MS و خمیازه - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: دانستنی های اماس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) +--- موضوع: MS و خمیازه (/Thread-MS-%D9%88-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%87) صفحه ها:
1
2
|
RE: MS و خمیازه - somaye_602000 - 2011/09/21 من توی حمله آخرم هر وقت خمیازه میکشیدم واسه چند لحظه بی حسی صورتم خوب میشد دوست داشتم مدام خمیازه بکشم تا حس صورتم برگرده.به دکترم گفتم بهم خندید !! الان میبینم داشتم یه مطلب مهم را کشف میکردم اما نذاشتن RE: MS و خمیازه - denis85 - 2011/09/21 Vali khodayish barabto birabt to ms rabt dademishan.akhe hamamon motekhasesim.aman faght vaghti khastam khamyaze mikesham. RE: MS و خمیازه - kiana - 2011/09/22 من کتاب میگیرم دستم خمیازه ها شروع میشه اخرشم عوض درس خوندن میگیرم میخوابم یه همکلاسی هم داشتم هی اون خمیازه میکشید هی من خمیازه میکشیدم بعد به این نتیجه رسیدیم که ما با پیش هم میشینیم خیییلی خمیازه میکشیم دقت کردین ادم پیش یکی باشه که هی خمیازه میکشه کم کم خودشم خوابش میگیره و خمیازه میکشه؟ حالا یه سوال ؟؟؟ اگه ام اس و خمیازه بهم ربط داره پس در ام اس هم میتونه کمال همنشینی بر کسی که بغل دست ادم نشسته اثر کنه؟ (شوخی بودا جدی نگیرین یه وقت) من کتاب میگیرم دستم خمیازه ها شروع میشه اخرشم عوض درس خوندن میگیرم میخوابم یه همکلاسی هم داشتم هی اون خمیازه میکشید هی من خمیازه میکشیدم بعد به این نتیجه رسیدیم که ما با پیش هم میشینیم خیییلی خمیازه میکشیم دقت کردین ادم پیش یکی باشه که هی خمیازه میکشه کم کم خودشم خوابش میگیره و خمیازه میکشه؟ حالا یه سوال ؟؟؟ اگه ام اس و خمیازه بهم ربط داره پس در ام اس هم میتونه کمال همنشینی بر کسی که بغل دست ادم نشسته اثر کنه؟ (شوخی بودا جدی نگیرین یه وقت) RE: MS و خمیازه - ساغر - 2011/09/24 عجب کشف جالبی منم جدیدا خیلی خمیازه میکشم تازه خوابم هم خیلی باحال شده.یه بار داشتم با دوستم تلفنی صحبت میکردم و اون داشت واسم درد و دل میکرد.یهو دیدم صدایی از تلفن نمیاد فکر کردم خوابش برده.بهش زنگیدم گفتم خوابت برد؟؟؟گفت بابا تو خوابت برد من هرچی داد و هوار کردم تو فقط خُرخُر میکردیییییی !!!!!نگو من یک سانس خوابیده بودم و بیدار شده بودم RE: MS و خمیازه - Saina - 2011/09/24 علت اصلی خمیازه کشیدن رساندن اکسیژن کافی به مغز است اما تحقیقات نشان داده که این پدیده در واقع تغییر وضعیت از هوشیاری به خواب آلودگی و برعکس را نشان می دهد . خمیازه یکی از علائم کمبود قند است که به دنبال آن ایجاد می شود ، معتادان هم برای همین زیاد خمیازه میکشند . اگر قند کافی به خون برسانیم آثار خستگی را از بین رفته و خمیازه های پی در پی متوقف می شود. خمیازه از زیاد بودن دی اکسید کربن پیش می آید یعنی وقتی در بدن اکسیژن کم و دی اکسید کربن زیاد شود بدن با خمیازه کشیدن سعی در جبران کمبود آن دارد . به همین علت است که در صورت وجود گاز دی اکسید کربن حالت خواب و خمیازه کشیدن به انسان دست می دهد . به عبارت دیگر علت خمیازه کشیدن افزایش دی اکسید کربن در هوا می باشد یا وقتی در بدن انسان گاز دیاکسید کربن زیاد میشود بدن انسان بطور اتوماتیک در پی کسب اکسیژن بر میآید که یک نفس خیلی عمیق مثل خمیازه میتواند تا حد زیادی این مساله را حل کند. افزایش دیاکسید کربن در خون باعث خواب آلودگی هم میشود و حتی نوعی مسمومیت ایجاد میکند که انسان را به خوابیدن زیاد وا میدارد . جالب است که بدانید آدمها اولین بار در سه ماهه ی اول جنینی خمیازه می کشند . آیا خمیازه مسری است؟ پژوهشها همچنین نشان میدهد که خمیازه کشیدن به دلیل یک عمل همدلانه بهوسیله دیگران تکرار میشود همچنین دانشمندان در یک بررسی در سال ۲۰۰۵ مغزهای گروهی را که خمیازهکشیدن افراد را مشاهده میکردند، اسکن کردند و توانستند الگوهایی منحصر به فرد از فعالیت در نواحی از مغز که به تقلید رفتاری مربوط میشدند را مکانیابی کنند. RE: MS و خمیازه - رنگین کمان - 2011/09/25 من فقط وقتی دارم درس می خونم خمیازه می کشم بعد وقتی دراز میکشم اصلا خوابم نمی بره فکر کنم چون چند سال همه چی رو کنار گذاشته بودم این طوری شده یا خیلی تنبلم ولی من خودم هیچی رو به ام اس ربط نمی دم خیلی هم از خیلی کسایی که سالمن شاداب تر و شارژترم RE: MS و خمیازه - پویش - 2011/10/04 حالا مگه خمیازه کشیدن بده؟باعث میشه اکسیژن بیشتری به مغزتون برسه |