اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر (/Thread-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-1391-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - Saina - 2012/05/04 . . . چون تاپیک حذف شد دوباره سلام سلام اول از خدای مهربون تشکر میکنم به خاطر حضور شما دوستای خوبم که باعث شدید امروز خیلی خوش بگذره دوم از دوستای عزیزی که از راههای دور اومده بودن مخصوصا شهرای : شمال ، اصفهان ، تبریز . . . ( آقا رضا بابت حاکلیدی خیلی مرسی ) سوم از مدیریت های محترم و مدیر تدارکات عزیز که واسه دیدارها واقعا زحمت میکشن خیلی مرسی ایشالا تولد 100 سالگی سایت جای همه ی دوستان عزیزی که نیومدن واقعا خالی بود ایشالا در دیدار های بعدی حتما ببینمتون ( سمانه و ساغر جون جاتونو خالی کردیم ) امیدوارم تیم دوچرخه سواریمون که باعث افتخارمونن به سلامت برن و برگردن . . . ما هم کلی انرژی مثبت براتون میفرستیم خوشحالم که دوستای جدید پیدا کردم ( امروز چندتا رای اولی داشتیم ) باور کنید انقدر جو دوستان صمیمی بود که چند نفر که تو پارک داشتن قدم میزدن فکر میکردن ما خانوادگی اومدیم پیک نیک و در آخر . . . ام اس همیشه بد نیست . . . RE: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - فرناز - 2012/05/04 به بههمه چیزعالیازهمه که زحمت کشید ممنونم.بخدا همتون تکیداسم نمیارم سوئ تفاهم نشه ازهمــــــــــــــــــــــــــــــه ممنونم.سالگرد خونه دوم همگی هم مبارکازبچها که قدم رنجه کردن وازراه دور اومدن واقعا تشکرمیکنمکه خیلی لطف کردید بخدا RE: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - neda.n - 2012/05/04 خب ما یه بار تا از راه رسیدیم کلی نوشتیم که حذف شد . پس این بار خیلی ساده ، از دیدن همه اتون خیلی خوشحال شدم . از همه دست اندرکاران و عزیزانی که زحمت برگزاری این دیدار رو کشیدن از صمیم قلب ممنونم . تولد سایتمون رو تبریک می گم . به امید موفقیت های روز به روزش بچه های تیم دوچرخه ، موفق باشید و بهترین ها در انتظارتون جای همه بچه هایی که نبودن خالی همه اتون رو خیلی دوست دارم RE: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - N00shin - 2012/05/04 ام اس سنتر دوست داشتنی تولد سه سالگیت مبارک دوستان دوچرخه سوار بهتون افتخار می کنم، موفق باشید امروز رو بر خلاف میلم دیر به جمع دوست داشتنی خودمون رسیدم درسته که سعادت دیدار بعضی از دوستان رو از دست دادم ولی خیلی خوشحالم که بالاخره رسیدم و تعداد زیادی از دوستان عزیزم رو دیدم و تعدادی دوست جدید هم پیدا کردم اول من هم مثل همه از مسئولین سایت تشکر ویژه دارم که زحمت این دیدارها رو می کشن بعد هم مرسی از همه دوستان خوبم که از تهران و شهرهای دیگه تشریف آورده بودن و مرسی بابت یادگاری زیبا... جای همه دوستانی هم که نبودن خالی بود دوستان عزیزم خیلی دوستتون دارم و به خاطر داشتن شما خیلی خیلی خوشحالم RE: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - fireboud - 2012/05/04 ممنونم از همه دوستان ممنونم که باز با حضورشون قوت قلبی بودن و موجب شور و نشاط شدن از همه عزیزانی که از نقاط مختلف ایران عزیز تشریف اوردن ممنونم باعث استواری این خانواده بزرگ میشن از حامد عزیز و تمام دوستانی که در ارتباط با تدارکات دیدار زحمت کشیدند سپاسگذارم (میدونم که بیشترین تدارکات ین دیدار رو خود دوستان عزیز زحمت کشیدن) یه تشکر از بچه هایی که در پذیرایی کمک بسیار کردند هم بکنم بخصوص محمدرضا (پسرشجاع) واقعا دستت درد نکنه خیلی حواسش به همه چی بود از دوستانی که امروز فرصت آشنایی باهاشون رو پیدا نکردم عذر میخوام .(تعدادشون هم کم نبود) تولدت سایت هم مبارک RE: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - شهرزاد - 2012/05/04 باز من دیر رسیدم تیم دوچرخه سواری کی بود؟کیا بودن؟؟ موفق باشن ضمن تشکر از سوپرایزه آقا رضا که هم به موقع بود هم جالب...مرسی و. تشکر ویژه از دوستانی که تدارکات کامل داشتن و 3 سالگی ام اس سنتر هم بهتون تبریک میگیم و کیکش هم قشنگ بود فقط نمیدونم چرا کلمه e نداشت؟ ms center؟؟؟ از آقای نگهبان پارک هم تشکر داریم که نگذاشتن ما توپ بازی کنیم و برنده شدنه تیمه آقایان به خاطره ایشون بود ...تشکر میکنیم از بارون هم تشکر میکنیم که محفل دوستان رو هم سنتی تر کرد(زیر پل و آجرهای 3 سانتی شبیه پل سی وسه پل بود) ار دوستانی که از راه دور اومدن کمال تشکر رو داریم خلاصه خوش گذشت از همه تشکر RE: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - mehrshin57 - 2012/05/04 سلام به همه دوستان خوب چه اونهایی که میشناسمشون چه اونهایی که هنوز افتخار آشناشدن باهاشون رو نداشتم خوش به حالتون که تونستین باز همدیگررو ببینین خیلی دلم برای تک تک شما دوستان (بخصوص همسفریهای مشهد)تنگ شده,تولد 3سالگی ام اس سنتر رو هم به همه تبریک میگم و برای تیم دوچرخه سواری هم آرزوی سلامت و موفقیت دارم.[font=Arial] RE: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - ارزو - 2012/05/04 جای #پریسا# جونم خــــــــالی RE: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - arezoo_azizi - 2012/05/04 از این که میتونم با انرژی وروحیه خالصانه ایی که شما دوستان عزیزم به من برگردوندین, که بتونم باز هم تو جمع مهربون شما باشم خدارو شکر میکنم......واز همه شما ممنونم.به تک تک شما دوستای خوبم افتخار میکنم تولد تولد تولدت مبارک ام اس سنتر RE: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر - maede - 2012/05/04 خوش به حالتون بچه ها امروز همش تو فکر این بودم کاش منم می تونستم بیام ببینمتوووووووووووووووون اما نمی شد دلم برا همتون تنگ شده امیدوارم دیدار بعدی خیلی زود باشه امیدوارم که به همتون همیشه خوش بگذرهههههههههههههههههههههههه |