انجمن ام. اس استان خوزستان به اطلاع می رساند یازدهمین سمینار علمی - فرهنگی حمایت از بیماران ام. اس استان خوزستان در تاریخ پنج شنبه 13/11/90 از ساعت 8 الی 12 ظهر درمحل سالن سینمای نیوسایت واقع در اهواز نیوسایت ( کوی فدائیان اسلام ) باشگاه نفت شماره یک برگزار می گردد.
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
یازدهمین سمینارعلمی-فرهنگی حمایت از بیماران MS خوزستان
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/01/09, 10:48 PM
من با اینکه 15ام امتحان دارم سعی میکنم بخونمو حتما میرمدوستای خوزستانی شما هم بیاین میخوام ببینمتونا
2012/01/10, 04:23 PM
منم سعی می کنم بیام.امیدوارم باز از اون فیلمای درام نزارن که واسه اینکه دل 4تا خیر بسوزه خودمونو بدتر کباب کنن
براى تو
براى چشمهايت.. براى من براى دردهايم.. براى ما اى كاش خدا كارى بكند...
2012/02/03, 12:17 AM
من امروز رفتم همایش...مفید بود ....دست همه ی کسایی به برگزاری هرچه بهتره همایش کمک میکنن درد نکنه ..و امیدوارم مسئولین به وعده هایی که میدن عمل کنن
یاس جان امروز از بچه ها شنیدم انجمن سال گذشته CDهمایشو به بیمارا میداده ولی امسالو نمیدونم.
2012/02/03, 11:57 AM
به من که هیچ وقت CDندادناین سری هم مرخصی نداشتم نتونستم بیام
براى تو
2012/02/03, 12:04 PM
خب حداقل بگید در مورد چی بود همایش ؟ چی شد چی گفتن دکترا کیا بودن و .........................
هیشکی هیچی نمیگهحرفی،گزارشی
پذیرایی چطور بود؟خوراکی چی دادن؟
براى تو
یاس و ساغر جون دکترا که دکتر مجدی نسب و شالبافان بودن در مورد ام اس و انواعش صحبت شد و در مورد داروی خوراکی که گفتن تو ایران تولیدشده فقط برای نوع ام اس عود شونده فروکش کننده مناسبه و برای کسایی تجویزمیشه که به داروهای دیگه جواب ندادن و اینکه هنوز در مرحله ی تحقیقه(فک کنم یه جورایی مثه سینووکس) و برای شروعش باید 1هفته اول شروع درمان توی بیمارستان بستری شد.... واینکه این نوید رو دادن که دارویی داره تولید میشه که طی دوران بارداری هم استفاده میشه.....
گفتن احتمال ابتلای ام اس در خواهر و برادران فرد بیمار 5درصد و فرزندان فرد بیمار3درصده(که خیلی کمه) و بهتره تست ویتامینdبدن و اگه کمتر از حد نرمال بود استفاده از ویتامین رو شروع کنن چون احتمال ابتلا در این افراد بیشتره.....گفتن یه ویروس هست به اسم ابشتن باربیروس(فکرکنم همین بود) که ممکنه این ویروس در ایجاد بیماری ام اس دخیل باشه..... از فیزیوتراپیستا هم استاد گلم دکتر گوهر پی صحبت کردن و گفتن که وقتی برای گرفتگی عضله و یا مشکلی به فیزیوتراپیست مراجعه میکنید حتما بگید ام اس دارید واینکه فیزوتراپی یه جورایی مشاوره هم هست و قبل از اینکه مشکلتون حاد بشه به فیزیوتراپیست باتجربه مراجعه کنید و اینکه فیزیوتراپی همش الکتروتراپی و لیزر و کار با دستگاه نیست و خیلی از تمرین ها تاثیر خیلی زیادی دارن ...... در مورد آب درمانی هم صحبت شد... از طرف بیمه گفتن که چون ما بیمارای ام اس زود زود دفترچمون تمام میشه میتونیم مراجعه کنیم به دفتر اسناد پزشکی و معرفی نامه بگیریم..... از طرف بانک ثامن قول دادن وام بدن به بیمارا... بعدم موسیقی و نمایش و پرسش و پاسخ ساغر جان پذیرایی هم موز ورانی و کیک و بادام زمینی بود....چند تا کتاب و دفترچه دادن(میخوای اسمشونو هم بعدا بهت میگم) و یه خودکار که شکل آمپوله که من باهاش خیلی حال کردم اینا چیزایین که یادم مونده .....
2012/02/04, 11:59 PM
مرسی ایناز جون.اخه قربونت بشم کم امپول تو دستمونه ،بیایم خودکار امپولی هم دست بگیریم؟
کاش انجمن ازون دفترچه ها به ما میداد مرسی بابت گزارشت
براى تو
2012/02/05, 06:08 PM
خب ایکاش دفترچه و کتاباش رو اینجا میذاشتی ما هم ببینیم مثل کاریکه قبلا بچه ها انجام داده بودن رفته بودن همایش اگه هم تکراریه یا زیاد مهم نیست بیخیال
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir