موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2933
تشکر های دریافت شده :803 بار در 419 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر منصور
داروي مورد استفاده :
(2010/05/23, 06:52 AM)SAEEDNT125 نوشته است: دوستان گرامي
بطور كلي نه اعضا و نه حتي خون يك بيمار ام اسي را به كسي نميدهند چون هنوز نميدانند ام اس از چه چيز بوجود آمده بنابراين اگر بدانند اهدا كننده مبتلا به ام اس بوده بيخيال آن ميشوند. به هر حال اگر اعضاي بدن ما بدرد كسي نمي خورد بدرد خود ما ميخورد و زحمتشان را به خوبي كشيده اند بهتر است ما هم آنها را بيشتر دوست داشته باشيم و بهتر از آنها نگهداري كنيم.
منم از دکترم در مورد خون دادن سوال کردم
گفت هیچ موردی نداره
دوست دارم وقتی که چشمات می بندی....با من به دردای این دنیا می خندی....
موضوعها: 25
تشکر های اهدا شده: 5014
تشکر های دریافت شده :5558 بار در 2066 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
2010/05/24, 08:42 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/05/24, 08:47 PM، توسط anaram.)
(2010/05/22, 09:54 AM)sedigheh نوشته است: بنظرتون با این همه دارو و کورتون و بتافرون که رفته تو اعضای ما به درد کسی میخورن؟؟؟؟؟؟؟
چرا كه نه عزيزم؟
(2010/05/23, 01:11 AM)kami نوشته است: من اعضاي بدنمو نميدم ! نميخوام ! اون دنيا بدون كليه يا قلب يا ... چيكار كنم !؟
اما اگه كسي خريدار بود ميفروشيم ! 2 عدد كليه اصل سوئد . قلب اصل فرانسه . بغيشم اصله !
فقط پوست قسمتاي تزريق شده . يكم چيني شده جنسش !!!
من چيكار كنم تو رو آخه؟
بطور كلي نه اعضا و نه حتي خون يك بيمار ام اسي را به كسي نميدهند چون هنوز نميدانند ام اس از چه چيز بوجود آمده بنابراين اگر بدانند اهدا كننده مبتلا به ام اس بوده بيخيال آن ميشوند. به هر حال اگر اعضاي بدن ما بدرد كسي نمي خورد بدرد خود ما ميخورد و زحمتشان را به خوبي كشيده اند بهتر است ما هم آنها را بيشتر دوست داشته باشيم و بهتر از آنها نگهداري كنيم.
آقا سعيد حرف مجتبي كاملن درسته
ام اس ربطي به باقي اعضا نداره
(2010/05/24, 07:56 PM)Morteza نوشته است: منم از دکترم در مورد خون دادن سوال کردم
گفت هیچ موردی نداره
آره . حتي من دچار تالاسمي مينور هستم و بازم خون دادن مشكلي ايجاد نميكنه ( خونم بدرد ميخوره
)
فقط اشكالش اينه كه خودم يكي از كانديداهاي تزريق خون هستم
بچه ها واقعا يه سوال برام پيش اومده . من دچار كم خوني حاد هستم و حتي يه زمان هايي هموگلوبينم رويه شش يا هفته . طبق گفته متخصصين خون بايد توي اينجور مواقع خون تزريق كنن ولي بخاطره ام اسم همچين ريسكي رو قبول نكردم .
حالا واقعا تزريق خون واسه ام اس بده؟
آنارام باشید
موضوعها: 107
تشکر های اهدا شده: 911
تشکر های دریافت شده :2505 بار در 772 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : ------
داروي مورد استفاده : بتافرون
آنارام من گروه خونیم او مثبته اگه خواستی می تونم چند تا کارت اهدا خون که دارم رو برات بفرستم تا هر موقع نیاز داشتی بتونی ازش استفاده کنی . البته خودم دقیقا نمی دونم چجوری می شه از کارت اهدا خون استفاده کرد .
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
موضوعها: 25
تشکر های اهدا شده: 5014
تشکر های دریافت شده :5558 بار در 2066 پست
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
(2010/05/24, 09:34 PM)mojtaba2iran نوشته است: آنارام من گروه خونیم او مثبته اگه خواستی می تونم چند تا کارت اهدا خون که دارم رو برات بفرستم تا هر موقع نیاز داشتی بتونی ازش استفاده کنی . البته خودم دقیقا نمی دونم چجوری می شه از کارت اهدا خون استفاده کرد .
من فعلن تويه خوده تزريقش موندم . بقيه اش به كنار
آنارام باشید
تشکر های اهدا شده: 540
تشکر های دریافت شده :749 بار در 367 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : دکتر فیاض نکو
داروي مورد استفاده :
(2010/05/24, 09:34 PM)mojtaba2iran نوشته است: آنارام من گروه خونیم او مثبته اگه خواستی می تونم چند تا کارت اهدا خون که دارم رو برات بفرستم تا هر موقع نیاز داشتی بتونی ازش استفاده کنی . البته خودم دقیقا نمی دونم چجوری می شه از کارت اهدا خون استفاده کرد .
از کارت اهدای خون فقط در مورد نیاز برای بستگان درجه 1 به صورت رایگان میتونی خون دریافت کنی و غیر از این کاربرد دیگه ای نداره.
دشنام خلق را ندهم جز دعا جواب ....ابرم که تلخ گیرم و شیرین عوض دهم
به هر حال سعی کنید که بحث از این موضوع مهم به بیراهه نره . از همتون ممنونم .
دوباره دعوت نامه گروهی فرستادند کسانی که دوست دارن خواهشا برن شرکت کنن از اجر اخرویش از من نپرسین ولی حتما پاداش دنیوی داره و خیرش ر و می بینین
تشکر های اهدا شده: 1007
تشکر های دریافت شده :1234 بار در 392 پست
دكتر معالج : دکتر منصوره تقا
داروي مورد استفاده : زادیوا - نانوفناوران دارویی الوند
(2010/05/21, 01:19 AM)mojtaba2iran نوشته است: بچه ها می خوام بدونم کسی هست که دوست داشته باشه این کار انسانی رو انجام بده . توضیح نمی دم ولی یه سر به آدرس زیر بزنید و اگه دوست داشتید عضو بشید و همین جا هم اعلام کنید تا ببینیم چند تا از بچه های سایت این کار رو دوست دارند . اول بهتون بگم من خودم از سال 86 عضو شدم . اولش شاید ترسناک باشه ولی بعدا حتما احساس خوبی خواهید داشت . موفق و سلامت باشید .
حتما روی قسمت ثبت نام کارت کلیک کنید .
http://www.ehda.ir/home.aspx
سلام، من از سال 83 عضو شدم و چندين بار پيگير گرفتن كارتم شدم ولي متاسفانه هنوز كارت بدستم نرسيده. چندين بار بوسيله ايميل باهاشون تماس گرفتم و درخواست كارت دادم ولي هنوز خبري نيست. اگرشما اطلاعات بيشتري داريد لطفا راهنمايي كنيد. ممنون
باران رحمت الهي هميشه مي بارد تقصير ماست كه كاسه هايمان را بر عكس گرفته ايم
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 1962
تشکر های دریافت شده :1783 بار در 789 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : در حال حاضر دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
من هم از88عضو شدم كارت عضويت هم دارم
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
موضوعها: 143
تشکر های اهدا شده: 1625
تشکر های دریافت شده :3627 بار در 894 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر آیرملو و دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : متوترکسات
2011/05/17, 09:55 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/05/17, 10:03 AM، توسط havaars.)
من هم خیلی سال پیش عضو شدم، یکی از اعضای خانواده را هم آنقدر زیر پایش نشستم تا گول خورد
بعد از ازدواج هم فهمیدم آقامون هم دارند و کلی ذوق مرگ شدم!
به نظرم خیلی خیلی حس خوبی به آدم میده. وقتی کارت را میبینم اصلاً حس نمیکنم حکم مرگم را امضا کردهام، بلکه حس میکنم با این کارت زندگی حداقل یک نفر را برگرداندهام. و حدیثی هست که میگوید اگر جان یک انسان را نجات دهی، گویی جان امتی را نجات دادهای.
تصورش آدم را قلقلک میدهد. پس پیش به سوی اهدای عضو
کی این حرف را زده است؟!!! خود من یکبار در اتاق عمل، به مقداری خون تازه نیاز بود که همانجا از من گرفتند و به زنی که از بیهوشی بیدار نمیشد تزریق کردند، سوت ثانیه بیدار شد! کسی هم نگفت چون فلانی ام.اس داره بیخیال خونش بشویم!!!
سرطان نیست که متاستاز بدهد! کار ام.اس جان فقط با سیستم عصبی است، گیرم سیستم عصبی همه جای بدن سرک میکشد، ولی فاسدشان که نمیکند! هیچ جایی ندیدم بنویسند ام.اس قلب فلانی را پوکاند یا ریههاش را ترکوند! نهایتاً داروها روی کبد تأثیر بگذارند یا نگذارند.
نزنید این حرفها را بابام جان!!
مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.