درد دل های مربوط به ام اس - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: درد دل های مربوط به ام اس (/Thread-%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) |
RE: درد دل های مربوط به ام اس - MFhealth - 2011/12/29 (2011/12/29, 10:39 AM)parivash نوشته است: دیروز رفتم تزریق انجام بدم به خانومه میگم تزریق دارم میگه بفرمایید.رفتم تو اتاق اماده بشم اومده میگه امپولتون چی هست؟میگم سینووکس.میگه واسه چی اینو میزنی؟گفتم داروی ام اسه.خانومه میگه نه ما انجام نمیدیم!گفتم واسه چی؟گفت باید حتما نسخش باهاتون باشه.بهش گفتم به هر کسی که این دارو رو نمیدن.گرفتن این دارو خودش یه سیکل داره که باید اونو طی کرده باشی .من که بیخود اینو تزریق نمیکنم.اخه این دونه اخر از این بستس.من اینو یه ماه پیش گرفتم.نسخه که همرام نیست.گفت خانوم شرمنده.به قول دوستم که گفت احتمالا ترسده اگه داروی ام اس تزریق کنه پروتز لب و گونش بیوفته یا بینی چسب خوردش کج شه.اینم یکی دیگه از مشکلات تزریق من در شیراز چرا میگی واسه ام اسه. دلیلی نداره بدونه. فقط اسم آمپوله باید بدونه که جزو داروهای غیر مجاز هم نیست و یا جزو داروهایی هم نیست که باید حتما نسخه داشته باشی. اگه سواد کافی داشته باشه که میدونه واسه چیه و مسلما شعورش هم میرسه که نیازی به نسخه نداره اگه سواد هم نداشته باشه نمی فهمه و شما هم لازم نیست روشنش کنی. فوقش می تونی بگی عصب دستم مشکل داشت دکتر گفته باید مدتی این دارو رو تزریق کنم. RE: درد دل های مربوط به ام اس - yas - 2011/12/29 برا همین فکر میکنم امپولها رو طوری طراحی میکنن که خود بیماران بتونن تزریق بکنن شما هم خودت یاد بیگر بهتره منت کشیدن هست بار اول ترس داره بعدش وقتی ببینی خیلی راحت سوزن تو بدنته و هیچ دردی حس نکردی یا یکم حس کردی به خودی خود ترست میریزه و راحت میشی دوستت هم میدونه ام اس داری ازش بخواه اگه میتونه برات انجام بده یا وقتی میخوای تزریق کنی همدردت باشه تا بتونی اعتماد بنفست رو بالا ببره اسمون هر جایی همین رنگیکه هست هست ربطی نداره شیراز باشه یا اصفهان یا تهران یا امریکا RE: درد دل های مربوط به ام اس - شهرزاد - 2012/03/10 یه سوال از دوستانی که ام اس ندارند؟ چه حسی دارید وقتی با یک ام اسی رو برو میشید؟؟ قبل سایت (شناخت داشتید؟) بعد سایت دیدتون چه طور شد؟ RE: درد دل های مربوط به ام اس - gilane - 2012/03/10 (2012/03/10, 05:08 PM)شهرزاد نوشته است: یه سوال از دوستانی که ام اس ندارند؟من قبل سایت خیلی تحقیق کردم اتفاقا جدیدا خیلی از بچه های ام اسی رو دوست دارم من اصلا از ام اس نمی ترسم حالا هم باید خوب از این مهمون ناخونده ی همسرم پذیرایی کنم. RE: درد دل های مربوط به ام اس - شهرزاد - 2012/03/10 مرسی عزیزم که انقد مثبت اندیشی RE: درد دل های مربوط به ام اس - ثریا - 2012/03/10 من قبل سایت خیلی تحقیق کردم اتفاقا جدیدا خیلی از بچه های ام اسی رو دوست دارم من اصلا از ام اس نمی ترسم حالا هم باید خوب از این مهمون ناخونده ی همسرم پذیرایی کنم. [/QUOTE] یعنی چی؟یعنی میخوای بهش غذا بدی؟ RE: درد دل های مربوط به ام اس - gilane - 2012/03/10 (2012/03/10, 05:43 PM)ثریا نوشته است: من قبل سایت خیلی تحقیق کردم اتفاقا جدیدا خیلی از بچه های ام اسی رو دوست دارم من اصلا از ام اس نمی ترسم حالا هم باید خوب از این مهمون ناخونده ی همسرم پذیرایی کنم.یعنی چی؟یعنی میخوای بهش غذا بدی؟ [/quote] نه انقد بهش محبت می کنم تا شاید خودش بخواد و بره RE: درد دل های مربوط به ام اس - ثریا - 2012/03/10 (2012/03/10, 05:41 PM)gilane نوشته است: من قبل سایت خیلی تحقیق کردم اتفاقا جدیدا خیلی از بچه های ام اسی رو دوست دارم من اصلا از ام اس نمی ترسم حالا هم باید خوب از این مهمون ناخونده ی همسرم پذیرایی کنم.بچه ها این خانومی که الان گفت همسرم.منظورش من بودم؟ وای ی ی ی ی.یکی بیاد منو بگیره.یعنی میشه یه روز من هم وام ازدواج و بگیرم؟ای خدا!!!!!!!!!!!!111 RE: درد دل های مربوط به ام اس - ساحل - 2012/03/10 مبارک باشه اقا علیرضا ولی ما که شیرینی نخوردیم RE: درد دل های مربوط به ام اس - min00 - 2012/03/10 نقل قول: دیروز رفتم تزریق انجام بدم به خانومه میگم تزریق دارم میگه بفرمایید.رفتم تو اتاق اماده بشم اومده میگه امپولتون چی هست؟میگم سینووکس.میگه واسه چی اینو میزنی؟گفتم داروی ام اسه.خانومه میگه نه ما انجام نمیدیم!گفتم واسه چی؟گفت باید حتما نسخش باهاتون باشه.بهش گفتم به هر کسی که این دارو رو نمیدن.گرفتن این دارو خودش یه سیکل داره که باید اونو طی کرده باشی .من که بیخود اینو تزریق نمیکنم.اخه این دونه اخر از این بستس.من اینو یه ماه پیش گرفتم.نسخه که همرام نیست.گفت خانوم شرمنده.به قول دوستم که گفت احتمالا ترسده اگه داروی ام اس تزریق کنه پروتز لب و گونش بیوفته یا بینی چسب خوردش کج شه.اینم یکی دیگه از مشکلات تزریق من در شیراز زیاد سخت نگیر. به قول یکی از بچه ها لازم نیست که این شکلی بگی! بهشون بگو برای التهاب دستگاه عصبیم این دارو رو دادن! (آخه انگار اکثرا با این شکل گفتن قانع می شن). اما به نظرم خودت یاد بگیری تزریق کنی - خیلی راحت تری. منم صرفاً به خاطر اینکه همچین سوال و جوابایی رو نداشته باشم ، توکل به خدا کردم و خودم یادگرفتم. آره پریوش خانم. اینجوری راحتتری. به امید بهبود همه. |