![]() |
اطلاعیه شماره 4 : ناظر انجمن - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86) +--- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +--- موضوع: اطلاعیه شماره 4 : ناظر انجمن (/Thread-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-4-%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86) |
RE: اطلاعیه شماره 4 : ناظر انجمن - hamid - 2011/07/22 سارا جان این تاپیک که قدیمی هست و حرفی که از قدیمی ها زده شده واسه قبلا بود . الان شرایط عوض شده و هیچ فرقی نداره . مطمئنا میزان زمان آنلاین بودن ملاک هست . اگر کسی هفته ای یکبار انلاین بشه مطمئنا نمیتونه به کارهای مدیریتی برسه . گفتی دوستای قدیمی نیستن !! رو چه حساب این حرف رو میزنی ؟ شهرزاد - مهسا - سلمان - حمید - سارا - دوباره سارا ( خودت ) - ندا - ناهید - فرشته 80% بچه های قدیم هستن . ولی موضوع بحث اصلا اینه ؟ RE: اطلاعیه شماره 4 : ناظر انجمن - Prime - 2011/07/22 (2011/07/21, 03:04 PM)shokolat نوشته است: نمیدونم تموم شد مشارکت یانه سلام سارا خانوم سوال شما رو تو گفتگوی اعضا دیدم. در مورد نواترون پرسیده بودید. شما بعنوان قدیمی سایت میای میری تو گفتگو میپرسی سوالت رو؟ توقع داری اونجا جواب بگیری؟ من بعنوان مدیر تازه کار انجمن پرسش و پاسخ میام روی هر سوال کلی وقت میذارم اگر بخوام توضیحات رو تو گفتگو بدم که بعد برن زیر خروار ها پست که بدرد نمیخوره! البته من سوال جواب داده و میدم در گفتگوی اعضا اونم فقط سوالاتی که خاص موردی و شخصی در مورد همون نفر باشه! نه اینکه نواترون خوردید یا نه! متوجه منظورم میشید؟ RE: اطلاعیه شماره 4 : ناظر انجمن - shokolat - 2011/07/22 خوب چه قدر اماده شلیک گلوله به من بودید ![]() ![]() ![]() جا داره از همه کسایی که در بمباران شکلات شرکت داشتند تشکر کنم بابا من اومدم یه اعلام همکاری کنم اما مثل اینکه خیلیا دلشون از دستم پربوده ومن رو بمباران کردن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ببخشید بابا حرفمو پس میگیرم اقای علیرضاجان به خدا اونجا کسی از دکترهای حاذق سنتری جوابی نداد من ایجا دردودل کردم ببخشید به بزرگیتون واقعا مستحق انقدر کوچیک شدن بودم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اطلاعیه شماره 4 : ناظر انجمن - سـاناز - 2011/07/22 منم آمادگی خودمو اعلام می کنم RE: اطلاعیه شماره 4 : ناظر انجمن - h.kakavand - 2011/07/22 سارا خانم ناراحت نشو علیرضا ناظر قسمت پرسش و پاسخ است و یکی از وظایفش جواب دادن سوالات کاربرانی است که در این قسمت می نویسند وقتی شما انتقاد می کنید ایشون هم حق دارد از خودش دفاع کند و برای اینکه برای شما ارزش قائل است فقط قصد توضیح دادن داشت نه خدای ناکرده توهین. اصلا شخصیت علیرضا اینطور نیست که بخواهد خدای نکرده کسی را کوچک کند و یا اینکه به او توهین کند شما مطمئن باش که مدیران سایت و اعضای هیئت مدیره در صورت نیاز از شما و دیگر کاربران استفاده خواهند کرد ولی همانطور که حمید گفت این تاپیک برای زمانهای قبل هست ( شما می تونید از تاریخ اولین پست آن متوجه شوید) دوستان عزیز این سایت برای این نیست که ما در آن ناراحت شویم یا همدیگر را ناراحت کنیم یا ناراحت ببینیم همه ما وقتی که در این سایت می آییم اینقدر دنیای اطرافمان ما را اذیت و ناراحت کرده اند که آمدیم لحظاتی شاد و آرام را در یک محیط دوستانه بگذرانیم بیاید ناراحتیهای کوچکمان را در دنیای بزرگمان حل کنیم ، تا نهال دوستیهایمان در گذر عمر و گدشت به در ختی کهنسال و قوی تبدیل شود ، تا بتوانیم در این گوشه دنیای وب دور هم در دنیای خودمان شاد زندگی کنیم . با تشکر از همه دوستان عزیز RE: اطلاعیه شماره 4 : ناظر انجمن - Prime - 2011/07/23 (2011/07/22, 05:44 PM)shokolat نوشته است: خوب چه قدر اماده شلیک گلوله به من بودید بابا این حرف ها چیه؟ گلوله و شلیک و این حرفا نداریم. شما فرمودی چرا سوال من جواب داده نشد!؟ نقل قول: مخصوصا گفت و گوی اعضا که یکی سلام میده پاش100اتشکر میزنن یکی میاد از سایت و عوامل تشکر میکنه و یا سوالی میپرسی کسی پیدانمیشه جواب بده.این قسمتو هستم که سرو سامون بدیم.آره ه ه ه ه ه ؟منم گفتم شما سوالتون رو جای اشتباهی پرسیدی! اگر جسارتی کردم ببخشید. اما حقیقتا جای اشتباهی پرسیدید. RE: اطلاعیه شماره 4 : ناظر انجمن - shahrzad - 2011/07/23 سارا جونم دل نازک شدی عزیزم... باور کن ما قصدمون از اون حرفا کمک کردن به تو بود که سریع تر به جوابت برسی خانمی RE: اطلاعیه شماره 4 : ناظر انجمن - shokolat - 2011/07/24 (2011/07/23, 06:28 PM)shahrzad نوشته است: سارا جونم دل نازک شدی عزیزم... شهرزاد عشقه من اره بایدبراش آستری بدوزم خیلی نازک شدده ![]() ![]() ![]() همه خیلی خوبن من از دوست داشتن این حرفارو زدم واز روی دلتنگی که سعادت دیدنه کسیو نداشتم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بابا گفتم دیگه سعی میکنم از این اشتباه ها نکنم باباعلیرضاخان ![]() حالا آشتی میکنید باهام؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |