امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند نکته وحشتناک در باب تغذیه
#1
بعضی هاش تو سایت هست ... ولی بازم جالبه بدونین که ....

آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود

آیا می دانید ساندیسها, نوشابه ها, بیسکویتها, کیکها و... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد

آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها, ساندیس ها, کیکها, آدامسها و ... همه در دراز مدت سرطان زا هستند

آیا می دانید قیمت روغن ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است.

آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... می شود .

آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد

آیا می دانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست.

آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود).

آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است.

آیا می دانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا 7 بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد

… اما چه کنیم؟


بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست.

بهترین نان نانهاي سبوس دار است مثل نان سنگک بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,...) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده از خرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک, عسل بسیار بجاست.

بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد

بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است) غذاهای خورشی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ وسرکه) بطور تازه قابل استفاده است. کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود. ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است. پوست میوه ها بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میو ها و سبزی جات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند و فقط سنگ نمک و پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند استفاده از چوب مسواک(بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه ها خواهند بود

واسم ایمیل شده بود : منبع رو نمیشناسم
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2

 تشکر شده توسط : fireboud , رامين , # پریسا # , baran , شفا یافته , Matilat , montazer , نازلی , BanOoOo , آرمین , مـه ســـا , earth , TootFarangi , ELI , najva , سمانه , شهرزاد , paeazan , رزمینا , shahrzad.s , پویش , ارزو
#2
(2011/05/02, 09:38 PM)Sina نوشته است: بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست.

بهترین نان نانهاي سبوس دار است مثل نان سنگک بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,...) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده از خرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک, عسل بسیار بجاست.

بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد

بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است) غذاهای خورشی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ وسرکه) بطور تازه قابل استفاده است. کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود. ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است. پوست میوه ها بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میو ها و سبزی جات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند و فقط سنگ نمک و پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند استفاده از چوب مسواک(بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه ها خواهند بود

واسم ایمیل شده بود : منبع رو نمیشناسم

اینجوری که من واسه هر خوارکی ای باید توی آشپزخونه باشم، تازه آخرشم یه چیزی گیرم می آد که دوس ندارم!Huh
#3
(2011/05/02, 09:44 PM)soha نوشته است: اینجوری که من واسه هر خوارکی ای باید توی آشپزخونه باشم، تازه آخرشم یه چیزی گیرم می آد که دوس ندارم!Huh

علت اينكه غذاهاي قديمي زياد با مزاج آدم هاي امروزي سازگار نيست اينه كه هر چي ميگذره بيشتر توي نوع تغذيه طبيعي دست كاري ميشه و ذائقه افراد رو به سمت استفاده از مواد مصنوعي گرايش ميدن و با استفاده از اون سودهاي كلاني رو به جيب ميزن، هرچه كه مردم بيشتر به سمت استفاده از تنقلات مصنوعي و محصولات كارخونه اي رو ميارن از سلامتي دورتر ميشن و بيمار شدن مردم مساوي هست با نياز به درمان و دارو و سود هاي ميلياردي تو جيب كارخونه هاي دارو سازي ميره ،نمونش همين بيماري ام اس هر بيمار ام اسي در ماه ميانگين 400 تا 500 هزار تومن هزينه داروش ميشه كه در سال هزينه ي خيلي بالايي رو به كشورها تحميل ميكنه
تلوزيون هم كه شده مُبلغ اين حركت و تبليغات وسيعي رو انجام ميده و محصولاتي رو كه نه تنها هيچ ارزش غذايي نداره بلكه به مرور بيماري هاي سختي رو هم بوجود مياره رو تبليغ ميكنه،مردم هم از همه جا بي خبر گول تبليغات رو ميخورن و مثلا روغني رو ميخرن كه هيچ ارزش غذايي نداره و به درد اين ميخوره كه مثلا ازش شمع بسازن يا چرخ گاري رو باهاش روغن كاري كنن
به قول يه طبيب طب سنتي اولين راه بيمار نشدن و سالم موندن استفاده نكردن از كليه محصولات كارخونه اي هست
فان مع العسر يسرا
 تشکر شده توسط : Sina , رزمینا
#4
رعایت کردن این موارد اولش سخت به نظر میرسه اما خیلی سریع مزاج آدم به مزه های جدید عادت میکنه.
در خونه ما وسیله ای بنام زودپز وجود نداره، از رب گوجه فرنگی، گوشت گاو و گوساله، سس مایونز، نوشابه و ... هم استفاده نمیکنیم.
اما عطر غذاهایی که میپزیم اشتهای همه را تحریک میکنه. خورشتها را بیشتر در دیگ سنگی میپزیم و برای هر کدوم از این خوراکهای مضر جانشین های مناسبی داریم.
بجای سرخ کردن با افزودن ادویه جات مناسب غذا را میتوان خوش عطر و خوش طعم کرد. نمیدونید خوردن قرمه سبزی که طعم سبزی را بشه حس کرد چه لذتی داره....
لذت بخش تر از همه اینها هم اینه که آدم میدونه داره ویتامین به بدنش میرسونه نه مواد مضر و سمیagreement2
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : Matilat , Prime , ostad2000 , earth , ELI , SSA , رزمینا , نازلی , ارزو
#5
در ادامه باید بگم آیا میدانید شیر پاکتی از شیر خشکی تهیه میشه که از چین وارد میشه و خود چینیها ازش استفاده نمیکنن.صاحبان کارخونه شیر پاکتی یا کیسه ای بجای خرید شیر از دامداران از شیر خشک استفاده میکنن تا سود بیشتری ببرن این در حالیه که شیر روی دست دامدار میمونه.
بادباچراغ خاموش کاری ندارد،اگردرسختی هستی بدان که روشنی...
 تشکر شده توسط : شفا یافته , رزمینا , نازلی
#6
در هر صورت فکر نمی کنم امکان تهیه غذاهای سالم و خونگی، توی این دوره که زمان این اجازه رو نمی ده، میسر باشه. درست کردن غذاهای سنتی و سالم،وقت و حوصله ای می خواد که از عهده خانومای خونه دار (یا کلاً کسایی که وقت بیشتری رو توی خونه می گذرونند) برمیاد.

و فکر نمی کنم روزی رو به خودم ببینم که بتونم همه ابن کارارو خودم انجام بدم.
#7
من کلا دنبال چیزای خوشمزه هستم.
به خدا قسم. اگر خورشید را در دست چپم قرار دهید من از سیب زمینی سرخ کرده دست نخواهم کشید.
هر کس سیب زمینی سرخ کرده نخورده ازین دنیا رود به مرگ جاهلی مرده است.

اما کلا من تغذیه ی سالمی دارم. جدی میگم.
و دوس دارم برای غذا وقت بذارم ازین به بعد هم سس مایونز نمی خورم.

الیوم استعمال سس مایونز باینحو کان حرام اعلام میکنم.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
 تشکر شده توسط : ELI , نازلی
#8
(2011/05/04, 07:41 AM)prime نوشته است: من کلا دنبال چیزای خوشمزه هستم.
به خدا قسم. اگر خورشید را در دست چپم قرار دهید من از سیب زمینی سرخ کرده دست نخواهم کشید.
هر کس سیب زمینی سرخ کرده نخورده ازین دنیا رود به مرگ جاهلی مرده است.

اما کلا من تغذیه ی سالمی دارم. جدی میگم.
و دوس دارم برای غذا وقت بذارم ازین به بعد هم سس مایونز نمی خورم.

الیوم استعمال سس مایونز باینحو کان حرام اعلام میکنم.

مگه میشه از سس مایونز گذشت؟!! من که نمی تونم خداییش.

من کنار غذام شدیداً به سس وابستم. کلاً به من می گن تو غذا رو کنار سس می خوری نه سس رو کنار غذا Tongue
#9
حالا كه بحث روي تفكر روي غذاست
بهتره كه تن ماهي هم نخوريد
جدا از اين كه ماهي هايي كه استفاده ميشن مورد دار هستند (از اونجايي اين حرف رو ميزنم كه چيزي به عنوان وجدان كاري در مورد اكثر كارخانه هاي توليد كننده وجود نداره) ، اين غذاي آماده و فوري براي بدن (مخصوصا واسه ماها ) بسيار ضرر داره ...
اين ماهي داراي مقدار قابل توجهي جيوه هستش كه در بدن ما بعد از فعل و انفعالات تبديل به يه سري از تركيبات سمي ميشه..
تجمع جیوه در بدن موجب بروز مشكلات شنوایی ، لرزش عضلات ، بی حسی و ... .... ميشه ولي از همه مهم تر اینکه جیوه عملکرد سیستم عصبی را مختل می کنه و به رشد بافت مغزی آسیب جدی می رساند.
به همین دلیل مصرف زیاد تن ماهی برای كسايي كه به بیماری های مغزی و عصبی و کودکان و مادران باردار توصیه نمی شه.

اگر همه انسانها کارکرد مغزشان یک میلینیوم شکمشان میبود دنیا تعریف دیگری میداشت.evilgrin0039.gif
 تشکر شده توسط : earth , سحــــــــر , نازلی , ELI , رزمینا
#10
من خیلی اهل پرخوری نیستم
تازه باید بگم که کم خوراک هم هستم
اما معمولا سعی میکنم چیزایی که میخورم همه مفید و سالم باشن
مثلا رویه برنجم اصلا روغن نمیریزم
ولی گاهی هم به خودم جایزه میدم مثلا یه ظرف پر سیب زمینی درست میکنم با سس میخورم یا دو ماه یکبار پیتزا میخورم
عشــق
همین خنده های ساده ی توست
وقتی با تمام غصه هایت میخندی
تا از تمام غصه هایم
رها شوم...


 تشکر شده توسط : نازلی
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آیا می دانید؟ (هشدارهای تغذیه ای) tanha 0 2,024 2010/11/13, 07:00 PM
آخرین ارسال: tanha



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست