![]() |
ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86) +--- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +--- موضوع: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) (/Thread-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B9%D8%B3%D9%84) |
RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - # پریسا # - 2011/08/09 دوستان خوبم میدونم که کارتون رو خوب بلدید. اصلا لازم نیست نگران باشید مطمئن باشید برای آرامشتون دعا میکنم و منتظرم تا 5شنبه یا جمعه در بهترین حالت وشرایط ممکن ببینمتون موفق باشید (چون با خدا همراهم از هیچ چیز نمیهراسم) RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - Prime - 2011/08/09 (2011/08/09, 03:00 PM)# پریسا # نوشته است: دوستان خوبم میدونم که کارتون رو خوب بلدید. خیلی خوب گفتی!!! واقعا همه برای آرامش دوستانمون در اون روز دعا کنیم و موج مثبت بفرستیم. RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - romina60 - 2011/08/09 سلام به همه هيات مديره ونازنين عزيز ازتون ممنونم به خاطر زحماتتون اميدوارم نماينده ي ام اس سنتر موفق باشه همين كه حضور پيدا كنه عاليه . نميشه انتظار بيش از حد داشت چون رسانه ي ما هميشه براي مسائل جدي وقت كم داره فقط اميدوارم اين باور غلط مردم در مورد مبتلايان به ام اس از بين بره و اونا هم توي جامعه مثل همه ي افراد عادي زندگي كنن(همسر من مبتلاست و ما متاسفانه مجبور شديم از همه مخفي كنيم ) براي همتون آرزوي موفقيت و سلامتي دارم ![]() RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - yas - 2011/08/09 توی برنامه مصطفیث نمیدونم دیدی یا نه خانمش در اومد گفت یه بیماری بود تو اتاقمون گفت شما چته گفتم شوهرم سرطان داره گفت شوهر من 5 سال روی ویلچر بود هر جایی بردمش دکترا گفتن ام اس داره ![]() بعدش توکل کرد به خدا الان هیچیش نیست بلند شده از رو ویلچر داره راه میره اونهاش میبینیش دم اسانسوره دارم میاد داخل ![]() اخرش اسم این ویلچر رو بردا من تنم یهو سرد شد ![]() RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - hedieh - 2011/08/09 بچه ها بدهکار بی بی همین الان احسان اعلام کرد که آزاد شد به افتخار بی بی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من که میگم بفرستیمش سازمان ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - havaars - 2011/08/09 آره! دیشب هم احسان گفت که بیبی رو نیاورده ببخشه! خوشم اومد! ![]() RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - paeeze - 2011/08/09 سلام بچه ها خیلی خوشحال شدم از شنیدن این خبر.... ![]() ![]() ![]() ![]() بی صبرانه منتظرم تا این برنامه رو تو زمانی که میگین ببینم. از نازنین جون و هیئت مدیره محترم که زحمت این کار باهاشون بوده کمال تشکر رو دارم. امیدوارم تو وقت اندک برنامه بتونین به اکثر مطالب مهم بپردازین. موفق باشین ![]() RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - # پریسا # - 2011/08/09 (2011/08/09, 04:17 PM)Prime نوشته است: خیلی خوب گفتی!!!آقاعلیرضا واقعا همین طوره این بچه ها نیاز به آرامش دارن بقیه حرفها حاشیه ست و فقط استرس اونا رو میبره بالا و باعث میشه فکر کنن شاید نتونن همه ی اعضای سایت رو راضی کنن . در حالی که مطمئنم تمام تلاششون رو میکنن بازم براتون آرزوی موفقیت میکنم ![]() RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - Aram - 2011/08/09 فکر نمیکنم قرار باشه کسی رو بچه ها راضی کنن، قراره حرکتی در جهت آگاه سازی جامعه و مسئولین انجام بشه، قراره گام اول ورود به رسانه انجام بشه، قراره از مخفی گاهمون بیائیم بیرون و گام اول آشکار سازی ام اس انجام بشه، قراره بگیم ما همونهایی هستیم که هر روز در کنار شما مردم تو خیابون و کوچه و مدرسه و دانشگاه و محل کار پابه پاتون راه میریم و کار میکنیم و درس میخونیم و شما از ام اس ما بی خبرید، قراره بگیم همون طور که فرد ام اسی رو تا حالا رو ویلچر و تخت تصور میکردید بعد از این سر پا و در حال فعالیت هم میتونید تصور کنید، اما در عین حال یه چیزایی رو باید در موردمون رعایت کنید تا ما همین طور خوب و سرحال باقی بمونیم، همین. لطفا این یکی دو روز باقی مونده فقط به بچه هایی که قراره برن آرامش بدیم و با حرفها و انتظاراتمون پریشونشون نکنیم، تا الان هر فکر و صحبتی که لازم بوده حتما انجام شده و حالا دیگه مثل بچه های پشت کنکوری که باید روزهای آخر درس و بزارن کنار و برن پی استراحت و آرامش، بچه های شرکت کننده هم نیاز به آرامش دارن، برای آرامششون از همین الان دعا کنیم و آیت الکرسی و هر دعای دیگه ای که بلدیم بخونیم ![]() RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - MFhealth - 2011/08/09 (2011/08/09, 05:29 PM)yas نوشته است: توی برنامه مصطفیث نمیدونم دیدی یا نه خانمش در اومد گفت یه بیماری بود تو اتاقمون گفت شما چته گفتم شوهرم سرطان داره گفت شوهر من 5 سال روی ویلچر بود هر جایی بردمش دکترا گفتن ام اس دارهآخ دقیقا منم همچین حسی داشتم! |