امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشگیری از آرتریت مفاصل
#1
پیش زمینه
آرتریت" یا التهاب و درد مفاصل بدن بخش طبیعی فرآیند پیری است كه با بالا رفتن سن بروز می‌كند. درباره این بیماری و راه‌های مقابله با درد مفاصل، سایت پزشكی سلامت وب ام دی "‪ "WebMDتوصیه های كارشناسان را عنوان كرده است كه با عمل به آنها می‌توانید از موهبت سلامتی بهره مند شده و در سنین بالا نیز از زندگی لذت ببرید. البته بعد از ‪ ۵۵سالگی میزان بروز آرتریت در خانم‌ها بیشتراز آقایان است. "درد" شایع‌ترین علامت آرتریت است كه در همه مبتلایان دیده می‌شود. با وجود این قرار نیست با ابتلا به این بیماری تمام زندگی تان را وقف آن كرده و آنقدر درگیر آن شوید كه از كار و فعالیت باز بمانید. توصیه های اصلی به شرح زیر است.

.


* قبل از هر اقدامی، نخست وزنتان را كم كنید
اگر اضافه وزن داشته و چاق هستید فشار بیشتری به مفصل هایتان وارد می‌شود. با كاهش وزن، خطر صدمه بیشتر به مفصل از بین می‌رود و میزان حركت شما بیشتر می‌شود.

* رژیم غذایی داشته باشید
اگر قرار است وزن كم كنید، باید با پزشك و یا متخصص تغذیه مشورت كنید و به صورت جدی پیگیر آن باشید.
مصرف آنتی اكسیدان و كلسیم، استخوان‌هایتان را تقویت می‌كند. مصرف ویتامین ۴۰۰) Dواحد در روز) و كلسیم ( ۱۰۰۰تا ۱۲۰۰میلی‌گرم در روز) ضروری است.
ویتامین‌های Eو Cهم در حفاظت از استخوان‌ها موثرند.

* فعال بمانید و ورزش كنید
"ورزش" بهترین درمان آرتریت است و به كاهش وزن كمك می‌كند، انعطاف- پذیری بدن را افزایش می‌دهد، از درد می‌كاهد، قلب را تقویت می‌كند و جریان خونتانافزایش پیدا می‌كند. پیاده‌روی، شنا و ورزش‌های ایروبیك آبی، بسیار توصیه می‌شود چون انجام آن برای مفاصل راحت است. اگر در ابتدا ورزش دردناك است صبر داشته باشید چون با گذر زمان درد كمتر می‌شود، البته قبل از انجام هر نوع ورزش با پزشك معالجتان مشورت كنید.
در حالی كه ورزش برای التهاب مفاصل نقش كمك‌كننده دارد، ورزش بیش از حد نیز موجب افزایش درد می‌شود.
در مواقعی كه نیاز به استراحت دارید بهتر است سرعت ورزشتان را كم كنید یا حتی آن را متوقف كنید.
وقتی آرتریت دارید عضلات شما ضعیف می‌شود، همین مساله دردتان را تشدید می‌كند با انجام ورزش‌هایی برای تقویت عضلات، درد تسكین یافته و پایداری مفاصلبیشتر می‌شود، بنابراین خطر افتادن كمتر می‌شود.
بعضی ورزش‌های خاص دامنه حركت مفاصل را بالا می‌برد، برای اینكه حركت‌های ورزشی را درست انجام بدهید حتما با فیزیوتراپیست خود مشورت كنید.

* سرگرمی را فراموش نكنید
نگذارید درد مفاصل تمام زندگی شما را تصاحب كند از منزل بیرون بروید اوقات خوشی را برای خودتان برنامه ریزی كنید.
وقتی حواستان از درد و ناراحتی متمركز نباشد، شادی به خانه دلتان برمی گردد.
ورزش، تفریح و سرگرم شدن به كار، سبب تخفیف درد و تغییر فكر شما از موضوعی به موضوعات دیگر می‌شود.

* شرایط را تعدیل و تنظیم كنید
تغییرات محسوس، كشش مفاصل و عضلات را كم می‌كند و از اسپاسم و گرفتگی دردناك جلوگیری می‌كند.
اگر آرتریت كمر دارید به هنگام نشستن، حمایت مناسبی برای پشت و كمر فراهم كنید، به طور مثال هنگام مطالعه دراز نكشیده و روی صندلی بنشینید.

* از گرما و سرما استفاده كنید
بالشتك‌های گرم، كیسه آب گرم، دوش گرم و ماساژ با پارافین ولرم موجب افزایش جریان خون شده و درد و سفتی عضلات را كم می‌كند.
بالشتك‌های سرد هم التهاب ناحیه متورم را كم می‌كند، بسیاری از مبتلایان، كیف‌های كوچك یخ را در دست نگه می‌دارند و یا روی زانو می‌گذارند و بااین روش درد خود را تخفیف می‌دهند.

* خوب بخوابید
اگر خواب شب كافی و خوب باشد وضعیت شما در روز بسیار بهتر می‌شود.
درد شما در روز كاهش می‌یابد و به طور كلی حال بهتری پیدا می‌كنید. اگر در خوابیدن مشكل دارید با پزشك معالج خود مشورت كنید، اگر زمان مصرف داروها را تغییر دهید ممكن است درد شبانه شما كمتر شود.
بهتر است قبل از خواب برای آرامش عضلات و كاهش دردتان دوش آب گرم بگیرید.
پزشكان تاثیر ماساژ را بر تسكین درد كمتر از دارو نمی‌دانند. ماساژ با افزایش جریان خون و گرمی مفصل مبتلا، باعث تسكین درد می‌شود.

* به درمان‌های جایگزین فكر كنید
وقتی درمان‌های معمول كارایی نداشته باشد درمان‌های مكمل یا جایگزین توصیه می‌شود. طب سوزنی با تحریك مواد شیمیایی طبیعی تسكین‌دهنده درد، موجب بهبود آن می‌شود.
بنا بر تحقیقات انجام شده "گلوكوزامین" و "كندراتین" مكمل‌های خوبی برای درمان به حساب می‌آیند.
این دو ماده به طور طبیعی در مایع مفصل وجود دارد. هر دوی آنها سبب تحریك تولید مفصل شده و التهاب را كم می‌كنند.
نتایج تحقیقات درباره این دو مكمل كمی پیچیده است، در یكی از انها مشخص شده این دو مكمل روی آرتریت خفیف اثر ندارند اما روی نوع متوسط تا شدید موثر است. مطالعه دیگری نیز نشان می‌دهد كه گلوكوزامین سبب كاهش روند پیشرفت آرتریت در زانو می‌شود. در ضمن، متخصصان معتقدند كه مصرف این دو مكمل ضرر ندارد.

* از وسایل كمكی استفاده كنید
اگر در پاهایتان احساس ثبات نمی‌كنید و احتمال افتادن شما وجود دارد بهتر است از عصا، واكر یاانواع وسایل كمكی دیگر استفاده كنید چون وزن را از روی مفصل برداشته دردتان را كاهش می‌دهد و احتمال افتادن شماكم می‌شود.
دراین موارد مواظب باشید این وسایل مناسب حال شما باشند و شیوه استفاده صحیح از انها را یاد بگیرید.
به طور مثال استفاده از عصا در همان طرف كه درد دارد ، صحیح نیست.
هر چه راه كارهای كنترل بیماری و درد را بهتریاد بگیرید ، زندگی تان راحت تر می‌شود پس نگذارید این بیماری زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد.

همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!love28                                                        
                                         
 تشکر شده توسط : fireboud , paeazan
#2
مشکل عمده کارکردن با لپ تاپ!
دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۴۰
کار طولانی با رایانه و نداشتن فعالیت های فیزیکی از واقعیت های تلخ امروزهستند که ابتلا به مشکلات کمری و اسپوندیلیت را افزایش می دهند.
افکارنیوز: پزشکان می گویند هنگام کار با لب تاپ کمر باید صاف باشد و چشمان باید در مسیر مستقیم به صحفه رایانه نگاه کنند به طوری که سر به پایین و بالا خم نشود.کار طولانی با رایانه و نداشتن فعالیت های فیزیکی از واقعیت های تلخ امروزهستند که ابتلا به مشکلات کمری و اسپوندیلیت را افزایش می دهند.اسپوندیلیت یا بیماری روماتیسم ستون فقرات التهاب مزمن ستون فقرات و مفاصل در قسمت پایینی کمر است . این التهاب موجب خشکی و درد کمرمی شود. به گفته پزشکان، درسال های اخیر تعداد جوانانی که به بیماری آرتیریت به ویژه اسپوندیلیت مبتلا می شود به میزان زیادی رو به افزایش است. طبق آمار بخش ارتوپدی یک بیمارستان هر هفته دستکم ۲۰ مورد جدید ابتلا به اسپوندیلیت گزارش می شود که بیماران مبتلا کمتر از ۳۰ سال سن دارند.این آمار در مقایسه با شمار مبتلایان دهه قبل تقریبا سه برابر افزایش یافته است.


شیوه زندگی بی تحرک و نشسته باعث می شود که مفاصل و ماهیچه ها از شکل عادی خارج شوند. در حال حاضر اسپوندیلیت در میان افراد ۲۵ ساله که ساعت های طولانی روبروی رایانه می نشینند به یک بیماری رایج تبدیل شده است. به گفته پزشکان، پس از استئوآرتریت زانو (که در افراد بالای ۴۰ سال روی می دهد) اسپوندیلیت رایج ترین شکل آرتریت به شمار می رود.

نداشتن فعالیت های فیزیکی (ورزش)، بد نشستن در هنگام کار در اداره، خمیده نشستن در هنگام تماشای تلویزیون و چاقی همگی از دلایل افزایش شمار افراد مبتلا به اسپوندیلیت هستند.پزشکان افزودند: همچنین نخوردن مواد مغذی از دیگر عوامل ابتلا به این بیماری است.


به گفته آنها، کارمندان در محل کار خود توجهی به مواد غذایی که می خورند ، ندارند.آنها اغلب تنقلات که مملو از کربوهیدارت است ، مصرف می کنند از این رو مواد مغذی به بدن آنها کم می رسد که این موضوع باعث می شود بدن آنها ضعیف شود و ایمنی کمتری داشته باشد که در نتیجه برای ابتلا به آرتریت مستعد تر می شود.

متخصصان ارتوپد می گویند ورزش مداوم و رعایت یک رژیم غذایی سالم و سبک دو روش ساده برای پیشگیری از ابتلا به آرتریت هستند و یا دستکم می توانند ابتلا به این بیماری را به تاخیر اندازند
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : shokolat
#3
کنترل گرفتگی عروق در بیماری آرتریت روماتوئید

توسط دکتر سلام در پزشکی

متخصصان می‌گویند: هر چند بیماری آرتریت روماتوئید خطر بروز پلاک در عروق خونی را تشدید می‌کند، اما این مشکل با مصرف دارو قابل کنترل است.


.jpg   Romotoid.jpg (اندازه: 33.63 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
خطر بیماری‌های قلبی ـ عروقی در مبتلایان به آرتریت روماتوئید بیشتر است، اما این یک مشکل لاینحل نیست، چون استفاده از داروهای ضد التهابی برای کنترل آرتریت می‌تواند در کاهش خطر گرفتگی عروق هم موثر باشد.

به گزارش مجله پزشگی دکتر سلام به نقل از ایسنا، این متخصصان تاکید کردند: التهاب ناشی از آرتریت روماتوئید می‌تواند بیش از آسیب مفاصل، عواقب و پیامد نامطلوب داشته باشد.

آنها خاطرنشان کردند: اختلال در سیستم‌ ایمن خودکار بدن خطر تصلب شرائین را افزایش می‌دهد که شامل شکل گیری پلاک در عروق خونی است. تشکیل این پلاک‌ها خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را تشدید می‌کند.

به گزارش سایت اینترنتی مدگورو، پزشکان همچنین متذکر شدند: خبر خوش این مطالعه این است که داروهای خاص مورد استفاده برای درمان آرتریت روماتوئید ظاهرا خطر تشکیل این پلاک‌ها را هم کاهش می‌دهد.

دکتر جون تی گیلز، استادیار پزشکی در بخش روماتولوژی دانشگاه جان هاپکینز تاکید کرد: خطر بیماری‌های قلبی ـ عروقی در مبتلایان به آرتریت روماتوئید بیشتر است، اما این یک مشکل لاینحل نیست، چون استفاده از داروهای ضد التهابی برای کنترل آرتریت می‌تواند در کاهش خطر گرفتگی عروق هم موثر باشد.
آرتریت روماتوئيد بیماری آرتریت روماتوئيد جلوگیری از آرتریت روماتوئيد درمان آرتریت روماتوئيد گرفتگی عروق آرتریت روماتوئيد

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : shokolat
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلایل گرفتگی یا اسپاسم عضله و پیشگیری ازآن yas 16 15,646 2013/09/01, 08:03 AM
آخرین ارسال: محبوب64



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان