فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِلز - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +---- انجمن: عوارض و علائم (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%A6%D9%85) +---- موضوع: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِلز (/Thread-%D9%81%D9%84%D8%AC-%D8%B9%D8%B6%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%D9%83%E2%80%8C-%D8%B7%D8%B1%D9%81%E2%80%8C-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DB%8C%D8%A7-%D9%81%D9%84%D8%AC%E2%80%8C-%D8%A8%D9%90%D9%84%D8%B2) |
RE: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِل - شیرین - 2012/10/27 بچه ها........... میشه این تاپیکو بالا نیارین؟خواهش میکنم RE: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِل - ابراهیم - 2012/10/27 اکثر این عوارض رو گذروندم ولی شکرخدا این یکی رو نداشتم چشم شیرین عزیز چشم اگه اذیتت میکنه چشم 41: RE: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِل - mari - 2012/10/27 وای خدای من. منم اولین حمله که داشتم سال 86 (اگه اشتباه نکنم )همین کج شدن صورتم بود بار دوم سال 87 و بار آخر هم سال 89.تا اینکه آذر 90 فهمیدیم قضیه ام اسه نه بلز RE: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِل - شفا یافته - 2012/10/28 ولی من فکر نمیکنم ربطی به ام اس داشته باشه. افرادی را میشناسم که دچار این مشکل شدند اما ام اس نداشتند. خودم هم تا حالا نشنیده بودم که ام اسی ها دچار این مشکل میشند! من شنیده بودم این یک بیماری ویروسی هست که چندسال پیش در کشورهای همسایه غیرعربی پیش اومده بود و مسافران این ویروس را به ایران آورده بودند. این ویروس هم از راه گوش منتقل میشد. یکی از دوستان ورزشکار که برای مسابقات بین المللی رفته بود دچار این مشکل شده بود و از مسابقه هم باز موند. کلی تحت مداوا قرار گرفت تا خوب شد. این اطلاعات را اونجا گفته بودند. مدتی در ایران زیاد پیش میومد. امیدوارم دیگه کسی تجربه نکنه. RE: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِل - shokolat - 2012/10/28 دوستای عزیزم دونکته ارو همیشه بخاطر بسپارید 1-مطالب تاپیک در درجه اول برای اشنایی وبالابردن اطلاعات اناتومی فیزیولوژی وکلا توانبخشیه که بدونید درصورت بروز همچین اتفاقایی چه راهکارهایی وجود داره. 2-تمام مطالب رو به خودتون تلقین نکنید که باعث ناراحتیتون احیانا بشه. همه چیزو مثبت نگاه کنیم ومثبت برداشت کنیم ،مطمئنا مثبت پیش میره.امیدوارم مطالبی که میزاریم فقط برای بالابردن اگاهیتون باش نه خدای نکرده ناراحتی RE: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِل - maryamjoooon - 2012/11/08 وایییییییییییییییییییییییی من 3 ماه درگیرش بودم پلکم می پرید صدا ها به شدت اذیتم میکرد دهنم کج شده بود و صورتم سمت راست گزگز میکرد شدیدا زمان برد ولی خدا رو شکر خوب شد نمیدونم بگم به ام اس ربط داره یا نه ولی به نظر نمیرسه بی ربط باشه RE: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِل - paradise - 2012/11/09 منم سه سال پیش درگیرش بودم ..... خیلی شدید بود .... واقعا قیافه ام وحشتناک شده بودد..... اولش دکتر بهم گفت که ویروسیه ویه سری دارو و فیزیوتراپی تجویز کرد .... بعد از حدود یک ماه خوب شد اما دوباره دو سه هفته بعد تکرار شد .... این دفعه که ام ار ای دادم مشخص شد ویروسی نیس ام اسه .... RE: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِل - zreali - 2015/01/29 سلام! مهر امسال دقیقا با گوش درد و پرش پلک شروع شد، بعدش نصف صورتم فلج شد! 3 هفته همین طور بود! دکترم فلج بل و تشخیص داد. اما ام آر آی مشکوک به ام اس بود. دکترم گف چیز مهمی نیس! و بیخیالش باشم. 1 ماه بعد یه ام ار آی با تزریق و یک ام آر آی گردن هم دادم ! چون یک سری از اعلائم ام اس و داشتم. دکترم گف ام اس نیست ولی دیسک گردن خفیف دارم برام دارو نوشت: گاباپنتین 100 روزی 2 تا - پروپرانولول روزی یکی - فلوکستین روزی یکی و قرص کلسیم روزی یکی! الان ماهه که دارم مصرف می کنم. تو این دوماه 3-4 بار گزگز انگشتان و داشتم نزدیک 20 روزه که لرزش دست دارم روزی 5-6 ساعت! خووابم خیلی زیاده! پاهام همیشه میلرزه و پای راستم گاهی نمیتونه وزن بدنمو تحمل کنه که باعث میشه تو بلند شدن از زمین و راه رفتن و ورزش کردن خیلی مشکل داشته باشم. البته لرزش دست و پا رواز دو هفته قبل ام ار آی جدید هم داشتم. بعد چیز دیگه ای که آزارم میده اینکه فک می کنم دکترم واسه اینکه نترسم راستشو بهم نمی گه! روحیه ام خیلی داغونه، تو رو خدا کمکم کنید واقعا نیاز دارم بدونم چمه RE: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِل - kohedard - 2015/01/30 (2015/01/29, 10:35 PM)zreali نوشته است: سلام!سلام دوست من بهترین کار برا اینکه مطمعن بشه دکترت راست گفته بهت رفتن پیش1دکتر دیگست چون بعضی دکترا برا روحیه بیمارشون اول اسم بیماریرو نمیگن حتما با یه دکتر دیگه هم حرف بزن و ازمایشات و ام ار ایتو بهش نشون بده تا مطمعن بشی RE: فلج عضلات یك طرف صورت یا فلج بِل - رامنا - 2015/01/30 (2015/01/30, 01:08 AM)كوه درد نوشته است:منم معتقدم وقتى شك به ام اس وجود داره بهتره آدم با دو متخصص مشورت كنه و بعد اگر لازم بود يكى رو براى ويزيت ها يا چك آپ هاى بعدى انتخاب كنه، اما در هر حال منطقيه كه بخواى راجع به مشكلت بدونى و براى كنترلش برنامه ريزى كنى اما به صلاح نيست كه به آنچه اتفاق نيافتاده و هرگز يقينى در اتفاق افتادنش وجود نخواهد داشت بيش از حد فكر كنى و به ترس كه بدترين احساس بشرى ه اجازه بدى بدنت و روانت رو تخريب كنه، نگران نباش اين روزهات هم ميگذره و آرامشت برميگرده...(2015/01/29, 10:35 PM)zreali نوشته است: سلام!سلام دوست من بهترین کار برا اینکه مطمعن بشه دکترت راست گفته بهت رفتن پیش1دکتر دیگست چون بعضی دکترا برا روحیه بیمارشون اول اسم بیماریرو نمیگن حتما با یه دکتر دیگه هم حرف بزن و ازمایشات و ام ار ایتو بهش نشون بده تا مطمعن بشی |