![]() |
تغییر دارو - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +--- موضوع: تغییر دارو (/Thread-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88) |
RE: تغییر دارو - SSA - 2011/11/24 دکتر به من گفته که ظاهرا سینوکس روی من تاثیری نداره و باید دوز بالاتری بگیرم. اما پیش دکتر دیگه ای رفتم و گفت هنوز 6 ماه مصرف نکردی که معلوم بشه موثر هست یا نه (5 ماهه که دارم سینوکس مصرف میکنم) بالاخره چیکار کنم؟ آیا ام آر آی این موضوع رو تائید میکنه؟ RE: تغییر دارو - Prime - 2011/11/28 (2011/11/24, 02:59 PM)SSA نوشته است: دکتر به من گفته که ظاهرا سینوکس روی من تاثیری نداره و باید دوز بالاتری بگیرم. شما چرا دو تا دکتر داری؟ هیچ وقت نمیشه با دو تا دکتر کار کرد. پرونده ی پزشکی و نظر پزشک می تونه تو تغییر دارو موثر باشه. بین این 5 ماه MRI گرفتی؟ (قبل و بعدش) RE: تغییر دارو - محبوبه - 2011/12/14 من قرص آزارام و گاباپنتین و نورتیپتیلین و d3 و فولیک اسید و مولتی ویتامین استفاده میکردم حدودا 7 ماه, بعد از آزمایش خونی که دادم متوجه شدم گبولهای سفیدم کم شده و رنج d3 هم بالا رفته , دکتر هم گفت که آزارام و گاباپنتین و نورتیپتیلین و d3 رو قطع کنم و ملاتونین و سیتالوپرام رو شروع کنم به همراه همون فولیک اسید و مولتی ویتامین متاسفانه بعد از عوض شدن داروها شبها دچار بی خوابی میشم کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه یا از کدوم قرص هستش؟ ممنون میشم جوابو رو بدین ![]() ![]() RE: تغییر دارو - Prime - 2011/12/14 (2011/12/14, 05:46 PM)محبوبه نوشته است: من قرص آزارام و گاباپنتین و نورتیپتیلین و d3 و فولیک اسید و مولتی ویتامین استفاده میکردم حدودا 7 ماه, بعد از آزمایش خونی که دادم متوجه شدم گبولهای سفیدم کم شده و رنج d3 هم بالا رفته , دکتر هم گفت که آزارام و گاباپنتین و نورتیپتیلین و d3 رو قطع کنم و ملاتونین و سیتالوپرام رو شروع کنم به همراه همون فولیک اسید و مولتی ویتامین سلام. قرص نورتیپتیلین که شما قبلا می خوردید بی خوابی داره. همین طور قرص سیتالوپرام (سلکزا) که میل میکنید هم مقداری (برای 15%) بیخوابی میاره البته باید از مشکل بیخوابی به دکترتون گفته باشید چون این قرص ملاتونین که براتون نوشته اصلا برای درمان بیخوابیه. و ضد بیخوابیه! در هر صورت اگر با دارو هاتون مشکل دارید با دکتر تون مشورت کنید. من به همه توصیه میکنم از دکتر تون دلیل و تاثیر دارو هایی که براتون می نویسند رو بگن اونا برای همین اونجان و تا این اطلاعات رو نگرفتید از مطب بیرون نرید. RE: تغییر دارو - نازلی - 2011/12/14 دوست عزیزم محبوبه جان سلام ![]() ![]() هر کدام از داروها عوارض مخصوص به خودشون را دارند اگر بعد از عوض کردن داروها بی خواب شدید احتمالا هنوز بدنتان به داروها عادت نکرده البته بهترین کار این است که به دکتر خودتان مراجعه کنید شاید داروی جدیدی اضافه کند یا یکی را حذف کند آرزوی سلامتی شما را دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تغییر دارو - فرناز - 2011/12/14 بچها من حدود6 سال تزریق میکنم واز بتا خسته شدم از1روز درمیونش وحتی از این که هنوووووز باید مسکن بخورم ![]() ![]() ![]() RE: تغییر دارو - TootFarangi - 2011/12/14 (2011/12/14, 06:37 PM)فرناز نوشته است: بچها من حدود6 سال تزریق میکنم واز بتا خسته شدم از1روز درمیونش وحتی از این که هنوووووز باید مسکن بخورم دکتر من که این کار رو می کنه . البته یک مسئله ای هست اونم این که با تغییر دارو ممکنه عوارض بعد از تزریق بیشتر بشه در شما بعید نیست هم که کلن دیه عوارض نداشته باشید. به دکتر تون بگید یکمی خسته شدید از یک روز در میون تزریق ولی احتمالا بهتون داروی هفته ای می دن. هر طور بازم راحتید ![]() RE: تغییر دارو - محبوبه - 2011/12/15 (2011/12/14, 06:15 PM)Prime نوشته است: سلام. شرمنده من تازه عضو شئم و دقیقا بلد نیستم باید چیکار کنم واسه همین این مشکل به وجود اومد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ممنون از جوابتون ![]() (2011/12/14, 06:19 PM)نازلی نوشته است: دوست عزیزم محبوبه جان سلام سلام دوست عزیز ممنون که توجه کردی به سوالم و جوابم و دادی منم آرزوی سلامتی شما و کلا هر چی بیمار تو دنیا هست و دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تعويض دارو - melody - 2012/01/10 سلام به همه ي دوستاي عزيز و دوست داشتني دوستان امروز كه براي گرفتن داروم يعني بتافرون رفتم داروخانه گفتن كه نوع آلماني اش رو ندارن و فقط ارژانتيني و سوييسي دارن ارژانتيني كه كلا خوب نيست ولي خب به ناچار نوع سوييسي يعني اكستاويا رو گرفتم ميخواستم بدونم به نظر شما اين تعويض دارو ايرادي نداره؟ ![]() دكترم هم در دسترس نبودن كه از ايشون سوال كنم به بتافرون عادت كرده بودم و خيلي خوبه يعني الان دوباره اكستاويا بزنم چند بار اول تب و لرز داره؟و طول ميكشه تا بدنم عادت كنه؟ ![]() RE: تعويض دارو - fireboud - 2012/01/10 اکستاویا دقیقا همون بتافرون هست با همون فورمولاسیون نگران نباشید تفاوتی ندارن با هم |