وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس

نسخه کامل: ضرر مصرف مداوم غذاهای تنوری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
ضرر مصرف مداوم غذاهای تنوری

برخلاف تصور عمومي مبني بر اين كه مصرف غذاهاي تنوري سالم‌تر است بررسي‌ها نشان داده مصرف مداوم اين گونه غذاها نيز مانند غذاهاي سرخ كردني مضر است.

به گزارش اي.بي.سي نيوز، حرارت بيش از حد در طبخ غذاهاي تنوري مانند غذاهاي سرخ كردني بدن را مستعد ابتلا به بسياري از بيماري‌ها و عوارض مي‌كند.

بنا بر همين گزارش، تحقيقات نشان مي‌دهد در حرارت بالا بسياري از مواد مضر فعال شده و با ايجاد جهش‌هايي به دي.ان.اي سلول‌ها آسيب مي‌رسانند.





اين مورد بويژه در مورد غذاهاي داراي قند در معرض حرارت بالا مانند سرخ يا تنوري كردن ايجاد مي‌شود.

كارشناسان بويژه در مورد گروه‌هاي آسيب‌پذيرتر مانند زنان باردار و كودكان هشدار مي‌دهند كه در استفاده از انواع شيوه‌هاي طبخ غذا، اين موارد را مدنظر قرار دهند.

لازم به ذكر است، مواد مضر و سرطان‌زا در بسياري از غذاهاي نيمه آماده و برخي كنسروها نيز با ميزان مختلف موجود است.


كارشناسان توصيه مي‌كنند، افراد براي پرهيز از عوارض بعدي تا حد امكان از غذاهاي بخار پز يا پخته شده استفاده كنند و سرخ و تنوري كردن در حرارت بالا را از شيوه معمول خود حذف كنند.