2013/03/01, 09:08 AM
تأثير امگا 3 در كاهش حملههاي ام اس
مصرف امگا 3 از پيشرفت بيماري ام اس جلوگيري كرده و از شدت حملههاي بيماري كمتر ميكند.
دكتر عباس فهيمي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: ام اس بيماري سيستم عصبي مركزي است كه در آن غشاي اطراف سلولهاي عصبي دچار آسيب شده و باعث بروز مشكلات حسي و حركتي در اين بيماري ميشود.
وي گفت: مصرف امگا 3 تأثير مناسبي در تكميل غشاي سلولي دارد و بنابراين نقش مهمي در روند بهبود بيماري ام اس خواهد داشت.
وي تصريح كرد: ماهيهاي چرب، گردو، تخم مرغ، كنجد و نارگيل از موادي است كه مقدار قابل توجهي امگا 3 دارد كه تجويز آن براي بيماران مبتلا به ام اس براي كاهش تعداد حملههاي اين بيماري ضروري است.