آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: اخبار مربوط به اماس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) +---- انجمن: اخبار داخلی (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز (/Thread-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2) |
RE: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - hessam - 2013/08/02 (2013/08/02, 07:40 PM)رنگین کمان نوشته است:من خودم بعد از دو هفته زنگ زدم مثلا پیگیری کردم(2013/07/08, 03:54 PM)hessam نوشته است: سلام از من شماره حساب گرفت خیلای محترمانه اطلاعاتم را کامل کرد گفت تا آخر هفته واریز می شه حالا فقط دارند امروز و فردا می کنند فقط یاد گرفتند که مفت خوری کنند و مردم را سر کار بگذارند ولی من که از رو نمی رم که ........... RE: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - SSA - 2013/08/03 بچه ها! اولین نفری که تونست این یارانه دارو رو بگیره فوری یک تاپیک جدید بزنه که: من یارانه دارو گرفتم! و بچه های دیگه هم که گرفتن زیرش اطلاعات رو کامل کنن. یعنی میشه؟!! RE: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - nahid - 2013/08/03 میگم این که نوشته از امروز ، خوب ؟ .... منظورش امروزه ینی ؟ RE: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - hadisss - 2013/08/03 امروز انجمن بودم و یه آغایی اومده بود و از یارانه دارو و اینکه رفته بود دنبالش و بهش ندادن اومده بود و پرسیده بود منم اونجا اونور نشسته بودم تا کارم انجام شه ولی گوشام تیز بود بینم چی از یارانه دارو میگن مسئول انجمن گفتش که یارانه برا بیمارای خاص به جز بیمارای ام اس هست یعنی باقی خاصا همین RE: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - sargol - 2013/08/03 تاريخ ارسال : 12مرداد1392 - 12:3 مابه التفاوت افزایش قیمت دارو به حساب ۱۱۰ هزار بیمار صعب العلاج تحت پوشش تأمین اجتماعی واریز شد سلامت نیوز : مابه التفاوت ۲ میلیارد و 300میلیون تومانی افزایش قیمت دارو به حساب ۱۱۰ هزار بیمار خاص،سرطانی و صعب العلاج تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، واریز شد. دکترشمس علی رضا زاده معاون داروی سازمان غذا ودارو از پرداخت مابه التفاوت افزایش قیمت داروهای بیماران خاص،سرطانی و صعب العلاج تحت پوشش تأمین اجتماعی خبر داد و به خراسان گفت:مابه التفاوت پرداخت شده ناشی از افزایش قیمت ارز دارو به دلیل حذف ارز مرجع دارو است و شامل افزایش پرداختی های بیماران از تاریخ 25اردیبهشت تا ۱۸ تیرماه می شود. وی میزان یارانه پرداخت شده را ۲ میلیارد و 300میلیون تومان اعلام کرد و گفت:این یارانه به حساب 110هزار بیمار خاص،سرطانی و صعب العلاج تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی واریز شد. به گفته معاون داروی سازمان غذا و دارو یارانه دارویی بیماران تحت پوشش بیمه خدمات درمانی نیز پس از نهایی شدن اطلاعات نسخ و اطلاعات شخصی بیماران طی هفته جاری به حساب شان واریز خواهد شد. http://khabarfarsi.com/ext/6089276 RE: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - hessam - 2013/08/03 (2013/08/03, 12:50 PM)hadisss نوشته است: امروز انجمن بودم و یه آغایی اومده بود و از یارانه دارو و اینکه رفته بود دنبالش و بهش ندادن اومده بود و پرسیده بوددر مورد یارانه دارو (تفاوت. پول دارو از ارز مرجع به مبادله ای ) فقط با ۱۴۹۰ تماس تلفنی بگیرید و اطلاعات مربوط به خودتان را بدهید لاذم نیست به انجمن یا سازمان بیمه گر مراجعه حضوری داشته باشید ولی در مورد شهرستان ها که ۱۴۹۰ درست و حسابی ندارند فکر کنم باید به معاونت درمان استان مراجعه کنید RE: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - hadisss - 2013/08/05 من امروز با 1490 تماس گرفتم و سپس عدد 1 رو شماره گیری کردم و بعدش 20 نفر جلوم بودن تا نوبتم شد بعدش وصل کردن یه جایی و اونجا هم 37 نفرو جلوم بودن تا نوبتم شد و سپس اطلاعاتمو که شامل اسم و فامیل و اسم بیماری و کدملی و شماره حساب و موبایل و تلفن منزل و محل سکونت و نام داروخانه ای که دارومو میگیرم و ازم گرفتن و یه کد رهگیری دادن و گفتن دو هفته دیگه بهت اطلاع میدیم همه ی اینا 20 دیقه طول کشید و منم از رو نرفتم که گفتم بینم آخرش چی میگه و چی میشه فعلا نشستم تا زیره پام علف سبز شه گفتم یه امتحانی کنم اینو ضرر نداره اما نمیدونم واقعا یارانه یا به قول خودشون مابه التفاوت دارو رو میدن یا نه آخه چن روز پیش انجمن ام اس بودم برا آموزش تزریق با دستگاه، بعدش گفته بودن برا بیمارای خاصی به جز ام اس هست این موضوع اما 1490 که زنگ زدم اسم بیماریمو ازم پرسید اما چیزی در این خصوص نگفت ما که زنگمونو زدیم خبری شد خبرتون میدم RE: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - رکسانا - 2013/08/24 سلام به همگی. هفته پیش یه sms از انجمن برام اومد که برای دریافت یارانه دارو با 1490 تماس بگیرید و ثبت نام کنید، منم امروز ثبت نام کردم و شماره حساب دادم، امیدوارم قضیه جدی باشه . نمی دونید جدیه یا نه؟ یعنی 2باره سرکاریم؟ RE: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - نازی ی - 2013/08/24 یارانه دارو قاعدتا به ما تعلق نمی گیره ولی خب خر تو خره دیگه یهو دیدی شانس آوردیم تقی به توقی خورد به ما هم دادن RE: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز - hessam - 2013/08/24 ما خوش بختانه تو این زمینه مسوبه مجلس پنچم یا شیشم را داریم که جزء بیماریهای خاص هستیم و حتی یک زمانی داروهای ما تمام رایگان بود ولی با این تنوع دارویی که وجود داره و مافیای تولید داخلی هم که مطرح است پوشش دهی کامل با توجه بودجه و سایر مسائله دیگه وجود نداره اتفاقا دادن یارانه به من و شما (به عنوان بیمار ) بهتره تا به تولید کنند یا وارد کننده بدهند تازه تولید کنند یا وارد کننده می فهمند که طرف مقابل آنها فرد استفاده کننده از دارو است که به کیفیت توجه کنند ولی چرا این کار را نمی کنند دیگه........... |