2011/05/03, 12:53 PM
رعایت کردن این موارد اولش سخت به نظر میرسه اما خیلی سریع مزاج آدم به مزه های جدید عادت میکنه.
در خونه ما وسیله ای بنام زودپز وجود نداره، از رب گوجه فرنگی، گوشت گاو و گوساله، سس مایونز، نوشابه و ... هم استفاده نمیکنیم.
اما عطر غذاهایی که میپزیم اشتهای همه را تحریک میکنه. خورشتها را بیشتر در دیگ سنگی میپزیم و برای هر کدوم از این خوراکهای مضر جانشین های مناسبی داریم.
بجای سرخ کردن با افزودن ادویه جات مناسب غذا را میتوان خوش عطر و خوش طعم کرد. نمیدونید خوردن قرمه سبزی که طعم سبزی را بشه حس کرد چه لذتی داره....
لذت بخش تر از همه اینها هم اینه که آدم میدونه داره ویتامین به بدنش میرسونه نه مواد مضر و سمی
در خونه ما وسیله ای بنام زودپز وجود نداره، از رب گوجه فرنگی، گوشت گاو و گوساله، سس مایونز، نوشابه و ... هم استفاده نمیکنیم.
اما عطر غذاهایی که میپزیم اشتهای همه را تحریک میکنه. خورشتها را بیشتر در دیگ سنگی میپزیم و برای هر کدوم از این خوراکهای مضر جانشین های مناسبی داریم.
بجای سرخ کردن با افزودن ادویه جات مناسب غذا را میتوان خوش عطر و خوش طعم کرد. نمیدونید خوردن قرمه سبزی که طعم سبزی را بشه حس کرد چه لذتی داره....
لذت بخش تر از همه اینها هم اینه که آدم میدونه داره ویتامین به بدنش میرسونه نه مواد مضر و سمی
من هم ام اس داشتم.