سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D9%87%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF) |
RE: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - hilda - 2013/08/20 دیگه برید بیاید .................... بپرید بزنید بگیرید ....................... فقط امروز و فردارو وقت دارید ................................................. ....................................................................................... همه وسایلشون آمادست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ....................... ........................................................................................ زود دیر میشه هااااااااااااااااااااااا............................................... RE: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - shahrzad - 2013/08/21 هیلدا شلوغ نکن دختر؛هنو هیچ کاری نکردم کلی هم کار دارم امروز!استرس میگیرم شب زیاد میخوابم صبح خواب میمونم سفرت داغون میشه ها!پس جو نده دلبرکم RE: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - hilda - 2013/08/21 شهرزاد تو که کوه نوردی دیگه چرا آخه؟؟؟؟ تو که کارت درسته خودمم هیچ کاری نکردم هنوز همرو گذاشتم واسه امروز اصن تا تو نیای ما نمیریم که دختر کجا بریم بدون شهرزااااااااااااااااااااااااااد ؟؟؟؟؟؟؟ همسفران گرامی.................................. ......................................................... خانومای گل......................................... ......................................................... آقایون عزیز........................................... ......................................................... امروز روز آخره هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا .......................................................... فردا صبح ساعت 4:45 آزادی هستیم ........ ............................................................ دیر نکنیداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا .......................................................... وسایلتون جا نمونه ................................. ............................................................. میریم اردو دو دو ......................................... RE: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - Maz - 2013/08/21 من كه گذاشتم ساعت ده شب از سر كار اومدني وسائل مؤ جمع و جور كنم..... اين طور كه معلومه امشب از خواب خبري نيست،..،،،،، RE: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - sooorooosh - 2013/08/21 یا امام زاده بیژن ( ع) از گربه میهن سوال کنید. یه فارس هیچ وقت 4 از خواب بلند نمیشه. ممکنه بمیره. یا فلج مغزی بشه تا آخر عمرش نباتی زندگی کنه. به همین مناسبت امشب کلا بیدار میمونم RE: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - Saina - 2013/08/21 . . . من نیستم ولی دلم پیشتونه امیدوارم خیلی خیلی خیلی بهتون خوش بگذره ، خدا پشت و پناهتووون سفر قبلیم با ام اس سنتر یکی از بهترین سفرای زنگیم بود RE: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - hilda - 2013/08/21 ساینا جون کاش میومدی جات خیلی خالیه سروش با اونایی که دیر برسن برخورد میشه هااااااااااااااااااا مهزاد جان سعی کن حتماً استراحت کنی چون قبل از اینکه برسیم همدان باید بریم غار علی صدر اگه اشتباه نکنم استراحت کن که سرحال باشی RE: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - hessam - 2013/08/21 حمید برنامه ریزی دقیق منسجمی برای این سفر کرده اگه کسی دیر کنه با حمید می دانه من خودم یکی از همان هابیم که ممکن دیر بیام و خواب بمانم (من عادت کردم ساعت 3 صبح بخوابم فکر کنم باید ساعت 6 تو ماشین بخوابم ) RE: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - Maz - 2013/08/21 نگران نباش هيلدا جونم.... ماشاله انرژي كه انرژي نيست..... يعني يه چيزي تو مايه هاي انرژي هسته إيه....... RE: سفر همدان - ثبت نام آغاز شد - ehsan 10054 - 2013/08/21 دو ستان خوبم را که میبینم خوشحال میشم که همسفریمند |