2011/09/25, 07:00 PM
منم AB هستم . و مثل همنفس فکر می کنم اکثر خصوصیات در موردم صدق می کرد غیر از بی ثباتی که خییییییییییییییلی صدق می کرد البته بی ثباتی روحیه و حال و هوا
...
گروه خونی خود را بشناسید!
|
|||||||||
2011/09/25, 07:00 PM
منم AB هستم . و مثل همنفس فکر می کنم اکثر خصوصیات در موردم صدق می کرد غیر از بی ثباتی که خییییییییییییییلی صدق می کرد البته بی ثباتی روحیه و حال و هوا
...
2011/09/25, 07:11 PM
خیلی باحال بود مچکرم از همه کساییکه این مطالب جالب رو میزارن
منo+ ام
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
2011/09/27, 02:52 PM
گروه خونيA كه حرف اولAgrarian يعني كشاورزي ميباشد. نماينده گروه خوني است كه در نتيجه دگرگوني خوراك انسان به محصولات وفرآورده هاي كشاورزي بوجودآمده است واين گروه خوني درحدود 25 تا 15هزارسال پيش درآسياي مركزي يا درخاورميانه درنواحي اطراف درياي مازندران بوده اند.
(یعنی گروه خونی من طی چندیدن نسل و به دلیل شغل اجداد اولیه و آب و هوای محل سکونتشون شکل گرفته) خب پژوهشگر جان اون قدیما همه یا کشاورز بودن یا دامدار....نمیدونستن میتونن دکتر مهندس هم بشنوگرنه اقدام میکردن) براساس پژوهشها، افراد گروه خونی A حالات افسردگی دارند، خجالتی، آرام، دو دل، نگران، خوددار و حساس، كمي بدبين هستند، براساس نتایج این تحقیق گروه خونی A بیشترین مشارکت را در بین گروه دارا می باشد.... جاداره از پژوهشگران محترم تشکر کنم.واقعا اگه نبودن کی این اطلاعات رو به ما میداد.یکی نیست بهشون بگه خب A و O زیادترن نسبت به بقیه. به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2011/09/27, 03:42 PM
ببخشید اما این مثبت و منفی گروه خونی ها یعنی به درد نمی خوره؟
فرقی ندارن با هم؟ بعد اگه کسی ندونه گروه خونش چیه از کجا بدونه کدوم یکی از ایناست؟؟؟ البته من خودم B+ هستم!! " Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
2011/10/16, 06:46 PM
چجالب من جزو گروه خونی هستم که بیشتر از همه موجودیت داره.+o
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
2011/11/17, 08:15 PM
مرسی جالب بود منم گروه خونیم B+
بزرگترین مصیبت انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور کافی برای خاموش ماندن...
ممنونم مه سا جان من AB + هستم اما بقول دوستان بی ثباتی اصلا در من معنا نداره
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
2011/11/17, 11:33 PM
به نظرتون خیلی زشته اگه بگم من نمیدونم گروه خونیم چیه؟؟؟
دفعه پیش که آزمایش خون دادم خانمه گفت باید دکترت توی آزمایشت بنویسه تا ما بتونیم برات مشخص کنیم
رنگین کمان پاداش کسانی است که تا انتهای باران ایستاده اند.
2012/02/09, 11:27 PM
گروه خونی o:
افرادی که این گروه خونی را دارند از نظر ویژگی های روانشناسی و شخصیتی افرادی اجتماعی و سالم بوده ، تمایل به خوردن غذاهای گوشتی و میوه ها دارند و میل چندانی به گروه غلات ندارند. چنین افرادی می توانند سیاستمدار، وزیر، سرمایه گذار یا ورزشکار خوبی باشند.
Together we stand
Divided we fall
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
5 مهمان |