد RE: فراموشي - Saina - 2011/09/23 (2011/09/23, 01:51 PM)ساغر_س نوشته است: من که به آلزایمر معروف شدم بین دوستام.نه اسم یادم میمونه نه شماره تلفن .تو اداره هم یادم میره رو نامه ها اقدام کنم همشون تاریخ گذشته میشن. یه سوال داشتم دوست عزیز قبل از بیماریتون اینطوری نبودین ؟ |