RE: ازدواج - spring - 2013/02/02
به قول دکتر من این همه بیماری بدتر و خطر ناکتر از ام اس وجود داره ولی نمیدونم چرا جامعه ما از ام اس یه غول بی شاخ و دم ساخته و این همه واکنش بد نسبت بهش نشون داده میشه .منم یه مدت با یه دختر خانم که اون هم ام اس داره آشنا شدم و قرار زندگی مشترک با هم رو گذاشتیم حتی پیش دکترم هم بردمش و دکترم شرایط منو براش توضیح داد همه چیز هم روال عادی خودش رو داشت طی میکرد که همه چیز بهم خورد و فهمیدم که پای از ما بهترون به میون اومد         و در حال حاضر من دوران نقاهت یک شکست عشقی رو به سر میبرم       .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif)
RE: ازدواج - shokolat - 2013/02/02
(2013/02/02, 06:59 PM)spring نوشته است: به قول دکتر من این همه بیماری بدتر و خطر ناکتر از ام اس وجود داره ولی نمیدونم چرا جامعه ما از ام اس یه غول بی شاخ و دم ساخته و این همه واکنش بد نسبت بهش نشون داده میشه .منم یه مدت با یه دختر خانم که اون هم ام اس داره آشنا شدم و قرار زندگی مشترک با هم رو گذاشتیم حتی پیش دکترم هم بردمش و دکترم شرایط منو براش توضیح داد همه چیز هم روال عادی خودش رو داشت طی میکرد که همه چیز بهم خورد و فهمیدم که پای از ما بهترون به میون اومد         و در حال حاضر من دوران نقاهت یک شکست عشقی رو به سر میبرم       .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif) .gif)     باریکلا واقعا من این شجاعت وروحیه ارو ستایش میکنم
نه واقعا باریکلا خوشم میاد از ایندسته ادمها   
RE: ازدواج - spring - 2013/02/02
خواهش میکنم شما لطف دارید   .به قول خواهرم این هم بخشی از زندگیه کاریش نمیشه کرد     
RE: ازدواج - hamidnn2002 - 2013/02/08
سلام. من يه سؤالي خدمت همه دوستهاي گلم دارم. به نظر شما ازدواج يه ام اسي با يه ام اسي مشكلي داره يا نه؟ آخه دخترهاي ام اسي كه همشون خوبند ولي آدم پيش خودش همش يه شك و شبهاتي داره!!!!ميخوام نظر آدمهاي مثل خودمو بدونم! تو اين بحث خودموني كاري به نظر پزشك ندارم!!!
RE: ازدواج - hessam - 2013/02/08
سلام
به نظر من اگه مشکل اجتماعی وجود دارد خوب بریم خارج ازدواج کنی بیام حتما نباید با ایرانی ازدواج کرد
RE: ازدواج - paeeze - 2013/02/08
(2013/02/08, 09:58 PM)luckhesam نوشته است: سلام
به نظر من اگه مشکل اجتماعی وجود دارد خوب بریم خارج ازدواج کنی بیام حتما نباید با ایرانی ازدواج کرد

ازدواج امر پسندیده ایست حتی با خارجی!
RE: ازدواج - hessam - 2013/02/08
(2013/02/08, 10:55 PM)paeeze نوشته است:       
ازدواج امر پسندیده ایست حتی با خارجی! تازه یادم رفت بگم علاوه بر این که این جوری مساله اجتماعی حل می شود میزان استرس قضیه که حساب کردم تا ۵۰٪ یا حتی تا ۱۰۰٪کاهش پیدا میکنند زیرا به طور عمیق دو طرف زبان هم دیگر را متوجه نمی شن پس نتیجه می گیریم کمتر هم دیگر را حرس می دن یا اصلا حرس نمی دن
RE: ازدواج - ناروک - 2013/02/27
سلام به همگی
واقعا یکی از بزرگترین مشکلات من این مسئله !!! یه سری از افراد فکر میکنند که ام اس مثل اچ آی وی انتقال پیدا میکنه این واقعا من رو عذاب میده که بدون این که کوچیکترین اطلاعی از ام اس داشته باشند در موردش قضاوت میکنند!

RE: ازدواج - movahedi - 2013/02/28
به قول استادمون زن ومرد مثل باله یک کبوترند یا باله یک هواپیما که هر طرفش یک موتوره یکی اگر بد کار کنه این هواپیما به مقصد نمی رسد زن ومرد افکارشان حد اقل نزدیک هم باید باشدووووووو موحد    
RE: ازدواج - moon light - 2013/02/28
ازدواج دوتا ام اسی باهم ازنظرمن بسیارمناسبه.میدونیدچرا؟خودمن بشخصه اگه بخوام بایه آدم غیرام اسی ازدواج کنم حتی اگه اون شخص بیماری دیگه ای هم داشته باشه همیشه نگران این هستم که نکنه یه روزی شرایطمو درک نکنه و از شرایطم خسته بشه!نکنه یه روز بگه دیگه نمیتونم تو واین بیماریت که هرروز یه جورخودشو نشون میده رو تحمل کنم.خب آدما همگی مث هم نیستن.ممکنه تحمل نکنن.بنظرم خیلی خوبه خودمون بفکرخودمون باشیم.تاکی بایدمنتظر مرحمت دیگران باشیم.ولی میدوونید یکی ازمشکلات بزرگ ماچیه؟این که بعضیامون بااینکه ام اس داریم امایه ام اسی رو لایق ازدواج نمیدوونیم.باورکردنش سخته ولی متاسفانه هست!!!
|