پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه علمی یاری کنید... - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه علمی یاری کنید... (/Thread-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D9%88-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF) |
RE: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه علمی - ابراهیم - 2015/07/29 یه چیزی به نظرم رسید رادیو ام اس سنتر در مورد این پژوهش با خانم دکتر عباسی یه مصاحبه داشته باشه RE: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه علمی - محمد ارجمند پور - 2015/07/29 یه سوال این پژوهش چه کمکی به ما میکنه من جواب دادم اما سوالاتش مثل بقیه پرسشنامه ها بود اما یه چیزه دیگه به نظرم اگر راهی باشه که یجوری صدایه بچه ها مشکلاتشون به گوش مسئولین مربوطه برسه چون هم من هم همه ی دوستان میدونیم که چه مشکلاتی وجود داره برایه خانم دکتر عباسی هم آرزویه موفقیت دارم RE: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه... - معصومه عباسی - 2015/07/30 آقا محمد عزیز سلام و ممنون از نظری که دادید. اگر صفحه هفتم تاپیک رو مطالعه کرده باشید در مورد یکی از ویژگی های منحصر به فرد این مطالعه و در نتیجه پرسشنامه صحبت شده. نقل قول: سلام به همگی دوستان اتفاقا دو شب پیش یکی از دوستان از طریق پیام خصوصی سئوالی رو در همین رابطه مطرح فرمودند که عین این مطالب رو می آرم شاید مناسب باشه نقل قول: همونطور که در پست اول تاپیک توضیح داده بودم از فواید این مطالعه اینه که: RE: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه علمی - hyd69hyd - 2015/07/30 من شرکت کرده بودم ولی یادم رفته بود به خانم عباسی بگم. RE: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه... - معصومه عباسی - 2015/07/30 (2015/07/30, 01:46 PM)hyd69hyd نوشته است: من شرکت کرده بودم ولی یادم رفته بود به خانم عباسی بگم. دوست عزیز همیشه خندان hyd69hyd گرامی بسیار سپاسگزارم که به من اطلاع دادید و از وقتی که برای تکمیل پرسشنامه سپری کردید متشکرم. به هرحال تکمیل پرسشنامه کمی زمان بر هست و کمی همت می طلبه. امیدوارم که سایر دوستانی هم که لینک پژوهش رو می بینند و یا پیام خصوصی براشون ارسال شده، یه وقتی اختصاص بدن و ما رو همراهی کنند تا هر چه سریع تر داده های مطالعه مون تکمیل بشه و ما بتونیم بریم سراغ تحلیل داده ها و ارائه نتایج...... مطمئنم که بسیاری از دوستان منتظر هستند تا نتایج مطالعه در وبسایت ارائه بشه. باز هم از همه دوستان ام اس ستنری ام ممنونم و اعلا می کنم که شدیدا به همکاری تون نیاز داریم RE: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه علمی - سمیرا67 - 2015/07/30 سلام دوستان اینطوری گفتم همکاری کنید عایا لازم است اینطوری هم بگم مرسی از همه اونایی که همکاری کردن ویه خواهش از شمایی که هنوز فرم ها رو پاسخ ندادین لطفا چند دقیقه وقت بذارین وهمکاری کنین RE: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه علمی - glassheart - 2015/07/31 سلام دوستانی که هنوز وقتی برای پرکردن پرسشنامه نزاشتین به نظرتون واقعا پرکردن این پرسشنامه فایده ای برای کسی جز خودمون داره؟؟,۱۱۰ نفر تعداد کمیه با این همه زحمتی که خانم عباسی عزیز میکشن خواهش میکنم ازتون اگه ممکنه ی وقتی برای پر کردنش صرف کنید RE: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه علمی - glassheart - 2015/07/31 منم به تمام کسانی که شمارشونو داشتم خبر دادم امیدوارم ی همتی بکنند و این پرسشنامه را پر کنن:56: منم به تمام کسانی که شمارشونو داشتم خبر دادم امیدوارم ی همتی بکنند و این پرسشنامه را پر کنن:56: RE: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه علمی - آرزو - 2015/07/31 منم پرسشنامه رو پر کردم ولی یه تعداد از سوالاتش مناسب نبود! موفق باشید. RE: پژوهشی در باره "ام اس" و "ام اس سنتری ها": ما را در این مطالعه... - Kamyar - 2015/07/31 (2015/07/31, 01:08 AM)glassheart نوشته است: سلام دوستانی که هنوز وقتی برای پرکردن پرسشنامه نزاشتین به نظرتون واقعا پرکردن این پرسشنامه فایده ای برای کسی جز خودمون داره؟؟,۱۱۰ نفر تعداد کمیه با این همه زحمتی که خانم عباسی عزیز میکشن خواهش میکنم ازتون اگه ممکنه ی وقتی برای پر کردنش صرف کنیداز چندین روز پیش که ۸۵نفر شرکت کرده بودن تا حالا بعد از کلی تلاش تاره شده ۱۱۰ نفر؟ با این حساب احتمالا تا به عدد ۳۶۰ مورد نظر خانم عباسی برسیم درمان ام اس پیدا شده ! دوست عزیزی که این پست رو می خونی و فرم پر نکردی! یه یا علی بگو و دست به کار فرم شو، زشته ، آبرو ریزیه به خدا! |