2011/02/23, 07:54 PM
این کار اینقدر مهم هست که نوبل پزشکی رو بهش بدن
یا مث بمب تو دنیا صدا کنه!
مسخره اس واقعا
یا مث بمب تو دنیا صدا کنه!
مسخره اس واقعا
گذری بر تاریخچه دارویی ام اس !
|
||||||||||||
2011/02/23, 07:54 PM
این کار اینقدر مهم هست که نوبل پزشکی رو بهش بدن
یا مث بمب تو دنیا صدا کنه! مسخره اس واقعا
2011/02/23, 07:59 PM
بالاخره باید یه عده آدم باشن جیب بعضی از کلاهبردارا رو پر کنن
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
اگه هنوز استفاده نکردین چطور مطمئنین ؟
شما یه پست بدون تبلیغ هم داشتی تا حالا ؟ این شبکه ها هم که نام بردین ، هیچ آبرو و اعتباری پیش مردم ندارن. آخرش نفهمیدم متخصص چیه .یکی می گفت قبلا تو ایران انرژی درمانی می کرده. در ضمن اگه هدف اطلاع رسانی باشه ،آدم یه مطلب رو یه بار میگه ، نه صد بار. امروز عصبانیما !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2011/02/24, 01:58 PM
(2011/02/23, 06:56 PM)fireboud نوشته است: مینا خانوم الان با این حرفتون من گیج شدم چون : من هم مثل خیلی از دوستان اولش شک داشتم به این قضیه که نکنه کلاهبرداری باشه به خاطر همین تصمیم گرفتم پکیج 1 ماهه ایشون رو سفارش بدم تا اگه صحت نداشته باشه کمتر ضرر کرده باشم بعد از 40 روز بسته بدستم رسید باور کنید با همون استفاده یک ماهه علایم تاری دیدم کلی بهبودی یافت طرز راه رفتنمم با شخص عادی هیچ تفاوتی نداره .در نتیجه رضایتی که حاصل کردم تصمیم به سفارش پکیج 6 ماهه گرفتم تا به امید خدا بهبودی کامل را حاصل کنم. چون فعلا داروها بدستم نرسیده بتا فرون را استفاده میکنم. به هر حال من دوست داشتم تجربه خود را در اختیار دوستان نیز بذارم.هر کسی مختار است. من هم آرزوی سلامتی و بهبودی کامل همه بیماران را دارم.
امیدوارم همین طور باشه و این پکیج ها از 1 ماه و 6 ماهه به 12 ماه و 24 ماه و ... نکشه
ولی باز هم میگم این ها دلیلی بر صحت این مسئله نیست
gone out
follow the white rabbit [/b]
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |