موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
سلام دوستان
یک دفعه یک سوال
در زمانی که داشتم از یک پزشک جدید برای تشکیل پرونده و مشاوره برای تغییر داروم وقت می گرفته به ذهنم رسید
که می خواهم اینجا مطرح کنم که بدانم اگه خدایی نکرده شما تو این شرایط قرار گرفتین چه کار کردین
اگه به یک بیمار ام اس حمله ام اس دست بده و نباز به بستری شدن داشته باشه و وقت ملاقاتش با پزشکش 3 ماه آینده باشه چکار می کنه که پزشکش را ملاقات کنه و بستری بشه و پالس بگیره ؟
لطفا تجربیات خودتون ذکر کنید
من تو این 13 سال
که با دوست عزیزمون MS بودم یادمه که وقتی حمله به من دست می داد
آن زمان که دانشجو بودم سریع با پدر و مادرم تماس می گرفتم و با اولین پرواز می آمدم و دکترم را تو بیمارستان می دیدم یا تو خانه یا تو بیمارستان بستری می شدم و پالس می گرفتم
بعد از این که پالس تموم شد ( خوب می شدم ) بر می گشم
شما تو این شرایط چه کار می کنین
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 992
تشکر های دریافت شده :2311 بار در 542 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : دکتر مقدسي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
والا همين يه ماه پيش بود به من حمله دست داد زنگ زدم به دكترم گفت برو همون جا بگو يه دكتر برات پالس بنويسه منم رفتم يه دكتري كه برگشته مي گه من تشخيصم پالس نيست حالا به اصرار من نوشت فرستاد بيمارستان كه اونم جا نداشت بعد دو روز كه جا داد آزمايش كردن گفتن گلبولهاي سفيدت زيادي پايينه نمي زنيم برات كه باز مجبور شدم بيام تهران و با عز و التماس سه روز بعد بين مريض رفتم منو ديده
مرگ و زندگی در قدرت زبان است.
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
پزشکم اگه مسافرت نباشه راحت وقت میده درکل انگاری وقت قبلی توو کارش نیست اول وقت میرم مطبش و بعدم یه مدت می شینیم و ویزیت می کنه حالا بگذریم که این منشی جدیدش رو اعصابه و کلی معطل میکنه تا میاد بفرستت داخل
حتی تووی رویاتم...؟!
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
من يه بار، دو سال پيش سرگيجه داشتم، رفتم مطب دكترم، نشستم يه مدت، بعد من رو ويزيت كردن.منشى ها متوجه ميشن كه شما حالتون خوب نيست. اذيت نميكنن.
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :5 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : عظیمی
داروي مورد استفاده : زیفرون
خداروشکر خیلی وقته ک حمله ندارم اخه ام اس من اینطوری نیست حمله نمیکنه ولی الان چندساله همش صبح تاشب ورزش میکنم تا حالت راه رفتنم اصلاح بشه اما خیلی,سخته نمیشه اینو میخواستم بگم دلتونخوشها الان یسالو نیمه دکتر (ام اس)نرفتم امیدوارم شما ها ک معلومه حالتون بهتر از منه حمله هم نداشته باشید دکتر اگه خودشم خوب باشه این منشی هاشون عقده ای رفتار میکنن البته نه همشونا همتون very very nice هستید
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر عظیمی صائین
داروي مورد استفاده : سینووکس
سلام به همه دوستان. ۱۰ روزه دچار حمله شدم ولی تا پریروز خیلی حالم بد نبود. از پریروز حالم بد شده ولی هنوز نتونستم پیش هیچ دکتری برم. یا نیستن یا وقت نمیدن. نمیتوانم چکار کنم
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
شما اگه در حمله باشید یا به طریقی با دکتر در تماس باشید یا برید مطب و به منشی بگید به دکتر بگه یا بین مریض بشینید حتما میپذیرن. چون اگه حمله باشه پالس یا داروی دیگه ای لازمه.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد