![]() |
اگر ام.اس نداشتم ... - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: اگر ام.اس نداشتم ... (/Thread-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%85) |
RE: اگر ام.اس نداشتم ... - فرناز - 2011/10/21 اگر ام اس نداشتم پوست کلفت نمیشدم.اگر ام اس نداشتم معنی گذشت وکه اطرافم دیدم نمیفهمیدم.دیگه سختیهای روزگاررا احساس نمیکنم.واین همه خواهر وبرادر نداشتم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اگر ام.اس نداشتم ... - نسترنى - 2011/10/21 بابا ما از دار دنيا يه ms داريما اونم نميتونيد ببينيد ![]() ![]() RE: اگر ام.اس نداشتم ... - maedeh - 2011/10/31 اگه ام اس نداشتم خوب یه چیزی دیگه حتما میگیرفتم ![]() ![]() ![]() ![]() نمیدونم اما تمام درسی که ا اس بهم داد این بود که فهمیدم دنیا ارزش هیچ خشونتو غم و ناراحتی نداره واس همین شاد شاد شدم البته با حرفهای آرام جان هم موافق هستم زنده باد ام اس و زنده باد به تمام ام اسیها و از همه مهمتر برو بچ ام اس سنتر ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اگر ام.اس نداشتم ... - hamnafas - 2011/10/31 از داشتنش خیلی خوشحالم اگه نداشتمش الانم خیلی چیزارو نداشتم من با ام اس به خیلی چیزا رسیدم مهمتر ازهمه اینکه زندگی رو درک کردم و بهترین راه زیستن رو یافتم ام اس عالیه RE: اگر ام.اس نداشتم ... - آرزو - 2011/10/31 حالا که دارمش ![]() ![]() ![]() از داشتنش هم خوشحالم به اینم تا حالا فکر نکردم که اگه ام اس نداشتم چی می شد فقط می دونم اگه ام اس نداشتم معنی بی خیالی رو نمی فهمیدم...!!!!! ![]() در ضمن دوستهای خوبی هم مثل دوستان ام اس سنتر نداشتم ![]() ![]() ![]() RE: اگر ام.اس نداشتم ... - arezoo_azizi - 2011/10/31 نمی دونم چطوری بگم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اگر ام.اس نداشتم ... - MFhealth - 2011/11/01 اگه ام اس نداشتم... شبا تا اذان صبح بیدار می موندم و کارام انجام میدادم و کلی حال می کردم.بدون اینکه کسی دعوام کنه بگه بیا بگیر بخواب . مجبور نبودم آب هویج و شیر بخورم اینقدر کار می کردم تا مثله الان خسته شم . ام اس هیچ تاثیر خاصی روی زندگیم نذاشته. RE: اگر ام.اس نداشتم ... - mehdernet2 - 2011/11/01 اگه نگرتني از ام اس نداشتم از ته ته ته ته ته ته دلم مي خنديدم RE: اگر ام.اس نداشتم ... - Mahdieh - 2011/11/01 اگر ام اس نداشتم..... خوب ام اس نداشتم ديگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اگر ام.اس نداشتم ... - arezooo82 - 2011/11/01 اگه ام اس نداشتم الان دوستای خوبی مثل شما رو نداشتم ![]() حالا گذشته از این تعارفات و ...اگه ام اس نداشتم: 1-میتونستم دوباره مثل اون موقع ها زنگ در مردم رو بزنم و فرار کنم ![]() 2-میتونستم برگردم به دبیرستان و دور از چشم ناظم و مدیر مسابقه پرش با دوستام بذاریم و از رو همدیگه بپریم(!!!) 3-احتمالا میتونستم برم یه بازدیدی از هواپیماهای بوئینگ داشته باشم ببینم چرا چرخاشون باز نمیشه و تعمیر کنم ![]() 4-یه کار دیگم میتونستم بکنم،اینکه برم تحقیق و تفحص ببینم واقعا میشه 3000 میلیارد تومن اختلاس کرد؟ ![]() |