امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احساس سوزش و درد در کف پا
#1
من یه مدته احساس سوزش کف پاهام به خصوص پای راست و پاشنه پا دارم آیا مربوط به ام اسه؟ آیا ممکنه پلاک نخاعی داشته باشم و علتش این باشه ؟من تا حالا ام آر آی نخاع ندادم یعنی دکتر نداده... راهنماییم کنید دوستان...مرسی
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
#2
سلام مرتضی رئوف هستم بیمار گول اس روحیه فوق العاده ای دارم ولی درد عذابم میده در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو مشغول کارم درد کف پا و سردرد امانم را بریده درخواست هم فکری دارم از دوستان !
#3
سلام من قبلان همین مشگل را داشتم کف پای من گزگز میکرد انگار رو خورده شیشه راه میرم ؟رفتم دکتر برایم ازمایش نوشت 3تا از ویتامین بدنم کم بود دارو ویتامین استفاده کردم مشگل پایم حل شد شما به پزشک مراجع کنید حتما مشگل شما برطرف میشه با احترام موحدicon_questionicon_questionicon_question
#4
متخصص مغز و اعصاب یکی از علت‌های کف سوزش پا را آسیب اعصاب آن بیان کرد و گفت: ممکن است بیماری‌های فراوانی عامل سوزش پا باشد.
به گزارش جهان به نقل از خبرگزاری سینا، دکتر حمیدرضا قلیانچی لنگرودی گفت: احساس سوزش در پاهای شما ممکن است به علت آسیب اعصاب پا‌ها بوده که به این مشکل نوروپاتی می‌گویند.

وی ادامه داد: اگرچه ممکن است بیماری‌های فراوانی (از جمله ضایعات نخاعی، تنگی کانال نخاع کمری، MS و...) باعث سوزش پا‌ها شوند، نوروپاتی دیابتی از بقیه شایع‌تر است، بیشتر درمان‌های سوزش پا‌ها بر روی پیشگیری از آسیب بیشتر عصب و کاهش درد متمرکز هستند.

متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه غالبا نوروپاتی علت سوزش پا است، گفت: رشته‌های عصبی آسیب دیده احتمالا بیش از حد فعال شده و اشتباهی پیغام می‌دهند، علیرغم اینکه زخمی یا آسیبی در پا وجود نداشته رشته‌های عصبی آسیب دیده سیگنال درد را به مغز می‌فرستند.

وی با بیان اینکه در بیشتر بیماران ابتدا احساس مورمور شدن و خواب رفتن پا نیز دیده می‌شود،افزود: بسیاری از بیماران ذکر می‌کنند که پا‌هایشان به لمس بیش از حد حساس است، درجه بندی سوزش پا ممکن است از خفیف تا ناتوان کننده باشد.

قلیانچی با اشاره به اینکه تاکنون دیابت و سوء مصرف الکل از شایع‌ترین علل نوروپاتی در پا‌ها در دنیا دیدانست.

وی نارسایی کلیه، نوروپاتی فیبرهای کوچک، کمبود ویتامین B۱۲، کمکاری تیرویید، HIV/AIDS، پلی نوروپاتی آمیلویید، مصرف داروهای شیمی درمانی، مصرف بیش از حد ویتامین B۶، ایزونیازید، آمیودارون، متفورمین، سندرم گیلن باره، ادم (ورم) یا تجمع مایعات و فشار خون بالا، اسکولیت‌ها (التهاب عروق خونی)، مسمومیت با فلزات سنگین (سرب-جیوه- آرسنیک) را از دیگرعلل نوروپاتی در پا‌ها بیان کرد.

این متخصص مغز و اعصاب درباره تشخیص سوزش پا بیان کرد: بیشتر بیماران با سوزش پا یک علت محتمل (مانند دیابت) که براحتی تشخیص داده می‌شود را دارند و دیگر نیازی به بررسی بیشتر نیست، در سایر بیماران که سوزش پا ناگهانی شروع شده یا سریعا بد‌تر می‌شود یا هیچ علت واضحی ندارد تستهای بیشتری برای تشخیص لازم است.

قلیانچی گفت: برای تشخیص این بیماری از روش‌های مختلفی از جمله الکترومیوگرافی (EMG)، تستی که عملکرد عضلات را با ثبت فعالیت الکتریکی داخل آنها نشان می‌دهد(توسط ابزاری که روی پوست وصل شده و یا سوزنی که به داخل عضله می‌رود.)

وی ادامه داد: بررسی سرعت هدایت عصبی (NCS)، با تحریک یک عصب و پاسخ عضله مربوط به این عصب می‌توان سرعت هدایت پیام الکتریکی در آن را اندازه گرفت.

قلیانچی ادامه داد: تست‌های آزمایشگاهی روش دیگری است که در آن تست‌های خون، ادرار، مایع نخاع و سطوح ویتامین‌ها در خون می‌توانند کمک‌کننده باشد.

وی افزود: همچنین بیوپسی عصب به نحوی که پزشک مغز و اعصاب به ندرت ممکن است به بیمار پیشنهاد بدهد که تکه‌ای از عصب پا برداشته و بررسی میکروسکوپی شود از دیگر روش‌های تشخیص این بیماری است.

متخصص مغز و اعصاب به درمان سوزش پا‌ها اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین درمان سوزش پا مربوط به نوروپاتی، توقف آسیب عصب است، در بعضی از موارد درمان بیماری زمینه‌ای، نوروپاتی و علایم آن را تخفیف می‌دهد، در بقیه شرایط پزشک فقط به درمان علایم می‌پردازد نه علت آن.

وی افزود: در بیماری دیابت درمان اصلی نگه داشتن قند خون در محدوده طبیعی است که توسط درمان خوراکی و اغلب انسولین و تغییر رژیم غذایی انجام می‌گیرد، در مورد کمبود ویتامین B۱۲ مصرف آن به صورت خوراکی یا تزریقی این کمبود را بر طرف می‌کند.

قلیانچی ادامه داد: در بیماری مزمن کلیوی دیالیز ممکن است برای حذف علل نوروپاتی لبه کار گرفته شود، در کمکاری تیروئید نیز مصرف قرص‌های خوراکی هورمون تیروئید می‌تواند باعث بهبود نوروپاتی و علایم سوزش پا شود.

متخصص مغز و اعصاب در پایان تاکید کرد: درمان درد و احساس غیر طبیعی در پا‌ها بوسیله گاباپنتین، پره گابالین، آمی تریپتیلین، کاربامازپین، دولوکستین و توپیرامات و ونلافاکسین به دستور پزشک انجام می‌شود، برای سوزش پا در پای ورزشکاران داروهای ضد قارچ می‌توانند باعث بهبودی عفونت قارچی و علایم سوزش شوند.
#5
با سلام من مدت یک ساله که آزارام مصرف میکنم و 5 ماه که داروی دالفیرا جهت کمک کردن به راه رفتنم ولی نزدیک دوماه که شبها بدن درد دارم و کف پام سوزش داره لطفا راهنمایی کنید
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  احساس سوزش و تورم در پوست دست و پا mehdernet2 27 35,909 2019/11/26, 05:57 PM
آخرین ارسال: سمیرا67
  احساس برق گرفتگي ( لرمیت ) sara 130 192,760 2018/08/20, 12:52 PM
آخرین ارسال: Silverlight



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست