2010/12/27, 03:01 PM
سنگدان مرغ دارای امگا ۶ بالایی است و می تواند موجب بروز التهاب در افراد شود.
خدیجه رحمانی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: یکی از سؤالاتی که مردم از متخصصان تغذیه می کنند این است که آیا سنگدان مرغ می تواند جای گوشت را بگیرد.
عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه ایران گفت: به دلیل بالا بودن امگا۶ سنگدان می تواند مصرف آن التهاب زا باشد و برای افرادی دچار بیماری التهابی هستند ماده غذایی مفیدی نیست.
رحمانی گفت: میزان کادنیوم، سرب و کروم در این ماده غذایی بالا است و کلسترول بالایی دارد که هر ۱۰۰ گرم سنگدان مرغ ۳۷۰ میلی گرم کلسترول دارد.
وی افزود: توصیه می شود که از سنگدان مرغ به دلیل دارا بودن چربی ترانس، کلسترول بالا، امگا۶ بالا و وجود عناصر سنگی به عنوان گوشت نمی توان مصرف کرد.
خدیجه رحمانی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: یکی از سؤالاتی که مردم از متخصصان تغذیه می کنند این است که آیا سنگدان مرغ می تواند جای گوشت را بگیرد.
عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه ایران گفت: به دلیل بالا بودن امگا۶ سنگدان می تواند مصرف آن التهاب زا باشد و برای افرادی دچار بیماری التهابی هستند ماده غذایی مفیدی نیست.
رحمانی گفت: میزان کادنیوم، سرب و کروم در این ماده غذایی بالا است و کلسترول بالایی دارد که هر ۱۰۰ گرم سنگدان مرغ ۳۷۰ میلی گرم کلسترول دارد.
وی افزود: توصیه می شود که از سنگدان مرغ به دلیل دارا بودن چربی ترانس، کلسترول بالا، امگا۶ بالا و وجود عناصر سنگی به عنوان گوشت نمی توان مصرف کرد.