موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 349
تشکر های دریافت شده :695 بار در 114 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : سعادتی
داروي مورد استفاده :
(2015/07/29, 02:30 PM)nahid نوشته است: نه منظور این نبود که بحث علمی نکنید ، اینه که افسوس گذشته رو نخورید همین!
و از طرفی تاپیک های مختلف که موضوعات مشابهی هم دارن رو هم بخونید.
منم تجربه تغذیه ای و استرسی و.... که بعضی دوستان گفتن رو از اون تاپیک آوردم اینجا چون مهم بود.
من تایپیکهای مختلف را خواندم.موضوع مشابهی ندیدم مگر اینکه هر موضوع مرتبط با تغذیه را یکی بدانیم.اینقدر موضوعات ساده دیدم که واقعا این سوال برام پیش اومده که علت واقعی مخالفت با این موضوع و نظر سنجی چیه.
دیگه هیچ وقت بحث علمی نخواهم کرد
بدرود
ببار ای ابر می اندود من مستانه ام کن
بسوز اندیشه را از بیخ و بن دیوانه ام کن
چو رودی بر روانم شو روان ای دولت شعر
بکن تن را ز من ،من را زجان، جانانه ام کن
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
من که مخالفت نکردم که در جواب من گفتید .
نظر سنجی رو هم دوست دیگه ای گذاشتن ، عنوانشم این بود که خوابگاهی بودید یا نه ؟ این عنوان مورد نظر شما بود ؟! خودتون که بعدها نوشتید ملاک خوابگاهی بودن نیست .
از اول تا بیش از 10 پست همش در مورد تغذیه بود و بعد از 11 ساعت شما اومدید و تازه صحبت از محیط زندگی و... شد. شما از اول موضوع بحث رو بروشنی تعیین نکردید ، فقط یه خبر رو دادید .
میخواهید ما چون رنگمون فرق میکنه تو بحثتون اصلا نیاییم و نظر ندیم؟!
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 297
تشکر های دریافت شده :215 بار در 59 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمدعلی صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
2015/07/29, 10:21 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/07/29, 10:21 PM، توسط ali1357.)
آخر چه ربطی دارد. غذای معمول خیلی از دانشجوها همین است. چند نفر ام اس می گیرند؟ این ادعای حکیم سنتی من را یاد ضرب المثل" ناخوش خر خورده " می اندازد.
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 349
تشکر های دریافت شده :695 بار در 114 پست
دكتر معالج : سعادتی
داروي مورد استفاده :
(2015/07/29, 09:43 PM)nahid نوشته است: من که مخالفت نکردم که در جواب من گفتید .
نظر سنجی رو هم دوست دیگه ای گذاشتن ، عنوانشم این بود که خوابگاهی بودید یا نه ؟ این عنوان مورد نظر شما بود ؟! خودتون که بعدها نوشتید ملاک خوابگاهی بودن نیست .
از اول تا بیش از 10 پست همش در مورد تغذیه بود و بعد از 11 ساعت شما اومدید و تازه صحبت از محیط زندگی و... شد. شما از اول موضوع بحث رو بروشنی تعیین نکردید ، فقط یه خبر رو دادید .
میخواهید ما چون رنگمون فرق میکنه تو بحثتون اصلا نیاییم و نظر ندیم؟!
بله حق با شماست من به موضوع نظرسنجی دقت نکردم.
من فقط خواستم موضوع مفیدی ارائه کرده باشم چون واقعا برای خودم جالب بود.یکی از دلایلی که باعث قوت نتیجه یک آزمایش میشه تکرار پذیری اونه که در این مورد دیده میشه.
از حسن توجه همتون سپاسگزارم.
ببار ای ابر می اندود من مستانه ام کن
بسوز اندیشه را از بیخ و بن دیوانه ام کن
چو رودی بر روانم شو روان ای دولت شعر
بکن تن را ز من ،من را زجان، جانانه ام کن
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 992
تشکر های دریافت شده :2311 بار در 542 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : دکتر مقدسي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
به نظر من از داستان خوابگاه و غذاهاي كنسروي بگذريم بحث طبع ماها و غذاهاي سردي كه با توجه به علاقه مون مي خورديم بيشتر موثره بهتره يه نظرسنجي بذاريم كه طبع شما چيست؟ گرم يا سرد؟ من خودم هميشه عاشق لواشك و ترشي و ماست و غذاهاي سرد بودم
مرگ و زندگی در قدرت زبان است.
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 211
تشکر های دریافت شده :38 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر غلامعلی شهیدی
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
(2015/07/29, 10:36 AM)سمیرا67 نوشته است: نیلوفری جان من یه کتابچه خوندم درمورد دکل های مخابراتی وتأثیر اون بر به خطر افتادن سلامتی.چیزی که توی اون کتاب نوشته شده بود درواقع این نظر رو رد میکرد
حتی نوشته بود میزان اشعه ای که از این دکل ساطع میشه از اشعه گوشی شخصی شما کمتره ونمیتونین اون رو موثر در سلامت یا بیماری بدونین.دکل ایرانسل تو زمین بابای من تو یه منطقه مسکونی هست.وقتی چندتا از خانواده های اون منطقه اعتراض کردن مسئولای دکل خودشون پزشک آوردن با سند ومدرک مردم رو قانع کردن که مشکلی پیش نمیاد الان چند ساله اون دکل اونجاست وخدا رو شکر مشکلی پیش نیومده
اینکه ایرانسل پزشک بیاره و توجیه کنه که طبیعیه!
هر نوع وسیله الکتریکی که جریان ازش میگذره امواج الکترومغناطیس از خودش ساطع میکنه و اگر این منابع در اطراف بدن یک فرد زیاد بشن و تجمع پیدا کنن انواع بیماری ها رو میتونه عارض بشه برحسب میزان مقاومت بدن فرد که اون هم به ژنتیک، سبک زندگی و تغذیه آدم ها ربط داره
فرض کنین دونفر کنار ترانس ولتاژ بالا - اصطلاحا فشار قوی به مدت 10 سال زندگی کنن یکی سرطان میگیره اون یکی نه
اینها همش احتمالات هست و وقتی میشه احتمالات رو کاهش داد چرا ابن کار رو نکنیم
اون دکل مخابراتی یا BTS ها هم توان ارسالیشون مهمه و یه اپراتور هیچ وقت نمیاد پلن کاریش رو افشا کنه..
من از اساتیدم پرسیدم و جوابشون این بود دورتر بهتر!
مصاحبه ی یکی از اساتید من که دکتری تخصصی مخابرات هستند.
اینجا
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...