درد دل های مربوط به ام اس - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: درد دل های مربوط به ام اس (/Thread-%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) |
RE: ~'3. : /1/ /D - A.Mohsen - 2011/05/03 (2009/10/27, 05:37 PM)fariba نوشته است: jatun,khali.raftam orumie,bara ta'iine mahale tarham.goftan bayad beram khoy.manam az ro hemaghat be doctori ke unja mas'ool bud,goftam ke MS daram va nemitunam ziad az khunevadeam dur basham.javabi ke behem dad in bud ke pas dar insurat boro be onvane az karoftade,khodeto az tarh moaf kon.kheily hersam gerefte bud,be zur jeloye geryeamo gereftam,va gofam hamun khoy miram,va bargashtam.tu un miun faghat delam be hale pedaram misukht ke be khatere man dasht be har nakasi ru mindakht.... فریبای عزیز، بعضی وقتا باور ماست که شرایط مخیط را شکل میده. ما یا باید باور کنیم بیماریم و کمک اجتماع را بپذیریم و نگاهشون را تحمل کنیم و یا اینکه مثل سرو خم و راست بشیم اما نشکنیم و به جایی تکیه ندیم RE: درد دل های مربوط به ام اس - PARASTOO8080 - 2011/06/19 سلام بچه ها من می دونم چه کسایی باعث بیماریم شدن حتی روزی که شوکه شدم و تو سرم احساس خالی شدن کردم و یادم .دکترم بهم گفت التهاب ها تازه ایجاد شده . خیلی دوست دارم ببخشمشون ولی ... به نظر شما میشه؟:38::38::38: خیلی سخت که عزیزترین کسی که ادم تو دنیا داره براش مشکلی بسازه که............ خدایا کمک کن ببخشیم تا بخشیده شویم. RE: درد دل های مربوط به ام اس - Sina - 2011/06/19 پرستو جون اگه یه کمی فکر کنی ... استرس ناشی از محیط از جایی نمیاد به جز از عزیز ترین کسات یعنی احتمال داره اکثر ماها هم مثل تو باشیم و درد تو رو داشته باشیم RE: درد دل های مربوط به ام اس - PARASTOO8080 - 2011/06/19 به یاد ارزوهایم سکوتی می کنم برتر از فریاد RE: درد دل های مربوط به ام اس - naser_m - 2011/06/19 پرستو جان من هم کسی که باعث این شد که ام اس میهمان زندگی من بشه رو میشناسم من هم نمی تونستم ببخشم ولی حالا بخشیدم نه بخاطر خودش بلکه به خاطر خودم تو هم ببخش به خاط خودت RE: درد دل های مربوط به ام اس - mirali - 2011/06/19 (2011/06/19, 01:58 AM)PARASTOO8080 نوشته است: سلام پرستو خانوم هیچ چیز نشدنی وجود نداره.قوی باش و به خودت فکر کن. RE: درد دل های مربوط به ام اس - انیس - 2011/06/25 بازم حمله دارم .......... درد چشام زندگی رو برام سخت کرده تار دیدن وحشتناکه وحشتناک از بین شماها حتما یه کسی هست درد پشت پلک و تار بینی رو تجربه کرده باشه ؟ رو اعصابه ....نه؟ اول چشم چپم بود الان بعد دو ماه الآن چشم راستم هستش امروز میرم دکتر بازم همون داستانا پالس و بیمارستان و ........ عذاب نه؟ RE: درد دل های مربوط به ام اس - esmaeil - 2011/06/25 (2011/06/25, 02:31 PM)انیس نوشته است: بازم حمله دارم ..........اندکی صبر سحر نزدیک است RE: درد دل های مربوط به ام اس - parisa2087 - 2011/07/16 سلام بچه ها.... يه سوال داشتم از همتون! اين مدت كه مريض شدين...خدا رو جور ديگه اي حس نكردين؟؟؟؟ من كه خدارو نزديكتر لمس كردم..اصلاهم ناراحت نيستم كه مريضم و هيچ وقت هم نميگم خدا چرا من؟ باورتون بشه كه خدا مارو دوس داره و خواسته بهش نزديك بشيم..نميذارم كسي دلش واسم بسوزه آخه جايي واسه دلسوزي نيست!!! دانشگاهم...دارم ميرم سر كار و...مثل بقيه آدم ها!!! برخلاف مخالفت بقيه كه هوا گرمه...استرس واست بده و..... منم بهشون ميگم ...من مريض هستم اما ناتوان نيستم!!!! ميدونم يه روزي اين دوران با همه سختيش تموم ميشه...بايد انتظار سلامتيمون رو بكشيم...منتظر باشيم...اما نه با گريه وحسرت!!! بلكه با شادي....من كه خودم ميخوام انتظار شيريني رو داشته باشم.... بياين همگي اين انتظارو با شادي تجربه كنيم!! RE: درد دل های مربوط به ام اس - sara.i - 2011/07/16 az vaghti fahmidam marizam kheyli ghose dar shodam daghoon shodam az in marizi daram azab mikesham az ampoolaei ke mizanam badam miad che roozaye sakhtiro migzaroonam cheghadr bi taghat shodam manam midoonam ki va chi baese marizim shodan ama be rooye khodam nayavordam tahe delam moond vali hich vaght nemigam nemibakhshamesh nemidoonam chera |