باور عشق - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: روانشناسي (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A) +--- انجمن: مطالب جالب روانشناسی (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: باور عشق (/Thread-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%B9%D8%B4%D9%82) |
RE: باور عشق - toktam* - 2012/10/03 یک پنجره برای دیدن یک پنجره برای شنییدن یک پنجره که مثل حلقه ی چاهی در انتهای خود به قلب زمین میرسد و باز میشود بسوی وسعت این مهربانی مکرّر آبی رنگ یک پنجره که دست های کوچک تنهایی را از بخشش شبانه ی عطر ستاره های کریم سرشار میکند و میشود ازآنجا خورشید را به غربت گلهای شمعدانی مهمان کرد یک پنجره برای من کافیست. من از دیار عروسکها می آیم از زیر سایه های درختان کاغذی از فصل های خشک تجربه های عقیم دوستی و عشق در کوچه های خاکی معصومیت ............................ ............................ ............................ وقتی که زندگی من دیگر چیزی نبود هیچ چیز بجز تیک تیک ساعت دیواری دریافتم، باید، باید،باید..... دیوانه وار دوست بدارم. یک پنجره برای من کافیست یک پنجره به لحظه ی " آگاهی " و " نگاه " و " سکوت " ........................... .......................... .......................... حرفی با من بزن من در پناه پنجره ام با آفتاب رابطه دارم. RE: باور عشق - spring - 2012/10/04 عشق وقتی که هست دیده نمیشه اما وقتی که نیست در به در دنبالش میگردیم RE: باور عشق - ehsan 10054 - 2012/10/04 عشق واقعيي عشقيست كه علاقه شديده قلبي در كنار واقعيت باشه RE: باور عشق - spring - 2012/10/09 عشق یعنی پاک ماندن در فساد آب ماندن در دمای انجماد در حقیقت عشق یعنی سادگی در کمال برتری افتادگی RE: باور عشق - نگار1353 - 2012/10/09 ساده ترش عشق یعنی RE: باور عشق - rahaei - 2012/10/09 یکی را دوست دارم ولی او باور ندارد. یکی را دوست دارم همان کسی که شب و روز به یادش هستم و لحظات سرد زندگیم را با گرمای عشق او میگذرانم! کسی را دوست دارم که میدانم هیچگاه به او نخواهم رسید و هیچگاه نمی توانم دستانش را بفشارم ! یکی را دوست دارم ، بیشتر از هر کسی ، همان کسی که مرا اسیر قلبش کرد ! یکی را دوست دارم ، که میدانم او دیگر برایم یکی نیست ، او برایم یک دنیاست ! یکی را برای همیشه دوست دارم ، کسی که هرگز باور نکرد عشق مرا ! کسی که هرگز اشکهایم را ندید و ندید که چگونه از غم دوری و دلتنگی اش پریشانم ! یکی را تا ابد دوست دارم ، کسی که هیچگاه درد دلم را نفهمید و ندانست که او در این دنیا تنها کسی است که در قلبم نشسته است ! یکی را در قلب خویش عاشقانه دوست دارم ، کسی که نگاه عاشقانه ی مرا ندید و لحظه ای که به او لبخند زدم نگاهش به سوی دیگری بود ! آری یکی را از ته دل صادقانه دوست دارم ، کسی که لحظه ای به پشت سرش نگاه نکرد که من چگونه عاشقانه به دنبال او میروم ! کسی را دوست دارم که برای من بهترین است ، از بی وفایی هایش که بگذرم برای من عزیزترین است ! یکی را دوست دارم ولی او هرگز این دوست داشتن را باور نکرد ! نمی داند که چقدر دوستش دارم ، نمی فهمد که او تمام زندگی ام است ! یکی را با همین قلب شکسته ام ، با تمام احساساتم ، بی بهانه دوست دارم ! کسی که با وجود اینکه قلبم را شکست ، اما هنوز هم در این قلب شکسته ام جا دارد ! یکی را بیشتر از همه کس دوست دارم ، کسی که حتی مرا کمتر از هر کسی نیز دوست نمی دارد ! یکی را دوست دارم با اینکه این دوست داشتن دیوانگیست اما .......... من دیوانه وار تنها او را دوست دارم! RE: باور عشق - salar - 2012/10/09 شنیدم خانوم ها 3 باری میتونن عاشق شن و برای مرد ها عشقه اول مهمه،همانطور که آدم ها متفاوت هستن از صمیم قلب از خدا میخوام اگر عشقی نباشه در رابطه ی با انسان های دیگه هیچ برخورده سردی نباشه،عشق واقعا دیوانگی هست و هیجاناته باحالی داره،اینم هست که آدمی که گشنگی نکشیده باشه عشق رو فراموش میکنه واقعا صدق میکنه و صحت بالایی در آدم ها داره و خیلی ها عشق رو با علایق مادی متاسفانه اشتباه میگیرن RE: باور عشق - toktam* - 2012/10/12 (2012/10/09, 07:17 PM)salar نوشته است: شنیدم خانوم ها 3 باری میتونن عاشق شن و برای مرد ها عشقه اول مهمه،همانطور که آدم ها متفاوت هستن از صمیم قلب از خدا میخوام اگر عشقی نباشه در رابطه ی با انسان های دیگه هیچ برخورده سردی نباشه،عشق واقعا دیوانگی هست و هیجاناته باحالی داره،اینم هست که آدمی که گشنگی نکشیده باشه عشق رو فراموش میکنه واقعا صدق میکنه و صحت بالایی در آدم ها داره و خیلی ها عشق رو با علایق مادی متاسفانه اشتباه میگیرنما هم اینو شنیدیم که آقایون تندتند عاشق میشن و زود زود سرد میشن ولی خانوما دیر عاشق میشن و عشقشون خیلی براشون مهم و جدیه عشق عاقل رو دیوونه میکنه و دیوونه رو عاقل..... RE: باور عشق - پروانه - 2012/10/13 با اين حرف اقا سالار بايد بگم الان 28 سالمونه پس اميدوار باشم تا پيري هم پست دارم هر ادمي فقط يك بار در عمرش عاشق ميشه حاله حماقت باشه يا نه برسي يا نه فقط يكباره...يادمون باشه عشق با دوست داشتن فرق ميكنه عشق اگه دوطرفه باشه خيلي خوبه اما وقتي يكطرفه باشه ديگه عشق هيچ معني برات نداره و ديگه نميتوني باورش كني ديگه جرات دوست داشتن هر كسي و از دست ميدي و به همه بدبين ميشي وقتي به كسي علاقه مند ميشيد سعي كنيد بجاي هر رويايي دقت كنيد ببينيد اونم به همون اندازه دوستتون داره؟اگه نداشت بهتره عقب نشيني كنيد و با خيال اينكه بيشتر بهش محبت كنيد عاشقتون ميشه خودتون و قول نزنيد گاهي در عين ناباوري كس ديگه اي و به شما ترجيح ميدن كه از شما كمتره اما اين حكمت خداست بدونيد خدا هر كسي و كه لايق همديگه است بهم ميرسونه ارزو ميكنم خدا عشق هاي تلخ و از خاطرتون محو و عشق لايق هر كدومتون و بهتون برسونه خودتان یا طرفتان تا چه اندازه عاشقید؟( 12راهکار) - آیدا - 2012/10/22 سلامت نیوز: وقتی به او فکر میکنم، قلبم میزند. دست و پایم را گم میکنم، تمام حواسم پیش اوست... آیا این عشق است، یعنی عاشق شده ام؟ همیشه به او فکر میکنم، میخواهم همه جا حضور داشته باشد، اگر نباشد دلتنگ میشوم، وقتی میخندد خوشحالم و وقتی گریه میکند، ناراحت میشوم، همانی را میخواهم که او میخواهد. به طور حتم این عشق است. عشق چیست؟ از قرنها پیش عشق احساس قلبی شناخته میشده است اما از قرن هجدهم به بعد که علم قلبشناسی بال و پر گرفت، جایگاه عشق به مرور متزلزل شد تا آنکه در نهایت در قرن بیستم، عشق احساسی تولید و کنترل شده از سوی مغز و نتیجه فعل و انفعالات شیمیایی در بدن خوانده شد. با پیشرفت هر چه بیشتر علم، مشخص شد عشق نتیجه واکنش متقابل مغز (مراکز مربوط به غرایز، احساسات و منطق) و قلب است. دهها هزار نورون اطلاعات درونی را به مغز مخاطره میکنند و در نهایت مرکز مربوط به غرایز این اطلاعات را بررسی کرده و دستور بروز عکسالعملهای فیزیکی مثل تندشدن ضربان قلب، سرخ شدن پوست و عمیقتر شدن تنفس را صادر میکند. آیا واقعا عاشقی؟ برخی نشانهها میتواند به شما اثبات کند که عاشق طرف مقابل هستید و او هم به همان اندازه شما را دوست دارد. 1 به سمت هم کشیده میشوید یکی از نشانههای عشاق این است که از کنار هم بودن احساس غرور میکنند و همدیگر را در مقابل دیگران بهگونهای توصیف میکنند که انگار برترین هستند. در مقابل افرادی که همدیگر را دوست دارند اما عاشق واقعی نیستند، عیوب همدیگر را بیشتر از خوبیهای هم میبینند و هر یک در رابطه احساس حقارت میکنند. 2 با هم خوش میگذرانید وقتی عاشقید حضور طرف مقابل لذتبخش است و در عین داشتن اضطراب، فرد عاشق احساس لذت میکند و این درواقع همان تقابل عقل و احساس است. وقتی با فردی قراری عاشقانه دارید، اما احساس افسردگی خستگی و سردرگمی میکنید یعنی یا شما عاشق نیستید یا طرف مقابلتان. 3 همیشه برای هم حاضرید وقتی با او تماس میگیرید حتی اگر در جلسه کاری باشد پاسخ شما را کوتاه هم که شده میدهد. همیشه خوش خلق است و به دنبال فرصتی برای دیدنتان میگردد. تمامی این کارها یک معنا دارد طرف مقابل عاشق شماست. شما اولویت اول او هستید، او میخواهد این حس را نشانتان دهد. اگر طرف مقابلتان به شما زنگ نمیزند خود را با کار سرگرم کرده و وقتی با شماست مرتبا با تلفن حرف میزند یعنی عاشقتان نیست. 4 نگران هم هستید وقتی با هم هستید از شما میپرسد که روز خوبی را گذراندهای یا نه و اینکه شما مشکلی نداری؟ به عبارت دیگر فرد عاشق نیازهای نارسیسیک خود را فراموش میکند و به دیگری گرایش مییابد. این گرایش نه از روی احترام، بلکه به خاطر عشق است. اگر طرف مقابلتان توجه زیادی به شما نشان نمیدهد و مشکلات درگیریهایتان برای او مهم نیست، چشم و گوشتتان را بهتر باز کنید. 5 آسیبپذیرید فرد عاشق دوست دارد برای طرف مقابل از خود بگوید؛ از هر آنچه که دوست دارد از کودکیاش و موقعیتهایی که از دست داده. او سعی میکند اعتماد طرف مقابل را به دست بیاورد البته با توصیف آنچه که هست نه آنچه که باید باشد. معمولا خود را آسیبپذیر نشان میدهد تا در پناه دیگری امنیت و محبت را بیابد. اگر طرف مقابل شما اظهار میکند که مردها و زنها را خوب میشناسد، مراقب باشید. او تنها میخواهد مدتی را با شما خوش بگذراند. 6 در رویای هم هستید داشتن یک خانه، فرزندان زیاد و زندگی رویایی. عاشقها رویاهای هم را همانند یک پازل کنار هم میچینند و زندگی آینده را کنار هم میسازند. اگر فردی که در کنار شماست، زندگی را یکنواخت میبیند و اشتیاقی به رویاپردازی ندارد و اهمیتی به برنامهریزیهای شما برای آینده نمیدهد، خود را گول نزنید او عاشق شما نیست. وقتی عاشق کسی هستید، بزرگترین نگرانی این است که چگونه فرد مقابل را از احساسات خود نسبت به او باخبر کنید. اکثر افراد فکر میکنند باید این کار را به صورت ناخودآگاه و در کمتر از 3 ثانیه انجام داد اما این بدترین روش است. اگر جزو افرادی هستید که تصور میکنید برای ابراز احساساتتان باید جلو بروید و به فرد مقابل بگویید «سلام من شما را دوست دارم و میخواهم با هم باشیم»، تکنیکی است که تنها باعث دورشدن طرف مقابل از شما خواهد شد. پس به این 6 روش عمل کنید. به طور حتم این روشها موثرتر خواهد بود. 7 دلتان را به دریا بزنید میگوید 4 ماه است که عاشق او شده اما جرات نمیکند به او بگوید. اما چرا؟ چون نمیداند عکسالعمل او چه خواهد بود؟! اگر عاشق هستید به جای انتظار کشیدن راهی برای بیان خواستهتان پیدا کنید با انتظار چیزی درست نمیشود. پا پیش بگذارید و به نحوی باب صحبت را باز کنید. 8 نگویید عاشق شما هستم هرگز در برخورد اول به فرد مقابل نگویید که عاشقانه او را دوست دارید. میتوانید پیشنهاد رفتن به سینما یا رستوران را به او بدهید تا با هم بیشتر آشنا شوید. به احساسات طرف مقابل احترام بگذارید و قدم به قدم پیش روید. 9 منتظر موقعیت باشید مطمئنا نمیشود در یک جمع دوستانه به خانمی گفت که عاشقش هستید. برای اظهار عشق همه چیز باید برنامهریزی شده باشد. بهترین زمان از روز برای بیان احساسات، عصر است. البته برای بیان احساساتتان موقعیت فرد را در نظر بگیرید، اگر فرد مقابل شما درگیر کار و رسیدگی به دستورات رییس خود است یا به تازگی بحثی با دوستان یا والدینش داشته، مطمئنا توجهی به اظهار عشق شما نخواهد کرد. بهتر است بعد از اینکه موقعیت مناسبی یافتید رودررو (نه تلفنی یا با فرستادن اساماس و ایمیل) اظهارات خود را ابراز کنید و خجالت را کنار بگذارید. 10 اصرار نکنید، از نو شروع کنید به عکسالعملهای طرف مقابل احترام بگذارید. اگر او درخواست شما را رد کرد، بیش از حد اصرار نکنید. شانس دیگری به خود بدهید و بعد از مدتی صبر (مثلا پس از گذشت چند روز) دوباره درخواستتان را مطرح کنید. اگر در نهایت موفق نشدید به احساسات طرف مقابل بها دهید. 11 اعتماد به نفس داشته باشید آنچه زنان را عاشق مردان میکند، ثباتقدم و اعتمادبهنفس آنهاست. پس با ترس و لرز برای اظهار عشق قدم برندارید. اگر واقعا نمیدانید چگونه باید عشقتان را ابراز کنید چند کتاب و مجله بخوانید یا در سمینارهای مربوطه شرکت کنید. وقتی اعتمادبهنفستان به اندازه کافی بالا رفت، عشقتان را ابراز کنید. 12 بیش از حد رمانتیک نباشید در برخی فیلمها میبینیم که عشاق نیمهشب در جنگل زیر نور ماه یا در هلیکوپتر هنگام سقوط، عشقشان را ابراز میکنند، اما بهتر است شما منطقیتر باشید. براساس زندگی خودتان موقعیت مناسب را بیابید و درخواستتان را مطرح کنید. منبع: زندگی مثبت |