موضوعها: 242
تشکر های اهدا شده: 522
تشکر های دریافت شده :6067 بار در 486 پست
سال تشخيص بيماري : 81
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
2015/08/25, 10:35 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/08/25, 11:08 PM، توسط hamdam.)
کتاب «زندگی با طعم عشق» نوشتۀ سوزان بایالی منتشر شد.
در این کتاب، مؤلف نشان میدهد که چگونه به رؤیای دوران کودکیاش جامه عمل پوشانده و شوق به وقوع تغییر، او را به موجودی جدید تبدیل کرده است. وی با بینشی برگرفته از تحول شخصی خود، از یک پزشک افسرده به هنرمندی شاد تبدیل شد. زنی که سختیهای زیادی کشیده بود، با دشواریهای زیاد به چالش میافتد و اجازه نمیدهد این دشواریها او را از پای درآورد و با انگیزهای بالا، از درونِ دنیای تاریک سختیها عبور میکند و با سربلندی، جایگاه واقعی و اقبالش را در آن مییابد. او نشان میدهد درک و باور رؤیاهای درون و اشتیاق روح و به انجام رساندن آنها ما را در جایی قرار میدهد که خواهان و مستحق آنیم و تحولی عظیم و شادی ژرف در زندگی به بار میآورد. کتاب به طرز زیبایی نگاشته شده و آمیختة لطیفی از خاطرات، علم و رهنمودهای مبتنی بر تجربه در جهت خودتوانمندسازی است. بایالی در مسیر ناشناختة زندگی گام نهاد و آن را برای همه گشود و همۀ اینها را در 5 گام عملی به زیبایی تمام به تحریر در آورد این کتاب توسط نشر فراسخن در 204 صفحه وزیری و به قیمت 13هزار تومان به چاپ رسیده است.
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 730
تشکر های دریافت شده :656 بار در 140 پست
سال تشخيص بيماري : بیمار نیستم
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : ام اس ندارم
همدم عزیز
سلام و خداقوت
واقعا این همه تلاش و خستگی ناپذیری قابل تحسین هست و انرژی بخش ، درست مثل عنوان کتابی که ترجمه اش کردید...
امیدوارم همگی دوستان ازش بهره بگیرند و لذت ببرند..
من هم انشا... فرصت خوبی به دست بیارم دوست دارم حتما این کتاب که ترجمه دوست عزیزمون خانوم امامی هست،را مطالعه کنم...
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
همدم جان امکان خرید این کتاب به صورت اینترنتی هست؟؟
باید کاری کنی، آروم بگیرم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 730
تشکر های دریافت شده :656 بار در 140 پست
سال تشخيص بيماري : بیمار نیستم
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : ام اس ندارم
خانم امامی عزیز
من هنوز موفق نشدم کناب زندگی با ام اس شما رو هم مطالعه کنم.
آخه دیگه پس کی؟
ولی فکر می کنم کتاب خیلی خوبی باید باشه. تازه نخونده به جند نفر هم معرفیش کردم
2015/08/26, 10:48 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/08/26, 10:54 AM، توسط hamdam.)
(2015/08/26, 09:51 AM)معصومه عباسی نوشته است: همدم عزیز
سلام و خداقوت
واقعا این همه تلاش و خستگی ناپذیری قابل تحسین هست و انرژی بخش ، درست مثل عنوان کتابی که ترجمه اش کردید...
امیدوارم همگی دوستان ازش بهره بگیرند و لذت ببرند..
من هم انشا... فرصت خوبی به دست بیارم دوست دارم حتما این کتاب که ترجمه دوست عزیزمون خانوم امامی هست،را مطالعه کنم...
سپاس عزیزم شما خیلی لطف دارید
(2015/08/26, 09:58 AM)glassheart نوشته است: همدم جان امکان خرید این کتاب به صورت اینترنتی هست؟؟
عزیزم مرسی از لطفت
احتمالا اصفهان برای پدرام بوک که برای کتابهای دیگرم همکاری بسیار خوب و شایسته ای از خود نشان داده می فرستم و شما هم که اصفهانی هستید از آن طریق می توانید کتاب را تهیه کنید. آنها کتاب فراسوی هر درد رازی است و فکر کنم یکی دوتا از کتاب ام.اس را هم داشته باشند و گرنه خودم هم می توانم برایتان ارسال کنم.
راستش این کتاب از ده ماه پیش آماده چاپ بود منتها گیر ارشاد بود و برخی از جاهای کتاب را خیلی گیر داده بود که خوشبختانه از فیلتر آن رد شد و بالاخره چاپ شد.
(2015/08/25, 10:35 PM)hamdam نوشته است:
کتاب «زندگی با طعم عشق» نوشتۀ سوزان بایالی منتشر شد.
در این کتاب، مؤلف نشان میدهد که چگونه به رؤیای دوران کودکیاش جامه عمل پوشانده و شوق به وقوع تغییر، او را به موجودی جدید تبدیل کرده است. وی با بینشی برگرفته از تحول شخصی خود، از یک پزشک افسرده به هنرمندی شاد تبدیل شد. زنی که سختیهای زیادی کشیده بود، با دشواریهای زیاد به چالش میافتد و اجازه نمیدهد این دشواریها او را از پای درآورد و با انگیزهای بالا، از درونِ دنیای تاریک سختیها عبور میکند و با سربلندی، جایگاه واقعی و اقبالش را در آن مییابد. او نشان میدهد درک و باور رؤیاهای درون و اشتیاق روح و به انجام رساندن آنها ما را در جایی قرار میدهد که خواهان و مستحق آنیم و تحولی عظیم و شادی ژرف در زندگی به بار میآورد. کتاب به طرز زیبایی نگاشته شده و آمیختة لطیفی از خاطرات، علم و رهنمودهای مبتنی بر تجربه در جهت خودتوانمندسازی است. بایالی در مسیر ناشناختة زندگی گام نهاد و آن را برای همه گشود و همۀ اینها را در 5 گام عملی به زیبایی تمام به تحریر در آورد این کتاب توسط نشر فراسخن در 204 صفحه وزیری و به قیمت 13هزار تومان به چاپ رسیده است.
لینک خرید کتاب:
http://www.fardabook.com/%D8%B2%D9%86%D8...DB%8C.html