![]() |
ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: کوهنوردی و گردشگری ام اس سنتر (https://mscenter.ir/Forum-%DA%A9%D9%88%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) +--- موضوع: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر (/Thread-%D8%B4%D8%B4%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D9%88%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - shokolat - 2013/02/22 ما هم آمدیم ![]() ![]() ![]() امروز روز خیلی خوبی بود فراخوان های قبلی عالی بود اما این برنامه یه جور دیگه بود وخیلی بیشتر از قبل خوش گذشت ![]() جای همه کوهنوردهای عزیز که تو برنامه ها همراهمون بودن بسیار خالی بود ![]() امروز طبق معمول اخرین نفر که منتظرش بودیم تا بیاد وحرکت کنیم اقا حمید بود ![]() ![]() صبحانه عالی با همراهی اهبر آقا دوست اقامجید صرف شد ![]() امروز خیلی سریعتر از قبل به ایستگاه 2 رسیدیم ساعت10 30 ![]() ![]() ![]() ![]() آقای حمید ومجید دارم براتوووووووووووووون ![]() بعدشم چون خیلی امروز سرعتمون نسبت به قبل خیلی بهتر بود 1ساعت تا ناهار جا داشتیم ووقت بود ، جاتون خالی یه ضیافت اساسی از انواع خوراکی ها برگزار شد وامروز بساط چایی حسابی فراهم بود ![]() خلاصه ناهار بسیار شاهانه امروز رو خوردیم وبرگشتیم پیش دوستای عزیزمون تو سایت ![]() ![]() امیدوارم این برنامه ها همیشه برپا باشه ممنون از همگی ![]() ![]() ![]() RE: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - pesareshoja_ir71 - 2013/02/22 سلام
چه خبرا شنیدم رفتید کوه خوش گذشت به من که خیلی خوش گذشت دست همه درد نکنه آقا حمید آقا مجید اونیی که الویه دادن اونای که حالا ما میگیم نوشابه شمام فکر دیگه ی نکنید نوشابش قرمز بود سالاد ماکرونی و انواع تنقلات خلاصه مخلص کلام خیلی عالی بود جای همه خالی ممنون از همتون RE: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - hamid - 2013/02/22 سارا یه جور میگه الان همه فکر میکنن من واقعا دیر اومدم به خدا اولین نفر من و مجید و شهرزاد رسیدیم اونیم که سارا میگه رفته بودم وسایل شهاب رو بزارم تو ماشین ![]() یکی دیگه هم طلبت ![]() RE: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - shokolat - 2013/02/22 عجبا !!!!!!! حالا یه بار زود اومده ها ![]() تیم گول خورده ها ![]() ![]() دلم اون غذاییکه از صبح پای گاز بودی و میپختی رو میخواااااد ![]() بچه ها درس آشپزی جدید ،مدرس اقای حمیدخان:خانوم های عزیز دقت کنن که پیاز داغ در آخر غذا درست کردن به غذا اضافه میشه ![]() ![]() ![]() RE: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - Ali 324 - 2013/02/22 سارا خانم شما نمی گید دل ماها میسوزه شما این قدر دقیق جزئیات رو بیان میکنید ؟؟؟؟ ![]() یعنی هم سالاد ماکارونی بوده هم الویه هم ناهار شاهانه ؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() تازشم برف بازی هم کردید ؟؟؟؟؟ خوش به حالتون !! میگن هرچی امکاناته برا بچه های پایتخته !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واقعا خوشحالم وقتی می بینم یه برنامه ی تفریحی از طرف سایت این قدر توی روحیه ی اعضا اثر میذاره !! این نشان از زحمت بی وقفه ی دوستان و مدیران محترمه !! و همیاری و لطف دوستانی که زحمت میکشن و در مراسم ها شرکت میکنند !!! امیدوارم این برنامه های سایت روز افزون بشه و شلوغ تر از همیشه !!!! راستی به خدا حمید به حساب من پول واریز نکرده تا اینارو بگما !!!! اگر هم واریز کنه من شاکی نمی شم !!! وضعیت اونس و طلا زیاد خوب نیست !!پول لازمیم جمیعا !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - Majid - 2013/02/22 خیلی خوش گذشتتتتتتتتتتتتتتتتت !! ![]() ![]() ![]() جای همه خالی، مخصوصن برف بازی خیلی حال داد، یه بار هم سارا و شهرزاد ما رو سره کار گذاشتن، ما سکته کردیم و تا به خودمون بیایم کلی برف خوردیم البته که انتقامش رو هم گرفتیم !! ![]() ![]() یانیس هم بین راه مدرک دکتری خودش رو دریافت کرد !! ![]() ![]() صبحونه خیلی مفصل در کنار دوست خوبمون آقا اهبر برگزار شد که آقای دهتر زحمت کشیدن به اهبر آقا صبحانه دادن ! ![]() ناهارررررر و خوارکی هر بگید بود، خیلی خوب بود.. خیلی خوش گذشت، واقعن از هر دفعه که می رم کوه اینبار خیلی بیشتر خوش گذشت، کنار بچه ها پا به پای هم سعود خیلی لذت بخش بود ![]() محمد رضا هم که رژیم گرفته بود در حد بندسلیگا !! هیچی نمی خورد این پسر ! ![]() پریا و شهاب هم یه تلکابین سواری خوب کردن شهرزاد فارسی و طاهره رو هم تو کوه دیدیم !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بعضی وقت ها با ما راه میومدن ! ![]() برگشتن هم خیلی خوش گذشت سارا بعضی وقت ها راه رو صاف می رفت، شهرزاد هم موفق شد تو کوه جیغ بکشه !! ![]() ![]() حمید هم مثل همیشه می خواست ادای مدیرا رو در بیاره، باید جورررری جکش بزنیم که آدم شه !! ![]() ![]() این کوه مصادف شد با بازگشت امین به کوه نوردی بعد از مدت ها، سری بعد باید بریم کوه های خارج ، آخه کوه های اینجا برای آقای دکتر کلاس نداره ! ![]() منم که مثل همیشه یه گل پسر، شاخ شمشاد، باحال،... اصن یه وضعی !! ![]() ![]() ![]() RE: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - Yanis - 2013/02/22 سلام اولا خیلی خوش گذشت کاش منم یکمی نهار میخوردم اصلا همگی ظالم بودن یه لقمه بیشتر به من نرسید بابا من تو سن رشد هستم برف بازی هم خوب بود فقط شهرزاد یکی از من طلب داره خلاصه جای غایبین خالی RE: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - shokolat - 2013/02/22 یا خداااااااااااااااااا ![]() معلومه ضربه خیلی کاری بوده حافظه سواد بعضیا لطمه خورده ![]() ![]() ![]() کنار بچه ها پا به پای هم سعود خیلی لذت بخش بود بابا صعود! تازشم دختر خوبی بودم راهمو صاف میرفتم مثل بعضیا نبودم که گرفتن دسته کیفو کشیدن پاره کردن که! ![]() ![]() ![]() RE: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - Yanis - 2013/02/22 تازه اینم اضافه کنم من نقش وانت رو برای بارکشی بازی کردم. انوقت یه لقمه غذا بیشتر بهم ندادن بی انصافا ![]() من بدون اکسیژن اورست میرم هر ماه این کوه ها که چیزی نیست اقا مجید معلومه به کلاس من نمیخوره !!!! ![]() ![]() RE: ششمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - shokolat - 2013/02/22 کاش همه وانت ها همینجور باشن که بارهاشون نصیب خود آدم بشه! ![]() ![]() ![]() |