2012/09/26, 11:04 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/26, 11:37 AM، توسط نازی ی.)
این پروژه تحقیقاتی طرح جامعی است که در بر گیرنده بررسی های ایمنولوژیک ، ژنتیک ، علوم تغذیه ، معاینات بالینی و تصویر برداری در بیماران مبتلا به ام اس است. در این طرح از تمام بیماران به طور رایگان ام آر آی مغز با و بدون تزریق و آزمایش های روتین خونی در کنار آزمون های بالینی و تحقیقاتی انجام می گیرد . این طرح با همکاری برنامه تحقیقات بین رشته ای علوم اعصاب (INRP) ، مرکز تحقیقات ام اس بیمارستان سینا (MSRC)، مرکز بیمارستان های سینا و شریعتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می پذیرد. منتظر اطلاعات بعدی من باشید ...................
بچه ها من رفتم هیچ اذیتی براتون نداره تازه 1 آزمایش خون کلی و 1 ام آر آی با و بدون تزریق مجانی ازتون می گیرن ، کلی هم ازشون می تونین اطلاعات بگیرم !!!
هم فاله هم تماشا !!!
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
2012/09/27, 01:46 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/29, 10:24 AM، توسط نازی ی.)
حالا می خوام بگم هدف از کریمزن چیه:
1-یافتن عوامل موثر بر پیدایش مرحله ی پیشرونده بیماری.
2-یافتن فاکتور های پیش آگهی دهنده بیماری ام. اس.
3-یافتن تاثیر ژنتیکی و محیطی مختلف بر شدت بیماری ام اس.
4- به کارگیری روش های نوین برای معاینه دقیق تر بیماران.
ایجاد بانک اطلاعاتی برای انجام تحقیقات مشترک بین مراکز معتبر تحقیقات ام اس در دنیا.
2012/09/30, 12:34 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/10/01, 12:49 PM، توسط نازی ی.)
آی ایهالناس برین شرکت کنین دیگه !!!!!!!!!!!
1توجه کوچولو، 1 حمایت کوچولو ارین طرح توسط ماها شاید بتونه کمک بزرگی به هممون یا حد اقل بعد از مایی ها بکنه !!!!!!!!!!!!!
ووووووووو بچه ها اون 20 سی سی خون اولیه واسه تستای ژنتیکیه فکر کن تا حالا نشقه ژنتیکه خودم و جد و آبادم رسم نشده بود ، هورااااااااااا!!1
دوست دارمش !!
کلی هم هیجان دارم !!!