![]() |
توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس (/Thread-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) |
RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - yummy - 2011/12/01 ولی من عاشق فست فودم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - فرناز - 2011/12/01 (2011/11/30, 10:34 AM)Sina نوشته است: خدا رو شکر که من هیچکدوم از موارد شماره ۱ رو مصرف نمیکنم واب من دق میکنم.مامانم 6سال مدیتیشن میره کشته من وباغذاهاش.باباد ایناچیه ![]() ![]() ![]() ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - pinkrose - 2011/12/03 دیشب رفتیم رستوران پیتزا سفارش دادیم . من کوفتم شد . از بس اینجا گفتین فست فود و سوسیس کالباس بده ![]() مگه میشه پیتزا نخورد ؟!!!!!!! ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - فرناز - 2011/12/03 (2011/12/03, 03:49 PM)pinkrose نوشته است: دیشب رفتیم رستوران پیتزا سفارش دادیم . من کوفتم شد . از بس اینجا گفتین فست فود و سوسیس کالباس بده بابا بخور حالشو ببر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - pinkrose - 2011/12/03 فرناز جون قیمه و قرمه که گوشت داره ! ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - رنگین کمان - 2011/12/03 من هر غذایی که دوست داشته باشم رو می خورم و تنها خوراکی هایی که واقعا دوست ندارم نمی خورم و تا تا حلا هم پیش نیومده که احساس کنم غذاهایی که استفاده می کنم رو بدنم تأثیر بد گذاشته ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - sarvenaz - 2011/12/03 (2011/11/09, 07:20 PM)dr.dentist نوشته است: دوستان عزیز سلام من روزه گرفتم تا قبل از افتار حالم خوب بود ولی بعداز افتار حالم خیلی بد شد که دکتر لطفی گفت اصلا روزه برای ام اس خوب نیست ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - meherafarin - 2011/12/03 مابرای این بیماری یک شرایط عمومی داریم که توصیه های مقاله درموردش درست و یک شرایط خاص که در مورد اشکال مختلف ام اس ودر مورد هر فرد وحتی ما در زمانهای متفاوت شرایط فیزیکی مافرق میکنه بنابراین فکر کنم حواسمون به چیزهای مضر باشه که اگر بدنمون داره هشدار میده دفعات بعد مراقب باشیم RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - arezoo_azizi - 2011/12/03 دقیقا به قول لیلی جان بدن خودش هشدار میده وهمبن باعث میشه که اگه خودمون ناپرهیزی میکنیم حالمونو جا میاره که دیگه انجام ندیم ........منم بعضی مواقع نا پرهیزی میکنم.........البنه موقعی که حالم خیلی خیلی خوبه...کمتر اذیت میشم ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - TootFarangi - 2011/12/03 دیشب ساندویچ سرد خوردم از اونجا که کلن غذا کم می خورم نصفیش را امروز خوردم . توش پر از سس مایونز بود و کالباس گوشت و چیپس و گوجه و خیارشور و البته جدیدا تو سادویچ هاش کاهو هم میریزه . شایس فردا هم با دوست جان ها بریم بیرون شهر پیتزا بخوریم . ولی این کارا سالی 4 - 5 بار طوری نیست . اینکه هر ساعت برید فست فود خوب نیست . ضمنی که من چند هفته قبل بنابر سفارش خودم کله پاچه خوردم و سیرابی یک حالی داد که نگو آخه بد از یک سال بابام راضی شد بره کله پاچه بگیره واسمون می گه غذای سنگینی هست واسه همین نمی گیره ![]() نوشابه هم خوب نیست ولی بدنم به قندش نیاز پیدا میکنه که اون بد نیست. هر چیزی احساس می کنید براتون بده نخورید. هرچیزی احساس می کنید واستون خوبه بخورید. |