سنگدان مرغ دارای امگا ۶ بالایی است و می تواند موجب بروز التهاب در افراد شود.
خدیجه رحمانی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: یکی از سؤالاتی که مردم از متخصصان تغذیه می کنند این است که آیا سنگدان مرغ می تواند جای گوشت را بگیرد.
عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه ایران گفت: به دلیل بالا بودن امگا۶ سنگدان می تواند مصرف آن التهاب زا باشد و برای افرادی دچار بیماری التهابی هستند ماده غذایی مفیدی نیست.
رحمانی گفت: میزان کادنیوم، سرب و کروم در این ماده غذایی بالا است و کلسترول بالایی دارد که هر ۱۰۰ گرم سنگدان مرغ ۳۷۰ میلی گرم کلسترول دارد.
وی افزود: توصیه می شود که از سنگدان مرغ به دلیل دارا بودن چربی ترانس، کلسترول بالا، امگا۶ بالا و وجود عناصر سنگی به عنوان گوشت نمی توان مصرف کرد.
خدیجه رحمانی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: یکی از سؤالاتی که مردم از متخصصان تغذیه می کنند این است که آیا سنگدان مرغ می تواند جای گوشت را بگیرد.
عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه ایران گفت: به دلیل بالا بودن امگا۶ سنگدان می تواند مصرف آن التهاب زا باشد و برای افرادی دچار بیماری التهابی هستند ماده غذایی مفیدی نیست.
رحمانی گفت: میزان کادنیوم، سرب و کروم در این ماده غذایی بالا است و کلسترول بالایی دارد که هر ۱۰۰ گرم سنگدان مرغ ۳۷۰ میلی گرم کلسترول دارد.
وی افزود: توصیه می شود که از سنگدان مرغ به دلیل دارا بودن چربی ترانس، کلسترول بالا، امگا۶ بالا و وجود عناصر سنگی به عنوان گوشت نمی توان مصرف کرد.
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!