وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7)
+--- موضوع: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس (/Thread-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - شفا یافته - 2011/12/03

چهار سال و نیم هست که لب به فست فود و لبنیات و ترشی جات و خوراکی های مصنوعی نزدم. در عوض کلی غذاهای خوشمزه میخورم که سالم، مقوی و مفید هستند.
گوشت قرمز خیلی هم برای تقویت عضلات مفید هست فقط اینکه این گوشت قرمز مربوط به چه دامی باشه مهمه. من گوشت گوسفند، شتر و بوقلمون میخورم ولی ماهی و مرغ ماشینی نمیخورم.

RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - sasan.sasan - 2011/12/08

ببینید عزیزان ام اس هنوز تشخیص داده نشده که چطوری به وجود میاد و دلیلش چیه هنوز داروش پیدا نشده شماها از کجا میدونین که این خوبه و این بده به نظر من هر چی دوست دارین و به مذاقتون خوش میاد نوش جان کنین من که هر روز صبح شیر میخورم گوشت قرمز زیاد میخورم ولی از چربی حیوانی خوشم نمیاد حالمم شکر خدا خیلی خوبه

RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - maede - 2011/12/13

اي وااااااااااي من كه هرچي بد ميخورم هرچي برام خوبه دوستتتت ندارم sad البته دارم رو خودم كار ميكنمااما نميشه

RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - Hegan - 2011/12/14

(2011/11/09, 07:20 PM)dr.dentist نوشته است: دوستان عزیز سلام
من در مقالات علمی سال 2011 مهمترین نکات تغذیه ای که به بهبود ام اس کمک میکنه بررسی کردم.اسم ژورنالشو الان یادم نیست ولی حتما نگاه میکنم و به اطلاعتون میرسونم. بر اساس این مقالات :

1-موادی که ممکنه باعث پیشرفت سریعتر بیماری بشهsad
:چربی حیوانی، غذای سرخ شده،شیر گاو، گوشت قرمز

2-موادی که به کنترل و شاید درمان بیماری کمک کنه:happy0065.gif
سویا، سبزیجات رنگی، پیاز، مرکبات، چای سبز، ماهی و روغن ماهی،روغن زیتون
همچنین مصرف منیزیوم، سلنیوم و گلوتاتیون تاثیرات خوبی داره

امیدوارم همتون شاد و سلامت باشین
راستی یادم رفت بنویسم که توی مقاله نوشته بود روزه گرفتن به طور دوره ای و کاهش دریافت کالری هم اثرات مثبتی نشون داده.

سلام دوست عزیز ، ممنون از نوشته شما
لطف می کنید اصل مقاله یا لینکش رو هم بگذارید ؟ بیشتر از لحاظ این که منبع این مقاله تحقیقات آماری بوده یا آزمایشگاهی ؟

RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - dr.dentist - 2011/12/17

(2011/12/14, 12:35 PM)Pooya502 نوشته است: سلام دوست عزیز ، ممنون از نوشته شما
لطف می کنید اصل مقاله یا لینکش رو هم بگذارید ؟ بیشتر از لحاظ این که منبع این مقاله تحقیقات آماری بوده یا آزمایشگاهی ؟

سلام دوست خوبم.
The molecular basis of nutritional intervention in multiple sclerosis:

RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - ساغر - 2011/12/25

من فکر میکنم رژیم غذایی خیلی میتونه موثر باشه

RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - Matilat - 2011/12/25

2-موادی که به کنترل و شاید درمان بیماری کمک کنه
سویا رو به خاطر اینکه روغن زیادی داره کم مصرف کنید و همینطور روغن زیتون رو (یک نصف قاشق مثلا).
مواد غذایی چرب واسه ام اسی ها مناسب نیستن...

RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - ساغر - 2011/12/25

(2011/12/25, 10:15 AM)Matilat نوشته است: 2-موادی که به کنترل و شاید درمان بیماری کمک کنه
سویا رو به خاطر اینکه روغن زیادی داره کم مصرف کنید و همینطور روغن زیتون رو (یک نصف قاشق مثلا).
مواد غذایی چرب واسه ام اسی ها مناسب نیستن...

دکتر قبلی من گفت پیاز و سیر نخورconfused2

RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - Matilat - 2011/12/25

واقعا ؟
نمیدونم واسه چی icon_cry

RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - آنا - 2011/12/25

من که همه چی می خورم ،مخصوصا سردی جات،از لواشک گرفته تا لیمو ترش.... هیچ مشکل خاصیم برام پیش نیومده ولی مامانم اگه ببینم همش بهم غر می زنه.