RE: ازدواج - shokolat - 2013/04/07
جوونیکه از پس خرید یه شکلات برنیاد پس خیلی زوده به زبون بیاره که ازدواج کنم.gif) .gif)
RE: ازدواج - paeeze - 2013/04/07
(2013/04/07, 09:48 PM)shokolat نوشته است: جوونیکه از پس خرید یه شکلات برنیاد پس خیلی زوده به زبون بیاره که ازدواج کنم.gif) .gif) .gif)
تکبیـــــــــــــــر!!!!!!!!!!!!!!!!
میگما این تاپیک ازدواجو با بهبود روحیه لینک کنن کارو مارو ساده کنن.
RE: ازدواج - hessam - 2013/04/07
(2013/04/07, 09:48 PM)shokolat نوشته است: جوونیکه از پس خرید یه شکلات برنیاد پس خیلی زوده به زبون بیاره که ازدواج کنم.gif) .gif) .gif) آخه بعضی از جوونا دوست دارند ازدواج نکند با این صرفه جویی بزرگ پول پس انداز می کنند شکلات بخرند خودشون تنهایی بخورند.gif)
تازه هم با پولشون می توانند برند خارج بگردند اونجا هم ازدواج کنند .gif)
به دلایلی که در پست های قبلیم تو مضوعات مشابه شرح دادم  
هم از لحاظ بیماریش و هم از لحاظ اقتصادی به سودش هست .gif) .gif)
RE: ازدواج - shokolat - 2013/04/08
اقا حسام این جوونی که تفسیرش میکنی هنوز انگار خیلی آرزوها داره
بابا اصلا اسم ازدواجم زوده به زبون بیاره1انگاری در فضا و دنیای دیگه فعلا دنبال ستاره هاشه.gif) .gif)
RE: ازدواج - pesareshoja_ir71 - 2013/04/08
به جون همین کلاه قرمزی
بستگی داره شکلاتش چی باشه
رفتم یارو میگم شکلاته چند
گفتم الان میگه 1000
گفت 8000
حساب کنی 50 تا نون با دوتا پلاستیک نون میشه باهاش خرید
ولی جدا از شوخی
خدا خودش تو قرآن قسم خورده که جوانهای که میخوان ازدواج کنند و مشکلشون مالیه خ.د خدا پولش جور میکنه
و در همین راستا امام رضا گفته کسی که شک کنه خدا پول ازدواج جور میکنه به خدا سوئضن داره  
لاکن ما امیـــــــــــــــــد داریم[align=right][b]
RE: ازدواج - paeeze - 2013/04/08
(2013/04/08, 09:31 PM)pesareshoja_ir71 نوشته است: به جون همین کلاه قرمزی
گفتم الان میگه 1000
گفت 8000
ولی جدا از شوخی
خدا خودش تو قرآن قسم خورده که جوانهای که میخوان ازدواج کنند و مشکلشون مالیه خ.د خدا پولش جور میکنه
و در همین راستا امام رضا گفته کسی که شک کنه خدا پول ازدواج جور میکنه به خدا سوئضن داره  
لاکن ما امیـــــــــــــــــد داریم[align=right] [b]
آسیا به نوبت !!!بزار ما مشکل دهه 60 ای ها رو حل کنیم بعد میریم که 70 ای ها رو عروس دوماد کنیم
RE: ازدواج - hessam - 2013/04/08
(2013/04/08, 09:31 PM)pesareshoja_ir71 نوشته است: به جون همین کلاه قرمزی
گفتم الان میگه 1000
گفت 8000
ولی جدا از شوخی
لاکن ما امیـــــــــــــــــد داریم[align=right][b] اگه خدا پولشو بده ولی جونه یک جای دیگه و جور دیگر خرجش کنه چی  
RE: ازدواج - پروانه - 2013/04/18
ازدواج
بهترين دعا براي همه جوونها و زوجها بنظر من عاقبت بخيري هستش تو اين زمونه حفظ زندگي تا اخرش افتخاره اينكه حرمت و احترام بينشون هميشه حفظ بشه
كمي زندگي و شرايط سخت شده و مقصر خودمون هستيم كمي هم ادمها كم تحمل شدن و كمي هم بزرگترها بجاي حمايت ذربين ميگيرن
![[تصویر: 43743836408162138293.jpg]](http://www.8pic.ir/images/43743836408162138293.jpg)
راست ميگن گاهي ازداج مثل هندونه در بسته است
RE: ازدواج - آقا صادق - 2013/04/19
موافقم با حل مشکلات دهه شصتیا
بابا دور و بر ما هفتادیا همه دارن میرن ما موندیم.....
من نمیدونم مشکل از ماس؟ یا اینا خیلی حل تشریف دارن؟!!!

اینا که میرن فشار رو ما بیشتر میشه!! بقیه فک میکنن چه خبره هی میگن ببین یاد بگیر نصف تو بود!!
یکی نیس بگه خب اگه نصف من نبود که انقد زود زیر بار نمیرفت..
دوروز بگذره میفهمه عجب کاری(......) کرده با این شرایط!!!
بد میگم بگو بد میگی
RE: پاسخ : ازدواج - afshinkamal - 2013/04/19
(2009/07/15, 12:54 PM)negar نوشته است: سلام
خوشحالم از این که این موضوع اینجا عنوان شد...
درست صداقت...فقط صداقت...ام اس بیماری قاتل ها و روانی ها ....و هر چی بدی نیست...
فرد مورد نطر باید بدونه این یه امتحان هم برای خودش هم برای شریک زندگیش...خیلی دوست دارم داد بزنم به همه بگم...
"""""""""""""""""""""""""""""" یه ام اسی قدر ثانیه ثانیه زنگی خودش میدونه""""""""""یه ام اسی میدونه فنا شدن یعنی چی...و زندگی حتی با عمر 120 ساله اش ارزش بدی ریا و دروغ نداره"""""""""یه ام اسی هم برای خودش هم برای خانواده اش بهترین ها رو میخواد"""""""""یه ام اسی انگیزه بهتری برای یه زندگی مشترک داره""""""""""" یه ام اسی یه فرشته است...روی زمین...
در ضمن:
من میگم با یه سوال میشه طرف امتحان کرد که:
اگه خدایی نا کرده تصادف کردی...فلج شدی...از من چه توقعی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم...ولی نظر شخصی من اینه که صداقت در ابتدای کار مهمترین فاکتور...اون طرف با شما ازدواج میکنه نه بیماریتون...اگه این درک داشته باشه که هر کسی ممکن براش یه مشکلی پیش بیاد ... و چه مشکل های بزرگتر از ام اس...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیماری من یا شما عیب نیست...یه فاکتور از طرف خداست برای اینکه خوب زندگی کنیم...توکلت علی الله
------------------------
|