تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: دانستنی های اماس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) +--- موضوع: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%D9%8A%D8%B1-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%D9%8A%D8%B5-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%D9%8A-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF) |
RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - earth - 2011/04/21 (2011/04/21, 11:24 AM)yas نوشته است: بعضی اوقات فکر میکنم چه دل خوشی داریم ما برا خودمون الکی الکی خوشیم چند سال ؟ یه سال دو سال ده سال ........ منم باهات موافقم. مي دوني به اين نتيجه رسيدم كه بايد يه كارهايي رو سر بگيريم كه حاصلش رو بلافاصله ببينيم مثلا قالي بافي اونوقت شبها وقتي داري مي خوابي بايد يه قوطي روغن وازلين فقط وازلين نه كرم چون فقط با وازلين درست مي شه نه هيچ چيزه ديگه بعد دستت هي مي سوزه بعد تو مي شيني با حوصله هرچه تمامتر اين وازلينه رو مي مالي به دستات ديگه همه چي يادت مي ره. فردا صبح كه پاشدي يه نگاه به قالي كه بافتي مي ندازي مي بيني واي چه كردي عجب نقشي نقش خاطره مي زند. من كه خيلي دوست دارم. البته باغبوني قشنگتره. ياس يه وقت فكر نكني اينا رو محض خنده گفتم باور كن من به اين نتيجه رسيدم كه ماها بايد كارهايي رو دست بگيريم كه زود بازده باشه و نتيجه اش رو ببينيم مثلا همين گل و گل كاري كه من مي كنم خيلي قشنگه محشره. اگه بدوني چه لذتي داره وقتي دونه اي رو مي كاري وقتي مي بيني خاك رو مي تركونه و مي زنه بيرون. بعدم يه وقت ديدي اسم ما رو هم الكي الكي تو تاريخ نوشتند خدا رو چي ديدي اسكندر همش سي و دو سالش بود كه مرد. شش سال هم از من كوچيكتر. RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - yas - 2011/04/22 خب سعیده جان من خودم کلی گل و گلدون دارم یه باغ کوچولو دارم توش شبزی کاشتم یه خرگوش دارم ولی همه اینا کار یکی دو روزه نه یه ماه اینکه آدم حوصلش سر میره رو نمیدونم چی بگم ؟ و شایدم تنهایی رو اطرافیان میگن ها تو چته ؟ که ازدواج نمیکنی فکر کردن چی ؟ آخ که چقد آدمها ظاهر بینن منم توی جواب میگم من قید ازدواج رو زدم به دلایلی ولی کی حدس میزنه چه خبره ؟ خلاصه من خودم خوبم ولی اینکه اطرافیان بالاخره آدم رو نامید میکنن شکی نیست تازه بدون اینکه بدون ام اس داری یا بدونن که واویلاااااااااااااا RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - TootFarangi - 2011/04/23 چرا اینقدر حرص می خوری یاسی جون ؟ RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - saharii - 2011/04/23 (2011/04/21, 03:40 PM)yas نوشته است: میخوام خوش باشم ولی متاسفانه چت بسته ایت نمیشه با کسی چت کرد یا هر وقت باشه کسی نیستفقط خواستمم بهت بگم دوست عزیز در مورد دیگران و شخصیت و گرفتاریاشون زود قضاوت نکن.داری تند میری به من گفتن تو این سایت همه با هم دوستیمو همدیگرو درک میکنیم. در مورد من وحرفام زود تصمیم گرفتی و جبهه گیری کردی عزیز. RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - yas - 2011/04/23 نه خب شما ام اس ندارین ولی دارین از جانب ماها حرف میزنید آخه عزیز من از ام اس ناراحت نیستم از اطرافیان که ندونسته در مورد این بیماری قضاوت میکنم یا بخاطر داروهاش که روی روحیه آدم تاثیر میذاره و بهرحال مشکلاتی که توی زندگیم میتونه باشه دلم گرفته همین اونم بیخیال چون انرژی منفیم پاک شد دوباره شدم همون یاسی خنده رو که توی دلش هزار چیز هست و به ظاهر شاد و شاد RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - saharii - 2011/04/23 از وقتی که من وارد این سایت شدم از این قبیل حرفا مثل شما زیاد شنیدم.اما من میمونم پیشتون و پشیمون نمیشم از دوستی با شما.همتونو دوست دارم.اما من واسه خاطر عزیزترین فرد زندگیم اینجام RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - yas - 2011/04/23 (2011/04/23, 04:27 PM)saharii نوشته است: از وقتی که من وارد این سایت شدم از این قبیل حرفا مثل شما زیاد شنیدم.اما من میمونم پیشتون و پشیمون نمیشم از دوستی با شما.همتونو دوست دارم.اما من واسه خاطر عزیزترین فرد زندگیم اینجام حتما بخاطر اینکه کسیو دوست داری و اون ام اس داره ایشالله خدا شفاش بده RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - saharii - 2011/04/24 [QUOTE='yas' pid='68409' dateline='1303582074'] حتما بخاطر اینکه کسیو دوست داری و اون ام اس داره ایشالله خدا شفاش بده [/ یاس عزیز امید وارم دوستای خوبی واسه همدیگه باشیم. RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - yas - 2011/07/01 مرسی شما همونی هستین که حمید دوست دارید و هر دو ابانی هستین RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - fireboud - 2011/07/01 نه خیر ایشون دختر عمه میر علی هستند |