![]() |
ام اس چه تغیییر مثبتی در شما ایجاد کرده ؟ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: ام اس چه تغیییر مثبتی در شما ایجاد کرده ؟ (/Thread-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%DA%86%D9%87-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AB%D8%A8%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%9F) |
RE: آیا ام اس برای شما ، فایده هم داشته ؟؟ - موفقیت - 2014/07/30 فقط باعث شد استرس بزارم کنار.از زندگی لذت ببرم.دوستان جدیدی پیدا کردم دراین سایت RE: آیا ام اس برای شما ، فایده هم داشته ؟؟ - عروس - 2014/07/30 (2014/07/14, 10:25 AM)_na_ نوشته است: برا منم فایده داشته،دیگه به خونواده هر چی میگم حرفمو گوش میکنن که مبادا عصبانی شم آخ گفتی ی ی ی... انگار خدا منو مریض کرد که برم دنبال علائقم شاید باور نکنین اما تازه می فهمم زندگی یعنی چی... RE: آیا ام اس برای شما ، فایده هم داشته ؟؟ - سمانه ٧ - 2014/07/30 من تو محیط کارم راجع بیماریم حرف نزدم برا همین فایده ای برام نداشته. اما امثال ارشد شرکت کردم اگ قبول بشم حتما ازش استفاده می کنم. ولی تو خونه خیلی استفاده کردم تقریبا ی زندگی بخور و بخواب دارم ولی از همه اینها بگذریم مهمترین فایده تو زندگیم این بوده که فهمیدم شوهرم چقدر دوستم داره و خدا رو بخاطرش هرچقد شکر کنم کم کردم RE: آیا ام اس برای شما ، فایده هم داشته ؟؟ - آرزو - 2014/07/31 ام اس فایده زیاد داشته! بخوام نام ببرم خیلی میشه! یکیش آشنا شدن با سایت و دوستای ام اس سنتری... دومیش انتقالی دانشگاه... این دوتا از همه مهمتر بود! ![]() RE: ایاام اس روی اخلاق و رفتار و تفکراتت تاثیر گذاشته - nojan.mrs01 - 2014/08/26 اوووووووووف تا دلت بخواد. هم مثبت هم منفی آروم تر شدم و بیشتر رو اعصابم کنترل دارم ولی امان از افسردگی...... خیلی هم حساس شدم به رفتار دیگران. البته چون به روی کسی نمیارم کسی نمی دونه ولی خودم که می دونم ![]() RE: ایاام اس روی اخلاق و رفتار و تفکراتت تاثیر گذاشته - maryam690 - 2014/08/26 آره آره خیلی تاثیر داشته البته دیوونه تر شدم البته بودماااا ولی بیشترترتر شدم خخخخخخخخخخخخخخ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ایاام اس روی اخلاق و رفتار و تفکراتت تاثیر گذاشته - elhamtanha - 2014/08/26 اره دیدم به زندگی عوض شده دیگه الکی غصه خیلی چیزارو نمیخورم قبلا حساس بودم الان دیگه صبور شدم کلا دیونه بودم دیونه تر شدم ![]() یه جورایی الی بی غمم بجای علی بی غم ![]() ![]() ![]() ![]() بیخیال همه چی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ایاام اس روی اخلاق و رفتار و تفکراتت تاثیر گذاشته - omid882 - 2014/08/27 سلام بله صد در صد روی اخلاقم تاثیر گذاشته لعنتی ![]() RE: ایاام اس روی اخلاق و رفتار و تفکراتت تاثیر گذاشته - saeed aygani - 2014/08/27 قبلا خیلی بهم ریخته بودم الان خیلی خوب شدم ![]() ![]() ![]() کلا ام اسی ها مهربونن.توو یه دنیای دیگه هستن .آرومن.ولی از اونا توقعات اضافه دارن .از رفتار اونا سوءاستفاده میکنن.ام اسی ها خیلی مهربونن.با معرفت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ایاام اس روی اخلاق و رفتار و تفکراتت تاثیر گذاشته - willen - 2014/08/27 اون مدتی که پالس تراپی می کردم خیلی خیلی اروم و خووب و مهربووون و مثبت شده بودم!! اصلا عصبی نمی شدم !!!! الان در حالت عادی قرار دارم !!! |