موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :2 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر اشجع زاده
داروي مورد استفاده :
سلام عزیزان خوبین؟ من یک سال و نیم هس که تشخیص ام اس دادن برام . الان چشم چپم مشکل داشت رفتم دکتر برام ازمایش رماتیسم نوشته حالا تو جوابش نوشته weakly posetive. الان یعنی وضعیت من خیلی حاد هست؟ دکتر گفتم یک ماه کورتن بخورم بعد برم پیشش. چیکار کنم؟؟؟
دارم میمیرم؟
تشکر های اهدا شده: 135
تشکر های دریافت شده :100 بار در 29 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر عارف رجبی
داروي مورد استفاده : تایسبری - Biogen
(2014/06/02, 08:44 AM)fatima m نوشته است: سلام عزیزان خوبین؟ من یک سال و نیم هس که تشخیص ام اس دادن برام . الان چشم چپم مشکل داشت رفتم دکتر برام ازمایش رماتیسم نوشته حالا تو جوابش نوشته weakly posetive. الان یعنی وضعیت من خیلی حاد هست؟ دکتر گفتم یک ماه کورتن بخورم بعد برم پیشش. چیکار کنم؟؟؟
دارم میمیرم؟
سلام.اين چه حرفيست دوست عزيز!قوي باش و اميدوار.توصيه مي كنم به حرف پزشكت گوش بدي.
تشکر های اهدا شده: 5428
تشکر های دریافت شده :1667 بار در 541 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
(2014/06/02, 09:15 AM)kamal نوشته است: (2014/06/02, 08:44 AM)fatima m نوشته است: سلام عزیزان خوبین؟ من یک سال و نیم هس که تشخیص ام اس دادن برام . الان چشم چپم مشکل داشت رفتم دکتر برام ازمایش رماتیسم نوشته حالا تو جوابش نوشته weakly posetive. الان یعنی وضعیت من خیلی حاد هست؟ دکتر گفتم یک ماه کورتن بخورم بعد برم پیشش. چیکار کنم؟؟؟
دارم میمیرم؟
سلام.اين چه حرفيست دوست عزيز!قوي باش و اميدوار.توصيه مي كنم به حرف پزشكت گوش بدي.
فاطيما خانوم اين ترس وناراحتى اصلا چيز خوبى نيست ازقديم گفتند: ترس برادر مرگه. خودتو کنترل کن تا آرامش بگيرى وبتونى درست فکر کنى که چيکار کنى. بيمارى که اومده و شما هم مقصرش نبودى ديگه غم و اندوه رو باهاش قاطى نکن عزيزم
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 271
تشکر های دریافت شده :1585 بار در 454 پست
سال تشخيص بيماري : 82 یا 83
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینومر
(2014/06/02, 08:44 AM)fatima m نوشته است: سلام عزیزان خوبین؟ من یک سال و نیم هس که تشخیص ام اس دادن برام . الان چشم چپم مشکل داشت رفتم دکتر برام ازمایش رماتیسم نوشته حالا تو جوابش نوشته weakly posetive. الان یعنی وضعیت من خیلی حاد هست؟ دکتر گفتم یک ماه کورتن بخورم بعد برم پیشش. چیکار کنم؟؟؟
دارم میمیرم؟
نوشتی weakly positive.یعنی به احتمال ضعیف مثبت.پس وضعت حاد نیست.نگران نباش.اون کورتون خوراکی که بهت داده بابت پیشگیری هست.اون احتمال ضعیف رو خودت ضعیف تر کن.اگه دایم بخوای بهش فکر کنی و روش زوم کنی بدتر میشی . آن گاه می شه تلقین منفی.تلقین هم مثبت داره و هم منفی.دنبال منفی اش نرو.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری
پیش آر پیاله را که شب می گذرد
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :2 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر اشجع زاده
داروي مورد استفاده :
(2014/06/02, 09:24 AM)برگ 7 نوشته است: (2014/06/02, 09:15 AM)kamal نوشته است: [quote='fatima m' pid='431072' dateline='1401686059']
سلام عزیزان خوبین؟ من یک سال و نیم هس که تشخیص ام اس دادن برام . الان چشم چپم مشکل داشت رفتم دکتر برام ازمایش رماتیسم نوشته حالا تو جوابش نوشته weakly posetive. الان یعنی وضعیت من خیلی حاد هست؟ دکتر گفتم یک ماه کورتن بخورم بعد برم پیشش. چیکار کنم؟؟؟
دارم میمیرم؟
فاطيما خانوم اين ترس وناراحتى اصلا چيز خوبى نيست ازقديم گفتند: ترس برادر مرگه. خودتو کنترل کن تا آرامش بگيرى وبتونى درست فکر کنى که چيکار کنى. بيمارى که اومده و شما هم مقصرش نبودى ديگه غم و اندوه رو باهاش قاطى نکن عزيزم
[/quoteاین که ام اس با رماتیسم با هم. هست خطرناک نیست؟
من خیلی میترسم