اگر ام.اس نداشتم ... - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: اگر ام.اس نداشتم ... (/Thread-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%85) |
RE: اگر ام.اس نداشتم ... - tala - 2011/11/01 نمیدونم چی کار میکردم ولی میدونم اگه اون موقع از سال نمی ائمد سراغم اینقدر اذیت نمیشدم و اتفاقات بعدش ............................... شاید به ارزو منجم شدنم میرسیدم (ارزو بر جوانان عیب نیست) شاید اینقدر غمگین نبودم (البته الان بیترم) حتما کنگفوکار میشدم شایدم پیاده میرفتم کره جنوبی اخه من عاشق کره ی جنوبیم ها تو انتخاب رشته دانشگاه ازادتر بودم اخه مامان اینا نمیزارن راه دور بزنم دیگههههههههههههههههههههههههه اینکه بقیه کارام با ام اس هست مثلا همین خاص بودن خیلی باحاله همش یه راز داری که دیگران نمیدونن RE: اگر ام.اس نداشتم ... - najva - 2011/11/01 من اگه ام اس نداشتم زندگیم کلا با الان فرق داشت بازم میرفتم سرکار و بعد از ظهرها هم به کلاسهای مختلفی که علاقه دارم مبرفتم و هر موقع که میتونسم به مدرسه دختر کوچکم میرفتم وهمینطور به جشن فارغ التحصیلی دختر بزرگم که شتبه است میرفتم وبرای هر کار کوچکی به اطرافیان نمی گفتم که منو با ماشین ببرند خودم رانندگی میکردم و اینقدر غصه بچه هامو نمیخوردم که برام غصه میخورندو اینقدر هر کی منو میدید نمیگفت من همیشه دعات میکنم و................ و به اضافه مطالبی که آرام جون گفت RE: اگر ام.اس نداشتم ... - yummy - 2011/11/23 (2011/11/01, 12:30 PM)najva نوشته است: من اگه ام اس نداشتم زندگیم کلا با الان فرق داشت بازم میرفتم سرکار و بعد از ظهرها هم به کلاسهای مختلفی که علاقه دارم مبرفتم و هر موقع که میتونسم به مدرسه دختر کوچکم میرفتم وهمینطور به جشن فارغ التحصیلی دختر بزرگم که شتبه است میرفتم وبرای هر کار کوچکی به اطرافیان نمی گفتم که منو با ماشین ببرند خودم رانندگی میکردم و اینقدر غصه بچه هامو نمیخوردم که برام غصه میخورندو اینقدر هر کی منو میدید نمیگفت من همیشه دعات میکنم و................ دلم گرفت با حرفات الان بغضم گرفته RE: اگر ام.اس نداشتم ... - فرناز - 2011/11/23 (2011/11/01, 12:30 PM)najva نوشته است: من اگه ام اس نداشتم زندگیم کلا با الان فرق داشت بازم میرفتم سرکار و بعد از ظهرها هم به کلاسهای مختلفی که علاقه دارم مبرفتم و هر موقع که میتونسم به مدرسه دختر کوچکم میرفتم وهمینطور به جشن فارغ التحصیلی دختر بزرگم که شتبه است میرفتم وبرای هر کار کوچکی به اطرافیان نمی گفتم که منو با ماشین ببرند خودم رانندگی میکردم و اینقدر غصه بچه هامو نمیخوردم که برام غصه میخورندو اینقدر هر کی منو میدید نمیگفت من همیشه دعات میکنم و................ نجوا جون میدونم سخته.بخدامیدونم خودم تو جاده ای که تو داری میری هستم.ولی میدونی چرا میگم خداروشکر کن؟چون بچه داری اونم نه 1دونهدلت گرفت نگاهشون کن. مامان بهترین دوستم 4 سال از این بیماری تو جا افتاده حتی 1قدم که هیچ پاهاش قفلم شدهولی دنیای روحیس.بمن میگه چرا شاکر نباشم بچهای خوب دارم.توهم امیدوار باش خداباماست RE: اگر ام.اس نداشتم ... - najva - 2011/11/23 ممنون دوستای مهربونم صحبتهای شما درسته امسال تقریبا یک ماه پیش سرمای سختی خوردم و چنان افتادم که باید دو تا دخترم دستامو میگرفتند تا من یک قدم راه میرفتم ، به حال بدی گرفتار شده بودم که آرزوی مرگ میکردم فکر میکردم که به حمله شدیدی دچار شدم غافل از اینکه بخاطر عفونت گلوم به اونروز افتاده بودم بعد از چند روز که بهبودی حاصل شد روزی هزاران بار خدا رو شکر میکنم برای همین وضعیت حال حاضر امیدوارم روزی از همین روزها یه خبر خوب بیاد RE: اگر ام.اس نداشتم ... - sama - 2011/11/23 اگر ام اس نداشتم دیدم به زندگی عوض نمیشد ولی با این حال دوسش ندارم منو از آینده میترسونه RE: اگر ام.اس نداشتم ... - blue sky - 2011/11/23 اگر ام اس نداشتم هیچی نداشتم درس نمی خوندم پوچتر از الانم بودم RE: اگر ام.اس نداشتم ... - ساغر - 2011/11/23 اگه ام اس نداشتم همه چی داشتم RE: اگر ام.اس نداشتم ... - yummy - 2011/11/23 (2011/11/23, 06:52 PM)فرناز نوشته است: نجوا جون میدونم سخته.بخدامیدونم خودم تو جاده ای که تو داری میری هستم.ولی میدونی چرا میگم خداروشکر کن؟چون بچه داری اونم نه 1دونهدلت گرفت نگاهشون کن. مامان بهترین دوستم 4 سال از این بیماری تو جا افتاده حتی 1قدم که هیچ پاهاش قفلم شدهولی دنیای روحیس.بمن میگه چرا شاکر نباشم بچهای خوب دارم.توهم امیدوار باش خداباماست حرفای شما منو نگران می کنه ه ه من می ترسم نگین ازین حرفا RE: اگر ام.اس نداشتم ... - ارزو - 2011/11/23 اگه نداشتم ...حالا كه دارم راضيم به رضاي خدا |