دیدار اعضای ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: دیدار اعضای ام اس سنتر (/Thread-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - naz.gigili - 2012/01/06 چقددددددددددددر خوشحالم که دیدمتووووووون همتونو دوست دارم.دوستاااااااااام RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - فرناز - 2012/01/06 (2012/01/06, 07:47 PM)naz.gigili نوشته است: چقددددددددددددر خوشحالم که دیدمتووووووون تو که کلا من یکی وخجالت زده کردید باخونواده مهربونت بابت پذیراییتونامیدوارم همیشه لبخند به اوون قشنگی رو لبهات باشه سایناهم شیرینی خوش مزهوای دیگه اسم نمیارم که کدورت نشه عاشق همتونم RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - Saina - 2012/01/06 سلام سلام خیلی دلم براتون تنگ شده بود دوستای عزیز و خوبم با اینکه زود تموم شد و هوا هم خیلی سرد بود ولی به من که در کنار شما خیلی خوش گذشت . . . (دوست داشتم از صبح میومدیم و با همتون کلی حرف میزدم ) ار آشنایی با دوستای جدیدم خیلی مفتخرم و امیدوارم در دیدارهای بعد هم ببینمشون کاش بیشتر وسطی بازی میکردیم ( در هر صورت که روی آقایون کم شد ) از تمامی دوستان عزیزم که برای رفاه بیشتر بچه ها زحمت کشیدن هم تشکر ویژه ای دارم و در آخر دوستانی هم که در این دیدار حضور نداشتن ایشالا در دیدارهای بعدی ببینیمشون . . . خیلی دوستون دارم . . . . RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - naz.gigili - 2012/01/06 (2012/01/06, 07:49 PM)فرناز نوشته است: تو که کلا من یکی وخجالت زده کردید باخونواده مهربونت بابت پذیراییتونامیدوارم همیشه لبخند به اوون قشنگی رو لبهات باشهقربون شما عزیــــز. نوش جونتون باشه.ما که کاری نکردیم! RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - فرناز - 2012/01/06 مرضیه سلاااااااااااااااااااااااام RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - fireboud - 2012/01/06 سلام اول از همه دوستانی که تشریف آورده بودند تشکر میکنم که همیشه محبت و لطف ویژه ای نسبت به ام اس سنتر و اهالی سایت دارند و با حضورشون انرژی تازه ای به جمع می دهند یک تشکر ویژه از شیما و خانواده محترم دارم که زحمت پذیرایی را رو کشیدند و باز یک تشکر ویژه از ساینا دارم که در این دیدار خیلی زحمت کشیدند همراه مادر مهربونشون، شیرینی هم بالاخره اورد به همراه پتو ! مجدد تشکر ویژه دارم از آرزو خانم که به همراه خانواده اومدن و حسابی شرمنده امون کردند با پذیرایی و تشکر ویژه از آرزو خانم دیگه (عزیزی) که باراکا های خوشمزه رو اووردن این وسط ها یه چیزای دیگه هم خوردم ولی متوجه نشدم چه کسی اورده از این دوستان هم ممنون احساس میکنم سما خانم هر خوراکی اورده بود دست شما هم درد نکنه و تشکر ویژه فقط از بخش تدارکات تشکر نمیشه از تمام کسانی که از دور و نزدیک تشریف آوردن ممنون و سپاس گذارم از محمدرضا (پسر شجاع) که بالاخره موفق به دیدنش شدم هم تشکر میکنم از دوستان جدیدی که بار اول بود تشکر ویژه ای دارم ببخشید اگر فرصت آشنایی بیشتر نبود اما دوستداریم شاهد حضور مجددتون باشیم از سحر خانم که به همراه خواهر و برادر عزیزشون از اصفهان تشریف آورده بودند هم تشکر بسیار ویژه ای دارم در نهایت ببخشید من امروز یکم سرم درد میکرد (سرما خورده بودم) خیلی تو جمع حضور نداشتم موفق و پایدار و سبز باشید در ضمن هنوزم منتظر پیشنهادات و همکاری شما در زمینه برگزاری دیدارها هستیم با کمک شماها میشه دیدارهایی با برنامه و با زمانبندی مرتب داشت RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - فرناز - 2012/01/06 وای بچها1پاستیل هم به شکل اسکلت بچها زحمت کشیده بودید عالی بودماهان کچلم کرد همه زندگیم شده همینها حالا شد پاستیل های مردهای وحشتناک RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - shahrzad - 2012/01/06 خوبه دیگه کلا از هر کی خوراکی آورده مثل اینکه تشکر میشه دیگه!! مهسا خانم خیلی تشکر میکنم که با وجود خطراتی که شما رو تهدید میکرد تشریف آوردید ساناز جون مرسی با اینکه میلرزیدی ولی اومدی.. بهار جونم که امیدوارم سرما نخوره شدید پریا من شال ژوانا رو خیلی دوست دارم هانیه زن داداش خوبم که با اینکه میدونست من هستم ولی اومد! سحر جونم میدونی مامانم گز خورد چی گفت؟گفت ایشالا عروسیش سما هم یه کم والیبال تمرین کن عزیزم... فایزه هم که پیچوند ما رو آخی مهشید خیلی دوست داشتم ببینمت لیلی و سارا هم که زود رفتن... و در آخر از همه کسانی که کلی تدارک دیده بودن تشکر میکنم شیما خیلی زحمت کشیدی ساینا جونم یه کم روی امکانات رفاهی پارکتون کار کن راستی کلی آب جوش داشتیم!نمیدونم زحمتش با کی بود!در کل مرسی... باران هم که دلم براش خیلی تنگ بود شهرزاد توپ والیبال هم خوب اومدی... مرمر امیدوارم که بهت خوش گذشته باشه مایده جون چقد خوب کاری کردی که اومدی آرزو جون نشد زیاد با هم بحرفیم چند تا از دوستان هم بودن که فکر کنم حتی اسمشونم نپرسیدم!!!ببخشید...دیر رسیدم نشد آقایون هم به طور کلی حضورش تقریبا پر رنگ بود... جای همه دوستای عزیز مخصوصا از نوع مشهدی خیلی خیلی سبز بود... خیلی خوب بود...ممنوووووووووووووووووون RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - fireboud - 2012/01/06 اطلاعیه : یک عدد شال گردن پیدا شده مشخصات بدید عمرا پس بدم خوشگله ! RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - shahrzad - 2012/01/06 قهوه ای هست فربد..تقریبا چهل رج هم هست |