موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :256 بار در 86 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمدعلی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
دوباره سیب بچین حوا.....
بگذار از اینجاهم بیرونمان کنند روزگاریست که شیطان فریاد میزند ادم پیدا کنید سجده خواهم کرد.....
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5428
تشکر های دریافت شده :1667 بار در 541 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
تشکر های اهدا شده: 3
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
سلام..من از خرداد که فقط پای چپم یه مقدار گرما و سروارو کمتر حس میکرد ،بعد از ام آر آی تشخیص CIS یا همون MS خودمونو دادن و تزریق آونکس شروع کردم..تو اون آم آر آی اولیه یه مقدار پلاکای متعدد ولی کوچیک تو سرم داشتم و 1 پلاک 10 میلیمتری تو کمرم! اما بجز همون یه ذره پای چپم که یه کم بی حس بود هیچ نشونه ای نداشتم.نوار چشمم هم کاملا نرمال بود.از لحاظ قدرت و حرکت و انجام کارهای ظریف هم هیچ مشکلی نداشتم...الان دکتر واسم ام آر آی دوم نوشت..تو جواب آم آر آی جدیدم 2 تا پلاک فعال تو گردنم گزارش شد که تو ام آر آی قبلی دیده نشده بود به این شدت و فعال! جالبه که کماکان هیچ نوه نشونه ای نه حسی،نه حرکتی،نه تو بینایی ندارم خوشبختانه!
حالا دکترم گفت 2 تا دگزامتازون عضلانی بزن به فاصله 3 روز!! با این چیزایی که اینجا خوندم نمی دونم واقعا باید بزنم یا نه؟ چون هنوز هیچ نشونه ای ندارم از حمله.... و راستش چون خیلی فوبیا آمپول دارمو با فلاکت تونستم هفته ای یکبار آونکس بزنم از تزریق این 2 تا آمپول دگزامتازون خیلی میترسم که دردم بگیره

تشکر های اهدا شده: 13
تشکر های دریافت شده :37 بار در 6 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دكتر رنجبر
داروي مورد استفاده :
من كه كورتون اصلا برام تاثير نداشت... 5 روز پالس تراپي كردم و 9 روز پردنيزولون خوردم.... همچنان دستم بي حسه!!
تشکر های اهدا شده: 5428
تشکر های دریافت شده :1667 بار در 541 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
2012/12/11, 08:32 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/11, 08:46 PM، توسط برگ 7.)
آره کورتون چاق میکنه البته من تعجب میکنم که خیلی از ام اسی ها خوش هیکل هستند انگار نه انگار که کورتون زدن فکر می کنم به هر بدنی یه جور جواب بده. من در طول 11 سال یعنی از اول بیماریم تا حالا 14 کیلوچاق شدم

نازلی جان من با یک دگزا همین حالتها رو پیدا کردم ولی فقط صبر و تقویت بدن مهم هست و اینکه خودتو یه جوری شاد کنی با گوش دادن یه موسیقی یا هرچی شادت میکنه. لرزش بدن و ضربان بالا طبیعیه. ضمناً هرچی زمان میگذره بدنمون جواب جالبی به کورتون نمی ده. پروپرانول هم خوب میکنی می خوری. دکتر بمن گفت دیگه اگه احتیاج به کورتون داشتی ( که امیدوارم به این زودی احتیاج نداشته باشم )حتی نصف آمپول دگزا بزن. حالات تو رو درک می کنم مواظب خودت باش.
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
تشکر های اهدا شده: 204
تشکر های دریافت شده :85 بار در 27 پست
سال تشخيص بيماري : 24 بهمن 91
دكتر معالج : دکتر حمیدرضا قلیانچی
داروي مورد استفاده :
من اولین حمله ام شدید بوده 5روز هم بیمارسان بستری بودم پالس کورتن گرفتم اما تغییر نکردم
حتی حس می کنم بدتر شدم دستام و پاهام بی حس و گزگز دارن از شکم تا زانو هم بی حسم به خصوص
رو زانوهام خیلی سنگینه دکترم میگه طول میکشه تا جواب بده باید صبر کنم می خواستم بدونم برای شما هم اینطور بوده؟
این تجربه رو داشتید که بعد پالس هم حالتون خوب نشه و طول بکشه؟
الانشم دارم به زور تایپ می کنم
من هیچ وقت کامل نبودم، اما واقعیت دارم.
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
دوست خوبم... برای اثر کردن کورتون زمان لازمه. فکر میکنم در بدترین شرایط کورتون بی اثر باشه و عجیبه اگه بخواد اثر عکس بزاره...
پس صبور باش دوست خوبم. به زودی خوب میشی
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 490
تشکر های دریافت شده :385 بار در 163 پست
سال تشخيص بيماري : .........
دكتر معالج : ........
داروي مورد استفاده :
من فردا بايد برم بيمارستان براي پالس .دكترم گفت نميشه تو خونه پالس بگيرم به خاطر سابقه بيماري قلبي تو خانواده. با گوشيم نتونستم پيدا كنم كه براي كم كردن عوارضش چيكار كنم قبلا كه گرفتم تا چند روز گيج بودم و حالت تهوع داشتم الان ازاد ارشد شركت كردم هفته بعده
تشکر های اهدا شده: 46
تشکر های دریافت شده :6 بار در 4 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : امیریان
داروي مورد استفاده :
(2013/05/21, 08:26 PM)khatereh. نوشته است: من فردا بايد برم بيمارستان براي پالس .دكترم گفت نميشه تو خونه پالس بگيرم به خاطر سابقه بيماري قلبي تو خانواده. با گوشيم نتونستم پيدا كنم كه براي كم كردن عوارضش چيكار كنم قبلا كه گرفتم تا چند روز گيج بودم و حالت تهوع داشتم الان ازاد ارشد شركت كردم هفته بعده
نگران نباش حتی اگه با سرم سر جلسه هم بشینی قبول میشی چون تو آزاد وقتی قبولی که نمره منفی نزنی
اما در مورد کورتون هر کسی یه عوارضی داره مثلا من خیلی جوش میزنم و نمیدونم چیکار کنم بالاخره باید باهاش کنار اومد

عزیزم برای سلامتیت دعا میکنم
تشکر های اهدا شده: 107
تشکر های دریافت شده :350 بار در 132 پست
سال تشخيص بيماري : نمیدونم
دكتر معالج : دانشفر
داروي مورد استفاده :
نمیدونم چرابعدازتزریق کورتون تب میکنم وسردردشدیدی میگیرم ..ممکنه ازعوارض کورتون نباشه ؟؟؟کسی تجربه مشابه منوداشته؟؟
عید من آن روزی است که زحمت یک سال دهقان، شام یک شب پادشاه نباشد!