امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پپتید MBP9298، جدیدترین داروی درمان بیماری ام.اس پیشرونده است
#1
مخترع جدیدترین داروی ام اس:

پپتید MBP9298، جدیدترین داروی درمان بیماری ام.اس پیشرونده است

خبرگزاری فارس: مخترع پپتید دارویی MBP9298 جدیدترین داروی ام اس گفت: پپتید MBP9298 به عنوان جدیدترین داروی درمان بیماری ام.اس پیشرونده، نتایج مهیجی را در جلوگیری از پیشرفت این بیماری نشان داده است.

مهدی عباسیان امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار داشت: نتایج حاصل از تحقیق طراحی، سنتز ژن و تولید نوترکیب پپتید دارویی MBP9298 در باکتری E.coli به ارائه نخستین مدل کامپیوتری با دقت بالا در دنیا برای پیش بینی میزان بیان پروتئین های نوترکیب در سیستم بیانی باکتری E.coli و طراحی معکوس توالی های ژنی برای دستیابی به مقدار دلخواه بیان پروتئین در سیستم میزبان منجر شد.
وی افزود: نتایج این تحقیق در سال 88 در سازمان ثبت اختراعات آمریکا USPTO به ثبت رسید و در سال 90 در پایگاه اطلاعاتی این سازمان منتشر شد.
عباسیان با اشاره به اهمیت دستیابی به مدل پیش بینی بیان ژن ها، گفت: در سال های اخیر و با گسترش علم و دانش بشر از عملکرد ژن ها و بر همکنش های مولکولی، حرکت به سوی طراحی ساخت و سوار کردن سازه های ژنتیکی یک موجود زنده آن طور که دلخواه بشر است شتاب گرفته است.
این مخترع بروجنی ادامه داد: در این میان یک فاکتور اساسی برای دستیابی به این مهم، طراحی توالی کدکننده هر ژن است به نحوی که میزان فعالیت آن مطابق نیازهای سلول و در بر هم کنش با دیگر ژن ها قابل تنظیم باشد.
وی با بیان اینکه این شاخه از بیولوژی مولکولی تحت عنوان synthetic biology نامیده می‎شود، گفت: در حوزه تولید صنعتی و دارویی پروتئین های نوترکیب، یکی از مهم ترین مسائل میزان تولید این داروهاست که ممکن است به میزان کمی در سلول زنده تولید شوند، لذا با داشتن الگوریتم جدید می توان ژن های کدکننده این پروتئین های دارویی را به نحوی طراحی کرد تا چند ده برابر تولید آن افزایش یابد، این مسئله اهمیت استراتژیک علمی ـ تجاری مدل ثبت شده در این اختراع را می‎رساند.
عباسیان اضافه کرد: در اختراع حاضر یک پپتید دارویی به نام MBP9298 به عنوان نمونه برای ارزیابی مدل مورد ارزیابی قرار گفت، نتایج حاکی از تولید بالای این پپتید دارویی با ارزش در باکتری بود، به این ترتیب تولید این مولکول پپتید دارویی به صورت نوترکیب نیز برای نخستین بار در دنیا در این تحقیق انجام گرفت.
وی خاطرنشان کرد: پپتید MBP9298 به عنوان جدیدترین داروی درمان بیماری ام.اس پیشرونده نتایج مهیجی را در جلوگیری از پیشرفت بیماری نشان داده بود.
عباسیان با اشاره به دیگر فعالیت ها و اختراعات ثبت شده خود، گفت: پس از اتمام مقطع کارشناسی ارشد در غالب تسهیلات بنیاد نخبگان پروژه مشترکی را برای تولید پپتید دارویی vessel dilator در سیستم باکتری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش و دانشگاه صنعتی اصفهان با موفقیت به انجام رساندم.
وی اضافه کرد: پپتید دارویی vessel dilator اخیرا به عنوان یک داروی موثر ضد سرطان مطرح شده و تاکنون تولید نوترکیب آن گزارش نشده است.
این مخترع بروجنی طرح تولید آنزیم های پروتئاز مورد استفاده در صنایع شوینده را از دیگر طرح های در دست انجام خود برشمرد و گفت: این ایده که با همکاری دانشگاه های مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان در دست انجام دارم در سال 89 در ششمین جشنواره ملی شیخ بهایی در بخش کسب و کار مقام نخست را به خود اختصاص داد.
وی تصریح کرد: اکنون پس از سه سال از فارغ التحصیلی تنها علاقه به تحقیق موجب شد تا هنوز این راه را ادامه دهم اما مشکلات و موانع بسیاری سر راه افرادی همچون من وجود دارد، به عنوان مثال طی این چند سال مسئولان جز در مرحله تعریف و تمجید هیچ حمایتی از من و پروژه های من نکردند.
عباسیان با اشاره به مشکلات فراروی خود در مسیر تحقیق و پژوهش، گفت: بنیاد نخبگان که متصدی مستقیم امور نخبگان در کشور است جز یک کمک مالی محدود و تسهیلاتی برای خدمت سربازی برای من هیچ حرکت مثبتی انجام نداده است.
وی با بیان اینکه نخبگان برای مطالعه و تحقیق جدی تر و عمیق تر نیاز به حمایت مادی و معنوی بیشتری از سوی نهادهای مسئول دارند، گفت: نخبگان با حمایت های مسئولان بهتر و مفیدتر می توانند از توانایی های خود برای خدمت به مردم استفاده کنند.
عباسیان تصریح کرد: بنیاد می ‎تواند در هماهنگی با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی زمینه ای ایجاد کند تا محققان نخبه به راحتی بتوانند از امکانات آزمایشگاهی این موسسات استفاده کرده و ایده ای ذهنی خود را به مرحله عمل برسانند.

باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : shahrzad.s , paeazan , zohrevand , Hasty , AVID2000
#2
ان شااله که یک روز درمان قطعی ام اس بیاد واصلا واکسن ام اس بیاد که هیچ کس نگیردش.......
سرنوشت را کی توان از سر نوشت......
 تشکر شده توسط : paeazan , zohrevand , Hasty , AVID2000
#3
از نخبگان حمايت جدي نميشه و حرفاشون فقط الكيه بعد ميگن فرار مغزهاااااااااااااا

ايشاله هرچه سريعتر درمان قطعي ام اس كشف بشه
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : AVID2000
#4


مخترع جدیدترین داروی ام.اس در گفت‌و‌گو با فارس:

نتایج جدیدترین داروی درمان بیماری ام.اس پیشرونده غیرقابل باور است

خبرگزاری فارس: مخترع پپتید دارویی MBP9298 جدیدترین داروی ام.اس گفت: پپتید MBP9298 به عنوان جدیدترین داروی درمان بیماری ام.اس پیشرونده، نتایج مهیجی را در جلوگیری از پیشرفت این بیماری نشان داده است.
مهدی عباسیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار داشت: نتایج حاصل از تحقیق طراحی، سنتز ژن و تولید نوترکیب پپتید دارویی MBP9298 در باکتری E.coli به ارائه نخستین مدل کامپیوتری با دقت بالا در دنیا برای پیش‌بینی میزان بیان پروتئین‌های نوترکیب در سیستم بیانی باکتری E.coli و طراحی معکوس توالی‌های ژنی برای دستیابی به مقدار دلخواه بیان پروتئین در سیستم میزبان منجر شد.

وی افزود: نتایج این تحقیق در سال 88 در سازمان ثبت اختراعات آمریکا USPTO به ثبت رسید و در سال 90 در پایگاه اطلاعاتی این سازمان منتشر شد.

عباسیان با اشاره به اهمیت دستیابی به مدل پیش‌بینی بیان ژن‌ها، گفت: در سال‌های اخیر و با گسترش علم و دانش بشر از عملکرد ژن‌ها و بر همکنش‌های مولکولی، حرکت به سوی طراحی ساخت و سوار کردن سازه‌های ژنتیکی یک موجود زنده آن‌طور که دلخواه بشر است شتاب گرفته است.

این مخترع بروجنی ادامه داد: در این میان یک فاکتور اساسی برای دستیابی به این مهم، طراحی توالی کدکننده هر ژن است به نحوی که میزان فعالیت آن مطابق نیازهای سلول و در بر همکنش با دیگر ژن‌ها قابل تنظیم باشد.

وی با بیان اینکه این شاخه از بیولوژی مولکولی تحت عنوانsynthetic biology نامیده می‎شود، گفت: در حوزه تولید صنعتی و دارویی پروتئین‌های نوترکیب، یکی از مهم‌ترین مسائل میزان تولید این داروهاست که ممکن است به میزان کمی در سلول زنده تولید شوند، لذا با داشتن الگوریتم جدید می‌توان ژن‌های کدکننده این پروتئین‌های دارویی را به نحوی طراحی کرد تا چند ده برابر تولید آن افزایش یابد، این مسئله اهمیت استراتژیک علمی ـ تجاری مدل ثبت شده در این اختراع را می‎رساند.

عباسیان اضافه کرد: در اختراع حاضر یک پپتید دارویی به نام MBP9298 به عنوان نمونه برای ارزیابی مدل مورد ارزیابی قرار گفت، نتایج حاکی از تولید بالای این پپتید دارویی با ارزش در باکتری بود، به این ترتیب تولید این مولکول پپتید دارویی به صورت نوترکیب نیز برای نخستین بار در دنیا در این تحقیق انجام گرفت.

وی خاطرنشان کرد: پپتید MBP9298 به عنوان جدیدترین داروی درمان بیماری ام.اس پیشرونده نتایج مهیجی را در جلوگیری از پیشرفت بیماری نشان داده است.

عباسیان با اشاره به دیگر فعالیت‌ها و اختراعات ثبت شده خود، گفت: پس از اتمام مقطع کارشناسی ارشد در قالب تسهیلات بنیاد نخبگان پروژه مشترکی را برای تولید پپتید دارویی vessel dilator در سیستم باکتری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش و دانشگاه صنعتی اصفهان با موفقیت به انجام رساندم.

وی اضافه کرد: پپتید دارویی vessel dilator اخیرا به عنوان یک داروی موثر ضد سرطان مطرح شده و تاکنون تولید نوترکیب آن گزارش نشده است.

این مخترع بروجنی طرح تولید آنزیم‌های پروتئاز مورد استفاده در صنایع شوینده را از دیگر طرح‌های در دست انجام خود برشمرد و گفت: این ایده‌ را که با همکاری دانشگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان در دست انجام دارم در سال 89 در ششمین جشنواره ملی شیخ بهایی در بخش کسب و کار مقام نخست را به خود اختصاص داد.

وی تصریح کرد: اکنون پس از سه سال از فارغ‌التحصیلی تنها علاقه به تحقیق موجب شد تا هنوز این راه را ادامه دهم اما مشکلات و موانع بسیاری سر راه افرادی همچون من وجود دارد، به عنوان مثال طی این چند سال مسئولان جز در مرحله تعریف و تمجید هیچ حمایتی از من و پروژه‌های من نکردند.

عباسیان با اشاره به مشکلات فراروی خود در مسیر تحقیق و پژوهش، گفت: بنیاد نخبگان که متصدی مستقیم امور نخبگان در کشور است جز یک کمک مالی محدود و تسهیلاتی برای خدمت سربازی برای من هیچ حرکت مثبتی انجام نداده است.

وی با بیان اینکه نخبگان برای مطالعه و تحقیق جدی‌تر و عمیق‌تر نیاز به حمایت مادی و معنوی بیشتری از سوی نهادهای مسئول دارند، گفت: نخبگان با حمایت‌های مسئولان بهتر و مفیدتر می‌توانند از توانایی‌های خود برای خدمت به مردم استفاده کنند.

عباسیان تصریح کرد: بنیاد می‌‎تواند در هماهنگی با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی زمینه‌ای ایجاد کند تا محققان نخبه به راحتی بتوانند از امکانات آزمایشگاهی این موسسات استفاده کرده و ایده‌های ذهنی خود را به مرحله عمل برسانند.
If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
love28.without you
 تشکر شده توسط : hamid t , paeazan , sooorooosh , ghaside , mehdernet2 , AVID2000 , sib
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  قانونی شدن استفاده از ماري جوانا در سوئد در درمان ام اس hamdam 6 18,965 2022/03/22, 01:16 PM
آخرین ارسال: MerajNajafi
  تبلیغات درمان قطعی ام‌اس دروغی بیش نیست- درمان ام‌اس طی 10سال آتی paeazan 24 22,675 2021/04/22, 09:45 PM
آخرین ارسال: سارا۹۸۶۰
  تحقیق برای درمان ام.اس با سلول‌های بنیادی درایران saffari_mo 167 156,816 2020/01/20, 09:38 PM
آخرین ارسال: زهراخانم
  تجویز های غیرضروری و اشتباه در بیماری ام اس nahid 0 1,364 2019/09/06, 08:03 PM
آخرین ارسال: nahid
  ام‌اس با طب سنتی درمان نمی‌شود nahid 3 2,585 2018/11/11, 10:54 AM
آخرین ارسال: hamid
  درمان بیماران ام-اس در پژوهشگاه رویان محقق خواهد شد hamdam 22 19,384 2018/10/12, 06:38 PM
آخرین ارسال: kohedard
Exclamation آیا استفاده از روش سلول های بنیادی درمان قطعی ام اس است؟ امیرپوریا 0 3,212 2018/03/23, 10:16 PM
آخرین ارسال: امیرپوریا
  درمان ام اس Godlovesme 18 11,747 2017/12/30, 07:49 PM
آخرین ارسال: N@RGES
  درمان بیماریهای صعب العلاج با زهر جانوری niloofary 0 2,134 2017/02/26, 09:45 AM
آخرین ارسال: niloofary
  بررسی اسطوره‌ای بیماری «ام.اس» در قالب یک کتاب - اثر دکتر مقدسی paeazan 6 6,566 2017/02/02, 06:39 PM
آخرین ارسال: نایریکا



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست