2012/02/22, 06:36 PM
گوشت گیاهی تولید شد
سلامت نیوز : یك محقق آمریكایی موفق به تولید گوشت با پایه گیاهی شده است كه از لحاظ طعم شباهت زیادی با گوشت حیوانات دارد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل ازایسنا، پیشبینی میشود مصرف گوشت تا سال ۲۰۵۰ به دو برابر میزان فعلی برسد و دستاورد جدید در تولید گوشت با پایه گیاهی میتواند پاسخگوی نیاز سیریناپذیر مردم جهان به مصرف گوشت و گامی مهم در جهت پیشگیری از عوارض ناشی از مصرف این محصول باشد.
«پاتریك براون» متخصص زیستشناسی مولكولی دانشگاه استانفورد معتقد است: میتوان با استفاده از مواد گیاهی فراوان و ارزان كه در اطراف ما وجود دارند، یك ماده غذایی مقوی و سرشار از پروتئین تولید كرد كه از لحاظ ظاهر و طعم مشابه گوشت حیوانات است.
این محقق فعالیت خود را بر روی بینیاز شدن از مصرف گوشت حیوانات متمركز كرده است. با توجه به گرایش روزافزون مردم جهان به مصرف گوشت در آینده نزدیك شاهد بروز فاجعه زیست محیطی خواهیم بود، چرا كه تولید دام بیشتر نیازمند مرتع بیشتر است. علاوه بر این كاهش پرورش احشام به كم شدن انتقال بیماریهای مشترك دام و انسان نیز كمك خواهد كرد.
پیش از این نیز تحقیقاتی در خصوص تولید گوشت حیوانات در آزمایشگاه انجام شده بود.
«مارك پست» از محققان دانشگاه آیندهوون هلند تأكید میكند: این روش كه مبتنی بر تكنیك سلول های بنیادی برای رشد اندامهای جایگزین یا تولید بافت انسانی در آزمایشگاه است، بسیار پر هزینه بوده و برای تولید انبوه گوشت مناسب نیست.
روش ابداعی محقق آمریكایی در مقایسه با سایر ایدهها، مقرون به صرفهتر بوده و در صورت طعم مناسب میتواند جایگزین مناسبی برای گوشت حیوانات باشد. گوشت تولید شده با پایه گیاهی احتمالا تا پایان سال جاری میلادی به بازار عرضه خواهد شد.
سلامت نیوز : یك محقق آمریكایی موفق به تولید گوشت با پایه گیاهی شده است كه از لحاظ طعم شباهت زیادی با گوشت حیوانات دارد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل ازایسنا، پیشبینی میشود مصرف گوشت تا سال ۲۰۵۰ به دو برابر میزان فعلی برسد و دستاورد جدید در تولید گوشت با پایه گیاهی میتواند پاسخگوی نیاز سیریناپذیر مردم جهان به مصرف گوشت و گامی مهم در جهت پیشگیری از عوارض ناشی از مصرف این محصول باشد.
«پاتریك براون» متخصص زیستشناسی مولكولی دانشگاه استانفورد معتقد است: میتوان با استفاده از مواد گیاهی فراوان و ارزان كه در اطراف ما وجود دارند، یك ماده غذایی مقوی و سرشار از پروتئین تولید كرد كه از لحاظ ظاهر و طعم مشابه گوشت حیوانات است.
این محقق فعالیت خود را بر روی بینیاز شدن از مصرف گوشت حیوانات متمركز كرده است. با توجه به گرایش روزافزون مردم جهان به مصرف گوشت در آینده نزدیك شاهد بروز فاجعه زیست محیطی خواهیم بود، چرا كه تولید دام بیشتر نیازمند مرتع بیشتر است. علاوه بر این كاهش پرورش احشام به كم شدن انتقال بیماریهای مشترك دام و انسان نیز كمك خواهد كرد.
پیش از این نیز تحقیقاتی در خصوص تولید گوشت حیوانات در آزمایشگاه انجام شده بود.
«مارك پست» از محققان دانشگاه آیندهوون هلند تأكید میكند: این روش كه مبتنی بر تكنیك سلول های بنیادی برای رشد اندامهای جایگزین یا تولید بافت انسانی در آزمایشگاه است، بسیار پر هزینه بوده و برای تولید انبوه گوشت مناسب نیست.
روش ابداعی محقق آمریكایی در مقایسه با سایر ایدهها، مقرون به صرفهتر بوده و در صورت طعم مناسب میتواند جایگزین مناسبی برای گوشت حیوانات باشد. گوشت تولید شده با پایه گیاهی احتمالا تا پایان سال جاری میلادی به بازار عرضه خواهد شد.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.